AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
Ben herkesten zekiyim kalan canım ve zekasızlar beni ilgilendirmez bdakbd
Kimse bakire kalmaz hayat hepimizi s. ker. - Kört Kobeyn.
erkekler diyorumda kızlarla pek aram olmadıgı içindir belki
ben aşırı zekiyim. ama genel olarak kızlar aptal oluyor
Erkekler daha mantıklı
Zekilik konusunda da esitler bence :D
@Wishdropper ablamız açıklamış durumu, bence bu konuda verilebilecek en güzel cevap
Teşekkür ediyorum.
Rica ederim @Wishdropper
Daha çok kızlar ayrıntılara kadar düşünür ama bilim adamı bilim kadınından fazla :D
erkeğinde var kızlarında var ama genelde erkekler neden dersen bir örnek veriyim kızlardan çok duydum evlenirsem çalışmam ben zaten koca parası yemek için evleniyom çalışsın bana baksın cümlesini
Kizlar daha detayli düşünürler ama erkekler herhangi bir konuda daha zeki olabiliyorlar
Erkekler daha zeki ama kadinlar erkegin zayif noktasini buldugu an her istedigini yaptirabilir
Her alanda erkekler liderlik ediyor. Genel olarak erkekler.
Emin olduğum tek şey Kızlar zeki değil... Hem de Hiç...
Erkekler daha zekidir sadece kızların kendilerini daha zeki sanmalarini sağlar ve istediğini elde edince kimin zeki olduğunu gösterir...
Hayatin cogu alanlarinda hep erkekler one cikiyor kadin olarak buyuk basari saglamis insanlar tarihte az nedenini bilmiyorum cidden :)
erkekler ben hiç bilimkadını duymadım :D bilimadamı duydum ayrıca 1 demet çiçeğe her hatayı unutan bir cinsin bizden akıllı oldugunu söyleme :D
doğruyu söylemek gerekirse zeki kız görmüyorum etrafta. üniversitede de. genelde çalışkan oluyolar zeki olanlar erkek oluyor
Bosver simdi gorusu bana mesaj at dusundugun burun amaliyatiyla ilgili konusalim anlatym sna
kızlar ya.. cem yılmazın dediği gibi.. yalan sölemek için yaratılmış abi :D
kızların bile kabul ettigi bir gerçek var. erkekler zeki.
Her
Daim
Bayanlar...
Tabii ki
Ofsaytı
Bilenler...
erkek. kızlar duygularına yenik düşen aptallardır..
fen liseleri erkek ağırlıklı
Bir erkek olarak ne alaka diyesim geldi imamhatiplerde kız ağırlıklı peki hiç kadîn imam tada kadın din adamı gördünmü
@Kızılkum16 fen liselerinin puanına bak alakayı anlarsın
Millet neden eksilemiş anlamadım.
İstanbul Yeditepe üniversity de %100 burslu olarak okuyorum delüğanlı. kim daha zeka küpü tartışmayalım istersen👻
@oylemibitch pöfff erkek ağırlıklı demişiz yoksa fen lisesinde de kız var. kabullenin artık
Hadi ordan armut benim yeğen fen lisesine gidiyor 25 kız 16 da erkek varmış sınıflarında.
@oylemibitch fen lisesinde kalite düştükçe kız sayısı artıyordur doğrudur ayva
erkekler aceler karar verir kadınlar ise beyinlerini kullanarak yani düşünerek
kadınlar daha zekıdır takı asık olana kadar taki aldatıkları zamanda seytana donustukerı o an
Kızlar zeki olsaydı devleti onlar yönetirdi demek ki değilmiş 😄😄
Yaratilis geregi kizlar duygulariyla erkeklerse mantiklariyla hareket eder.
