Aranızda doğaüstü bir varlık gören ve/veya görmüş birini tanıyan var mı?

Eğer gördüyseniz veya gören birilerinden duyduysanız bunu bizlerle paylaşır mısınız? Belki ortak noktaları, farklılıkları hakkında fikir sahibi olmuş oluruz.
Kesinlikle gördüm.
Galiba gördüm, emin değilim.
Görmedim ama, görenler duydum.
Görmedim, gören de duymadım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer gördüyseniz veya gören birilerinden duyduysanız bunu bizlerle paylaşır mısınız? Belki ortak noktaları, farklılıkları hakkında fikir sahibi olmuş oluruz.
Mesela ben gördüm bir kez tarif edebilecek derecede... Gören bir çok kişiyi tanıyorum. Mesela eski komşumuz olan genç bir kadın vardı; çocukluğundan beri onlarla büyümüş cinler yani. Tek o da değil ailesinden bazı kişilerde aynı varlıkları görüyormuş yani iletişim halindeler. İzin verdiklerinde eşyalarla temas ediyorlarmış. Daha nice...
Güncellemeler
+1 yıl
Önce kendilerini size rüyada göstermeye başlarlar, sonra size görünürler. Korkmayanlara görünürler ve tabii herkes göremez. Bazı kişileri göz perdesi açıktır. Bizim gözümüzün algılayamayacağı şeyleri görürler... Sabah kalktığınızda kolunuzda morluklar görürseniz halüsinasyon mu dersiniz acaba? Gece size zarar verdiklerini anlatsanız deli derler size ki anlatamazsınız ne boyutta bir şey olduğunu. Olağanüstü bir durum ve sorun şu ki bundan kaçamıyorsun. Onları görmek istemesen de görüyorsun...
Aranızda doğaüstü bir varlık gören ve/veya görmüş birini tanıyan var mı?