İyi bisey
Umudunuzu kaybettiginizde ne yapiyorsunuz?
İyi bisey
zaman zaman herkes umutsuzluğa kapılır ve çaresiz hisseder. kendine inanmaya devam etmekten başka yapacak bir şey yok. ama insan sandığından çok daha güçlüdür. bazen öyle olaylara maruz kalıyoruz, öyle şeylerin altından kalkıyoruz ve öyle şeyler başarıyoruz ki kendi gücümüze kendimiz şaşırıyoruz.
bütün kadınların ortak sorunu... güçlü görünmek... saçmalık.. güçlü görünmek sadece ruhu çökertir. psikolojiyi bozar... olduğun gibi davran. herkese çiçek açacak değilsin...
insanların ortak bir hazinesi var ve onu çok cömertçe harcıyoruz...
Zaman...
Gerçekleşmesi muhtemel olan ümitler sarılıyorum hem de daha sıkı. Beni mutlu edenlerle zaman geçiriyorum güçsüz hissettiğimde.
Canım benim üzülme hepsi geçecek yeterki geçecdğine inan. Ne zaman istersen dertleşebilrz yazabilrsn.
Tesekkur ederim
Konuşmak anlatmak bile içimden gelmiyor artik
Sadece uyuemak istiyorum uzun süre
Sağol
Cevap
19Cevap
mutlu olmayabilirsin ama güçlü görünmek sana bir fayda saglamaz sadece baskalarının gözunde guclu görunursun guclu gorunmeyı bırakcaksın kı yanında olan ınsanlar olsun sana yardımcı olabılecek dertlerını kederlerını unutturabılecek ınsanlar olsun hem bu sekılde uzulmezsın
Seninle uğraşanlara zavallı gözüyle bak herkese heraeye inat her yumruk darbe yediğinde ayağa daha güclü kalki seni yıkmak isteyenler bunu basaramayackalarını anlayıp buna son versinler güclü olduğunu hissettir herkesin icinde bir askan yatar aslanı uyandirma vaktin gelmis senin sadece
Ohooo, seninki de dert mi. Emin ol insanlar he değil. Pek çoğu senin aslında nasıl biri olduğunun farkındadır. Kasma, boşver..
Benimki de dert mi tabi
Ben intihar ediyorum ama tavsiye etmem hersey daha kotuye gidiyo o zaman. Bekle yavas yavas toparlaniyo hersey sabir gerek
Gerçekleşmesi imkansız boş umut yoktur. Umutlarını kaybetme. Hayatta her şey mümkündür.
Direk ağlıyorum iki damla gözyaşından sonra ruh gibi dolaşıyorum hayatı zaten sevmiyorum diyorum bazen daha nereye kadar sevemeyebilirim sınırıda aşmadımmı diye...
Zaman.. bol uyku... sakin hayat temposu...
Ve seni bu durumdan kurtarmak isteyen ve yemek iseyenlerden kaçarak kurtulma çırpınışı :D
dert etme dua et güzel kardeşim umut her zaman vardır :) Umut etmek allahtan umutsuzluk şeytandandır :)
Kol kırılır yen içinde kalır, kan kus kızılcık şerbeti içtim de derler biz böyle toplumuz bencede doğru sözler
Umudumu kaybedince müge anliya haber veriyorum şıp buluyor hemen
kimseyi umursamayıp kendini sadece kendin ile kıyasla
Umudumu kaybetmekle kalıyorum , içimdeki o ukte her zaman kalıyor ama birçare hayata devam ediyoruz.
Umudumu kaybetmiyorum knk
artık umudumu kaybetmıyorum ALLAH BUYUKTUR
hiçbirşey yapmıyorum oluruna bıraktım herşeyi
ne olmuş güçsüzsen
intihar mı edelim
Koşşş iyi gelecektirr
Arama tenezzülü bile etmiyorum
Kayıp ilanı veriyorum
soruyu benmi yazdım dedim bian :(
Dua Ediyorum.
Yalnız değilsin.
Yalnizim