Bu demek oluyorki; erkekler daha zeki
Teyzem hep şunu der:erkekler daha zekidir ama kızlar çalışarak çok rahat geçer erkekleri
ne vakit kalbi olmayan bir kadına rastlarım o vakit ,
kadınlar zekidir derim
hepsi he; kalp taşıdıkça
Tabiki kizlar erkekler zeki olsa bir kere dusunebilme yetenekleri gelismis onemli tarihleri unutmazlar ;))
zekisi denk gelmiyo pek, zeki oldugunu zanneden cok var ama
Kimin zeki olup olmadığını bilemem ama kızların daha çalışkan olduğunu söyleyebilirim :)
Kizlar tabi ki. İstersek erkegi parmagimizda oynatabiliriz ;)
Erkek egemen toplumda kadinin zekilesmesine mahal verilmedigi icin erkekler evet
Kizlar; 9yle ki şeytanı bile şişeye sokup ama kapağı kapatmayı unutacak kadar zekiler. bu sebeple korkulur😨😱
Zekilik demeyelim de erkeklerin beyni direk sonuca odaklanıyor kızların ise ayrıntılara takılıyor biri zekasını yorma gereği duymazken diğeri yoruyor
Bir çok şeyin mucidi Erkekler olduğuna göre fazla söze gerek yok bence...
Kizlarda zeki ama cok konustuklari icin kafa sisiriyorlar dogal olarakta sozleri pek itibar gormuyor
Kimse kusura bakmasında günümüzdeki kızların %90 ı canım
canım yazmadım sona canım yazdım :/
ya canım değil canım yazıyorum
yaw grizekalı
heholdumu
kızlar ön olarak zeki gibi dursada sonradan aptallaşabilirler ama öyle kızmayın
Kadınlar herzaman zeki oldgunu iddaa eder ama bugları oldugu için herzaman bir açıklık vardır.
Kizlar değildir çünkü seçimleri her seferinde her konuda yanlis yApiyorlar
soru eksik. Zekanın türleri vardır. Tek bir türe ingirgenemez
Hangi alanda soruyosun ama Şimdi kadınlarında iyi olduğu alanlar yok değil
Ortalamaya bakarsak kızlar anlık erkekler ömürlük zekaya aittir :)
Kızlar daha zeki çünkü ayak üstünde 40 tane yalan uydurmak kolaymı?
zekanın cinsiyetle alakası yoktur
erkekler
Bilim adamlarının çoğu erkek
Benim tanidigim tek bilim adami kadin.
Tanistigim yani.
Kızlar niye eksiliyorsunuz bizim olaylara daha duygusal yönden baktığımız bir gerçek erkekler daha düz bakar bu yüzden dünyada en zeki erkekler genelde ayrıca milli Manson arkadaşım nobeli falan da erkek aldı tamam kadınlarda var ama erkekler ağırlıkta kızlar sizde size katılmayan birini gorunce tuylerinizi kabartmayin hemennbee az mantıklı olun
kızlar sinsi erkeler pratikçi ve zeki e tabi zeki olan kafası basan kızlarda vardır yani.
bunun cevabını mühendislik fakültelerine giderek bulabilirsiniz kız namına bişey yok
beynini kullanan her insan zekidir
Tabikide kızlar ☺ cem yılmazin boyle bir seyi vardı Allahu teala ilk olarak erkek yaratmış sonra daha zeki ve daha kibar olanini yaratmis ☺☺☺☺
Çok felsefi olmuş bu soru :D
:Ddd
Senin olmadığın kesin de...
iki tarafta genel olarak geri zekalıdır ı think :D
Kızlar daha zekidir :P
Her ikiside kişiye göre değişir çünkü
genelleme aptallıktır.
Ya bence genele yayarsak erkekler sanki :/
kadınlar :/ :/
@pilav_ustu_az_kuru_2 öyle mi :/
ben kendimi zeki olarak görmüyorum kadınlarda cazibe var cazibelerini kullanabildikleri bu kesin bunu bile kullanmak zeka ister kadın o yüzden zekidir
@pilav_ustu_az_kuru_2 kurnazlık oluyor o da ben dersler anlamında demiştim. Erkekler daha zeki oluyor hemen anlıyorlar falan
o zaman ben tam bir ma lım hiç öyle anladıım ders olmadı ya hemen şak diye çözdüğüm :D
@pilav_ustu_az_kuru_2 estağfurullah :D
doğruya doğru inkar etmiyorum bu konuda :D
Söz konusu aşk sa erkekler değilse kızlar :D