Para mutluluğu satın alabilir mi?
Elbette alamaz ama bir Mercedes'de ağlamak bir bisiklette aglamaktan daha iyi değil midir?
🚗🚖🚴🚵🚲
Elbette alamaz ama bir Mercedes'de ağlamak bir bisiklette aglamaktan daha iyi değil midir?
🚗🚖🚴🚵🚲
parasız adamı kimse sevmez bu gercek nasıl ölüm gercekse... kızlara sesleniyorum yokkkk para pul benim umrumda olmaz diyenler varya hepsini seviyorum :)) öyle bir kız daha görmedim çünki ben... bende para çok ken çok iyidik para bitti aşk bitti para bitti karı gitti para bitti evlilik gitti hesap bu yani hiç yemeyin şimdi burada milleti para olmayan yerde gecimde olmuyor huzurda olmuyor skıntı çok oluyor... he küçükde olsa bazı örnekler var bazı kadınlar sadık ve eşinin iyi gününde kötü gününde oluyor yanında...
Soru detayına tamamen katılıyorum.
Para, sağlık ve mutluluğu, huzuru satın alamaz,
Pericim. :)
kesinlikle alamaz.. mutluluğu parayla elde etmeye başlayınca orda gerçek mutluluk yok olmaya başlamıştır zaten..
Mercedesim olsa ağlayamam ben koltukları ıslanır :(
Cevap
55Cevap
Paranın mutluluğu satın alabileceğini sananlar hayatında hiç zengin olmamıştır..
Mutsuzluklarının suçunu hep fakirliğe atarlar.. Oysa ki mutsuzluğun sebebi genelde sevgisizliktir.. Ve gerçek sevgi satın alınamaz..
Alınsaydı kendime iyi bir eş ve mutlu bir yuva satın alırdım.. Ama mümkün değil..
Parayla satın alınanlar sadece fahişelerdir..
Parayla saadet olmaz diyorlar. Parayla aslıda olur merve de olur ece de olur. Hatta zorlasan sülüman bile olur ama biraz değişik olur. : )
😂😂😂😂😂😂😂
dünyamızda alabilir. net ve kesin abi parayla istediğin kadar mutlu olabilirsin garantisi benden
Sonuçta Mercedes
ne mercedesi be param olsa eve sanal gerçeklik kurdurum hiç çıkmam istediğin gibi dünya yarat kendine yaşa git içinde oh ne güzel :D
bigün benle şirkette gel ve sadece bir koltukta otur bakalım alıyomu :(
😁😁😁😁😁
azıcık aşınız ağrısız başınız olsun :( :( bişey kazanacağım derken hayatta kopmayın :(
Paranın şeref aldığını görmedim ama parayla çok şerefini kaybeden gördüm Mutluluk geçici hevesdir insan huzurlu mu ona bak
Şimdi soruna geleyim Ağladıktan sonra farkedermi maddenin şekli şemali
Ama Mercedes 😍
para her şeyi alır memnun olsak da olmasak da şu an dünyanın işleyişi bu şekilde kimse kendini kandırmasın özellikle de kadınlar
alır :) para zamanı satın alır çalışmak zorunda kalmazsın mesela ya da çok çalışmak zorunda kalmazsn. bu sırada da kendini mutlu eden şeyleri yapabilirsin :) bir ekoomicinin yorumuydu sanırım :D
fakirler fakir edebitayı yapmaya gelcek şimdi :D kesinlikle para mutluluk demektir , böyle malesef buzlu bademim dünya
Bisiklette gülmek, Mercedes'te ağlamaktan, daha büyük zenginliktir bana göre.
Bu anlamda; hiçbir para, mutluluk satın alamaz.
Para mutluluğu satın alamaz ama alkol alabilir. Bu da neredeyse aynı şey.
Para zaten mutluluktur. Sadece sağlığı satın alamaz.
Para herşeyi satın alabilir ama sağlık ile mutluluğu karşılayamaz.
kalp pili takılmış mercedes te oturarak ağlamak mı spor yapıp sağlıkla bisiklet üzerinde mi? herşey para değil
Nerde değil kiminle ağladığın önemli değil midir :P ;) :D :D
herzaman para herşeyin anahtarı
silahlar mermiler
uçaklar
gemiler
yatlar
katlar
daireler
bunları olan biri asla kıçı kırık bir aşk için üzülmez
Yaniliyorsun emin olduğum tek bir konu var oda parayla satın alamadığım tek şey huzur ve mutluluk
Ferrari de ağlamakta Mercedes'de ağlamaktan daha iyidir. Özel jetinde ağlamakta Ferrariden iyidir. Yani ne kadar çok para o kadar mutluluk. Hep daha çok.
mercedeste ağlamaktansa çöplükte ağlamayı tercih ederim
para sandığınız gibi birşey değil
kendini böyle mi avutuyorsun?
Ne gibi
Mercedes'im yok abi 😢
bır mercedeste baskı altında olmaktansa bır bısıklette aglamak ıyıdır
Sahte mutluluğu satın alır
Mantıklı
Para mutluluğu satın alamaz'da mutluluk bütün paralara eş değer
Hayır, alamaz tabi ki.. :)
Ama Mercedes 😍
Bisiklet daha samimi ama
Ucuz 😏
sevgiliye sarılarak ağlamak daha iyi hiç olmadı ama ne biliyim ben
evet, alabilir. alamaz diyen fakirdir
Sen zengin
ÜzDün 😢
para var huzur yok a. ama en azından 2 side olmaya bilirdi bunada şükür
tabikide alamaz
Ama Mercedes 😍
Evet 😂 haha
Tabi sevdiğin mi para mı dersen sevdiğim derim 💰 💵😈😂 çünkü o benim tek yıldızım ve starım 😎
Audide ağlamak daha iyi 😂
No no no 😂😂😂
Alabilse alırdım da alınmıyor işte :)
Alır ya almaz olurmu :D
paranın satın alamayacagı tek şey var o da beyin
Alabilir
Sonuçta Mercedes
Tabikide
çok rahat alır hemde
☺☺☺☺
benim param olsa satın alamicağım adam kalmaz
mutlulugu alamasa da rahat yaşamı satın alır
Kesinlikle alır
Sonuçta Mercedes
alır ağa kimse kimseyi yemesin burada !
elbette alır para herşeyi satın alır canım
@musa84 hayır para biterse kız ve erkek beraber olup yine kazanır mesela benim aklım erkeğimin cesareti birleşirse ortaya harikalar çıkabilir diyorum
seni neyin mutlu ettiğine bağlı
gayet alabiliyor
Sonuçta Mercedes
alır
Çünkü Mercedes 😍
Evet herşeyi satın aldığı gibi
Çok parası olan insanlar mutsuzdur unutma bunu :)
kısmen
Alir tabi,
evet bence alabılır :)
Sonuçta Mercedes
helal resmen ıcımdekı sesı duydun :D
😂😂😂😂
herşeyi satın alır, para bu
mutsuz olucaksam paramla mutsuz olayim..
bazen evet... bazense hayir huzur gibi misal
Yessss alabilir 😉
evet ben mutluluğumu satabilirim mesela :d
bence para artık mutluluğuda alıyor
Alir
asla
alıyor valla
Mutluluk sağlıktır.
Alır
Alır
tabikide alabilir
poh alır