Ya ben gerçekten inanmıyorum bu hatunlara ya türk kızlarından fersah fersah güzeller ama zerre ego yok. Türkiyede ortalama üstü güzel çok hoş dediğimiz kız milanoda basit standarttarttır. adalet mi bu? googla italian girl yazınca çıkana bakın birde etrafınızdakilere be.
Ve gerçekler
birde italyan erkeği hayali kurmuyorlar mı acıyorum?
İtalyan kızları vs türk kızları Allahaşkına bakın :D?
Kuzey ülkeleri desen anlarım ingiltere hariç evet ortalamaları bizden iyi. İngiliz kzadınları çok çirkindir. İngilzi erkeğiyle evlenen tonalrca türk kızı biliyorum. Ayrıca italya ispanya dediğiniz yerin türkiyeden farkı yok. Esmer güzeli diyorsanızda güney amerika filan derim şahsen. Yani türkiyede güzelse bir kız italyada ispanyadada bakan olur. tuba büyüküstün iskoyada DÜNYANIN e güzel yüzlerinden birisi seçildi. O sizin öldüğünüz rus kızları değil. Fahriye zaten italyana benziyor. Onun dışında hande erçel de çok güzel. bu sn iki dediğim hatun tipik türk kadını özelliklerine sahip olup ne kadar güzel olunacağının göstergesi zaten.
@Sormayisevıyorumm bak dünyanın neresine gidersen git farklı olan çekicidir yani Avrupada da durum tam tersi o yüzden hiçbir ırkı kötülemeye deymez ; hele cinsiyet fark etmezsizin ne kendi ırkımı kötülerim ne de kötületirim!
Ya yıllardor diyorum ben türk oyıncularon avrupaua amerikaya açılamamalarının nedeni tıp. en güzel aktristlerimiz bile italyada sıradan bunu kanullenin. Bence böyle gercekte bu.
@Sormayisevıyorumm italya 'da tabi farklı gelmez bir farkı yok Türklere en benzeyen Irk italyanlardır. Sen slav ülkelerine git o zaman gör farkı Neyse o dünyaya açılma konusu tip değilde yetenek bence Türkiye'de tipli ünlü olur diğer ülkeler için pek bu durum geçerli değil adamlar sanattanda yetenektende anlıyor mesela ingilizler çok yetenekli ancak çok tipsiz bir sürü oyuncuları var fakat Türkler bilmez çünkü yetenekle ilgilenmeler
Cirkin ingiliz mi varmis ya bence onlarin aktristleri genel olqraj bizden guzel. ya da aktrist degilde modellerine baktim kazarq. Bence bizim kizlqr ortqdogulu itqlyqnlqr gibi degillerayruca.
Ortadoguluyuz akdenizde olsa hicbirsekilde itqlyqn ispqnyol gibi olamayiz. Diyiceksin beyaz tenli koyu sacli kizlar var onlqr avrupqyq gitse yine belli eder kebdini turkleere direk turjsun ya da arapsin diyolqr avrupada italyqnmisin diye sormazlar yani.
İtalya'ya gidebilirsin, zorla kimse seni tutmuyor Türkiye'de. Türk kızlarını savunduğumu düşünme, güzellik olayından çok aptal olmaları sevmediğim yanı. Aptaldan kastım hayattaki tek amaçlarının sosyal medya hesaplarını gereksiz binlerce fotoğrafla, atarlı giderli sözlerle doldurmaları.
bunu soran arkadas sen cok mu yakısıklısın? profil resmin bile yok genis genis konusuyosun. ne haddine Türk kızlarının adını lekelemek? tamam o koyduklarında insanlıktan cıkmıs ama cok güzel kızlarımızda var burada kötülersin ertesi gün bir kız görünce dibin düser mal gibi bakarsın. begenmiyosan elestiride yapma kardesim git fransadan italyadan birisini bul evlen. tabi sana bakarlarsa.
Allahini seversen brada ortalama ustu Turk kizi oradasiradan kalirmis yavrum buradaki ortalama altian sahip deilsinz gidin italyaa neye sahip olacaksaniz olunda bizde rahatlayalim. sizde :)
3 ay milanoda yasadım saçmalığın danskası. trkiyede ne kadar kumral sarısın varsada ordada öyle. esmer demeyelidme orta koyu kumral diye gidiyorlar ama kara kas kara göz onların güzelleri hatta bizim iran kızlarıyla karısmıs bayanlar çok güzel benim italyan arkadaslarım hasta lübnanlı kızlara filan. haife wehbe diye bir kadın var onu çok beğeniyorlardı
oyle g. te boyle tarak derler ya.. sanirsin turk erkeklerin hepsi jude law da bu kizlari istyor.. her ulkenin her milletin guzel ve daha az guzel kizlari olur.. ama unutmayin onemli olan sahip oldugunuz kiz
Şu muhabbeti hiç sevmiyorum. Sen evden dışarı adımını atmayan, Türk kızlarını aşağıladığında kendini yuceltmis bulunduğunu düşünen asosyalin tekisin.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
mk gerizekalısı her kız örnekteki gibi hemde baktınız ruslarda iş yok ne turist gelecek ne artık imkanı var şimdide italyanımı başladı sizde b. k tavlarsınız o yanıp tutuştugunuz rus ve italyan kızlarını afsgah
hocm burada çok güzel dediğimiz kıza italyada bakan olmaz standarttır net. tuba büyüküstün fahriye evceni al götür milanoya dönüp bakan italyan erkeği bulamazsın.
Ya hocam zaten kamera karşısındalar diye çok güzel oldukları anlamına gelmez sadece ün işte bilirsin ama sokaklarda daha güzel kızlar var tanıdığım da okadar varki inan brezilya b*k yesin heryerin güzeli farklı işte bilirisn
yalakasın. yav milonada sokaga cık buradakiler güzel gelmez. sadece sarısın ağırlıklı ülkeler değil esmer ağırlıklı ülkelerde ortalama olarak bizden çok üstte. son o dediğin kızlara italyan erkeği ingiliz erkegi bakarmı sandın?
En İyi Cevaplar