Sizce hangisi daha iyi yılbaşı için alacağım viskiciler yardım :D
jack daniels
Chivas regal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cok viski icen biri olmamama ragmen blended Scotch'u Amerikan bourbonlardan daha kaliteli goruyorum ve onu tercih ediyorum, yani Chivas Regal daha iyi bence. Amerikan viskilerinin kotu bir sertligi var.
Yapımları farklı, Macallan'ın önünde diz çöküp tövbe ister bourbonlar.
denemediyseniz
jack daniels tennessee honey
www.drinkspirits.com/.../jackdanielshoney.jpg
Bilmeyenler için:
Chivas Regal scotch viskidir. Jack Daniels ise bourbon viski. bir de irish whiskey vardır. en ünlü markası Jameson'dur.
Elde edildiği tahıllar ve damıtılma şekilleri farklıdır. Tatları birbirine benzese de farklı içkilerdir.
Burbon viski, ABD'de mısırdan üretilir, bir kez damıtılır. İskoç viskisi, İskoçya'da arpadan üretilir, iki kez damıtılır. Yapımında kullanılan tahıllar, çimlendirildikten sonra çimlenmenin durdurulması için açık ateşte kurutulur ve bu sebeple ateşin dumanı tahıllara siner. Bu yüzden, İskoç viskisinde is kokusu hissedilir.
İrlanda viskisi, İrlanda'da arpadan üretilir ve üç kez damıtılır. Tahılları da sac üzerine kurutulduğu için, ateşin dumanı sinmez yanık kokusu hissedilmez.
Hangi viski daha iyi? Damak tadınıza hangisi uyuyorsa o daha iyidir.
Benim tercihim Jim Beam ve Jack Daniels Single Barrel.
jd artık efsane oldu yaaa ikisi arasında bir tercih yapacaksam kuşkusuz regal derim ama ben genelde ardbeg severim :P
Jack ile hava atarsin chivas ile keyfine bakarsin bunuda mi biz soyleyek
Jack dururken chivas almak porsche yerine mercedese binmek gibi bir şey
Jack Chivas'in yaninda Toros kalir dalga mi geciyorsun?
@Ragnar_Lodbrok görüş meselesi. Ben jackin tadını ve etkisini daha iyi buluyorum. O yüzden de örnekler iki iyi markadan vermiştim:)
Sek, buz olmadan içiyor musun viskiyi? Çünkü hakkaten adam akıllı biçimde sek içen hiçbir insan evladı Jack'in tadının daha iyi olduğunu iddia etmez. Tabii eğer texaslı falan değilse.
Macallan'ın yanında ikisi de kötüdür zaten.
Tabi ki chivas bu da soru mu 😆
tabiki sütaş ama sek olursa yoksa bizi bozar :D
Jack Daniels diyorum.
Chivas 👍👌
Cok sert mmm
jack daniels
Jack Daniels.
Bu dediklerinin ikiside malesef turkiyede yerli oluyor iskoç viskisi iceceksen yurt disindan dimple siparis edeceksin zeytinyagi gib
Bu soruya Jac Daniel's diyen adam viskiden zerre kadar anlamiyordur.
Bu soruya jack diyenler viskiden anlamiyanlardir. Vede muhtemelen paraları yetmediginden Chivas alamadiklarindan.
Jack diyenler, jack den başka marka bilmiyordur.
Chivas regal daha iyi :)
RegaL 3euro Raflardayken Daniels 12 eurodan düşmüyor içim Olarak Daniels Daha İyi :)
chivas çok ağır herkes kaldıramaz jack iyidir hem daha ucuz
Chivas daha iyi ama nedense jack iciyorum 😂 sisesi daha cool 😂
Viskiden çok az da olsa anlayan biri chivas der bide 25 olursa ;)
jack modadır chıvas gelenek..
chivas içmedim jack iyidir
soru mu bu? chivas tabiki
Bence yürüyen johny 😀😀😀😀😀
hicbiri icemem cunku :Dds
jack daniels daha iyi bro
Viski sevmem ama jack iyidir.
Jameson.
Black Label
chivas...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar