Arkadaşlar bunlar sivilce izleri mi yoksa güneş lekesi felan mi bunlar ne izi kirmiziliklar var sivilce olmasada ne iyi gelir ki buna yüzüm pürüzsüz olsun istiyorum be yapablirm?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Sivilce izi gibi görünüyor. Dermatoloğa görünürsen yardımcı olabilir. Yaş kaç bilmiyorum, belirli dönemlerde çok fazla bir şey yapılamıyor sivilcelere ama az çok faydası dokunacak bir şeyler yapabilir.
20 :(
Ergenlikle alakası olamayacak bir dönem. Sen işinde iyi bir dermatoloğa görün. Özellikle beslenme başta olmak üzere pek çok etken var sivilceler için. Strese bağlı olarak bile artış görülebiliyor. Bağışıklık sistemi sorunlarında da oluşabiliyor.(Mesela gıda hassasiyeti vb. uzun vadeli histamin tepkisine yol açabilecek durumlar) Düzenli kullandığın ilaçlar varsa gitmeden önce onların isimlerini de bir kağıda yaz, yanına al. Bu yaşta oluşan sivilce problemlerinin çözümü ergenliğe göre çok çok daha kolay. :)
Bir de bende damar çatlamasi var küçük bisey yüzümde ama yüzümü gerdirince başka yerlerde olduğunu görüyorum ya da yanaklarını gerditiyirum normalde bakinca yok ama gerdirince hafif cikiyo damar gibi bişey bir
Sivilce bunlar patlatma oynama kasima kendisi geçer yok olmaz diyorsan nette kurler var onları yap ama cildine uygun olani sec cunku leke yapabilir
Hayır bak sivilce dışında izlerim var kırmızı
Sivilcelerle oynuyorum kafankadar sivilce cikiyo biraz dayanan en sonunda yoluyorum
Oylemj neyse ben Dermatoloji gideyim o zmn
Sivilce izleri bazen kısa sürede geçiyor bazen bir yılı bile alıyor. cikdiyeye git kesinlikle inan işe yarıyor antibiyotik ve sivilce için krem veriyor jel gibi sikveks
Ben bir kere gitmiştim hemen tak diye ilaç yazdı ben o ilacı önceden de kullanmıştım ne biliyim :/
Sen hap mi kullandin
Peki bana hap vermedi doktor hemen hap verilmez diye bir de snairim ağır değil o kadar
Ama hiçbişey kalmamis :/ bir de ben birdaha çıksın istemiyorum mesela önceden krem kullanmıştım çok önceden geçiyo ama birdaha cikiyo kesin çözüm bir daha hiç çıkma sn adet donmlerinde cikiyo şimdi çıktılar ne yalan soyliyim oynamaya duramıyor çık kötü cikiyo
Sivilce izi bunlar. Deri ve Zührevi Hastalıklar Bölümüne gözük. Buradaki hiçbir tavsiyeye kulak asma. Doktora danış.
Evetv öyle yapıcam ama ne hikmetse doktora gittiğimde yüzüm. Temiz oluyo herkese yazılan ilaçtan yaziyolay
Cevap
6Cevap
karaciğeri temizlersen cildin düzelir detoks yap gluten kimyasal içeren besinlerden uzak dur hayvansal gıdalarada bir müddet ara ver cildin eskisi gibi olur
kanka boksör burnu var sende senden iyi boksör olur
Ne alaka yaa :D
Dalga mi geciyon
mike tyson yaz googleye adamın burnuna bak snnki givi adam dünya sampiyonu muhammed alide öyle 😄
Ne yani boksa mi yöneliym :D ayrıca bu adamın burnuyla alakası yok burnumun şimdi bütününü çekip artırma bana
valla bizim kız arkadaş "babe" marka kullanıyormuş baya etkiliymiş dene bence.
saglam diyet yaparsan yüzün pürüzsüz olur.
Neden iyi de sisko değilim ki
diyet için kiloya gerek yok.
Nasıl yapıcam sağlam diyet
vegan olcaksın unu karbonhidradı vs kesiceksin.
Çok zor be kanks
o zaman yüzündekileri sen kendın istiyorsun
avakado yağı kullan canım bunlara
İyi gelir mj :(
Bir de bak mesel sivilce dışında kirmiziliklar var sivilce gidiyo regl dönemi diye çıktı baya sonra gidiyo ama kirmiziliklar gitmiyo onlar ney ki
cıldıye doktoruna gıt
Gidicem insllaj yaa
Iyyyy intihar et
Neden
Çok tarzım değil lanet pislik
Ne diyosun ya küfür mu ediyosun ks Sansürlü ne alıp veremediğin var
Yok birşey gülüm cildiyeciye git geçer:)
Gidicem zaten yüzüm çok beyaz ve bende çok göze batıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar