Arkadasim Sadece sanal ortamdan aldatiyor
Adam hediye yolluyor fotoğraf vs istiyormuş
Adam hediye yolluyor fotoğraf vs istiyormuş
Aldatma fiziksel bişey değil. sanal veya reel olması farketmez.. sadece eşine açtığın kalbine başkası da giriyosa sen bir ruhospusun demektir.. evli bir kadın neden yabancı bir erkekle sohbet tanışma vs. gibi ihtiyaç duyar ki?
Ben de öyle dedim
Bizim sevilmeye hakkimiz yok mu
Başkaları tarafından beğenilmek istiyorum
Çocuklarım olmasa bir dakika surdurmem bu evliliği mecbur çocuk için katlaniyorsun
Dedi
Başkaları tarafından beğenilmek istiyosa boşanıcak. evliyken bu tarz olaylara girerse sütü bozuktur büyük ihtimalle.. ayrıca çoluklu çocuklu kadın için ne iğrenç bir durum yaa.. bencilce bir davranış. kocasının şerefini düşünmüyo bari çocuklarını düşünsün.. evlilklerde problem olabilir. ama bu problemleri çözücek tek kişi kadındır. çözülmüyorsa kadın çözmek istemiyodur.
biz sevdikte ne oldu bazen ölümüne sevmek bir işe yaramıyor www.kizlarsoruyor.com/.../q4316221-eski-sevgilime-bu-mesaji-attim-donmedi-lutfen-bir-okuyun
konuşalım istersen biraz benimde canım çok sıkkın
Mesajını sorunu okudum çok üzüldüm kız şimdi evli mi sen hangi sehirdesin. Kızla aynı şehirde. Misin
hayır nışanlandı herşeyi yapdım dönmedi kimisi sevgisizlikden kimisi sevgiden şikayet ediyor nasıl bir hayat mesajdan konuşalım isterseniz sizinde ilgiye ihtiyacınız var benimde
Hangi şehir desin
Ne zaman ayrıldıniz
Ankara 3 ay falan oldu ayrılalı bu gün dön dedim o mesajı attım ama olumsuz dönmedi :( biraz ilgi biraz sevgiydi şu hayatta tek bekledigim onuda çok gördüler
Dur yazdım
Bu aldatmaktan sayılmıyorsa sanal ilişkiler de ilişkiden sayılmıyor öyleyse. Hatta sanal... da... dan sayılmıyor. Yazı sözdür.
bakmak düşünmek bile aldatma hafif kadınmış arkadaşın söyle ya namusuyla sürdürsün evliliğini ya da boşansın
@PComfort sağolasın..
Çok haklısınız
Nickin. Çok ilginç ama :))
ironi
Cevap
37Cevap
Bu soru bence arkadaşını düşündüğünden değil. içinde biraz kıskançlık biraz da başkaları tarafından sen de en az o kadın kadar sevilmek istiyorsun. keşke resmini görebilseydim. Özelden mesaj atabilirmisin bana.
Attim
Banada atarmisin
sanal ilişkiler reel olana kadar devam eder olunca beğenirsen dahada uzun sürer beğenmezsen zaten bir daha ne arar ne sorarsın
ihanetin mazereti olmaz.. sanal manal farketmez aldatan kimse erkek veya kadın bu şerefsizliktir başkada açıklaması olamaz..
Aldatmanın sanalı reelimi var? Beyin de aldatmışsa bitmiştir olay
Ya adamla 2 yıldır sanada konuşuyor ve adam demiş ki ben seni. Seviyorum
Dışarıda başka. Kadın mi yok giderim yatarım benim sana olan sevgim bambaşka demiş
Eşinden ayrılsan evlensek olmaz mı demiş. Şaka yaparak
Öyle demiş bizim bu sürtuk de bana aşık diye beni seviyor diye Afedersin. bir tarafı kalkmış bana da dış görünüşumle ilgili hakaret ediyor azıcık kendine bak seni de böyle. Seven olur diyor :(
Beni seven bile yok biliyorum böyle olacaksa hiç. Olmasın ama ben. de sevilmek aşık olmak istiyorum ben bekarım :(
:( haklısın
Merdane ile dövülmeyi hak eden kadın. Allah düşmanıma vermesin.
Aldatmanın sanalı olmaz. Düpedüz ihanet bu. Hakkindada bisey dusunmem umarim kocasi duyar :D derim
Sen ne düşünüyosun peki, sanalda olsa ben karşıyım aldatma aldatmadır
Tabi ki sizin gibi düşünüyorum
Bugün sanal ile başlar sonra gerçek olur, çünkü aklı çelinmiştir böylece eşindende soğur
Onlar hakkinda yorum yapmaktan bile utaniyorum yuzsuz kadinlar
Oda Adinin teki kocasının ona veremediği ne varmış ne kadar ucuz bu insanlar
Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz karakteri bozuktur!
ARADA banada gelsin rospu şerefsiz ondan sonra kadına şiddet var diyorlar boylelerini aleme ibret olsundiye dikerek oldureceksin
Kadinlarina azcik ilgi gösterseniz beyler bu olay olmaz kadin ilgiye sevgi ye acsa başka yerde arar
Kesinlikle 🙏
Aldatmanin sanali. Reali yoktur.. Aldatmak aldatmaktir. Ve ihanetin adı da yoktur... Affı da yoktur.
Demekki eşinden umduğunu bulamamış. Sanal ya da gerçek aynı..
Aldatmak karaktersizlik ister sanal olsun ister reel
Aldatma aldatmadır bunun sanal aldatması reel aldatması olmaz. Yani her türlü o*'luktur.
O... pu derim kendine yapilmasini istemedigini baskasina yapma o kadar.
Kendini ve egosunu tatmin eden kisiliksik karektersiz bir tip derim
Allah akıl fikir versin.
Aminnn
Karaktersiz Irıspı diye düşünürüm
Pislik olduğunu düşünüyorum.
Sanal seks gerçegide sanalıda aynı zina...
Sanal seks yapıyormu ciplak fotolar falan
Yani foto atıyor ama çıplak atıyor mu bilmiyorum
Arkadasin mi bu kisi. Esiyle seks hayati yok mu neden boyle bisey yapiyor
Arkadaşim yani illa ki eşiyle beraber. oluyor ama onu düşünmüyorum başkasini düşünüyorum beraber. olunca diyor
Sana sulandıgi oluyomu. Escinsel degil heralde. Numarasini versene takilalim:)
Irıspı derim ne düşüneyim.
günah be evlenmeseydin o zaman
Canli kanli aldatmadan farki yok bnce
bugün sanaldan konusan yarın ne yapar kim bilir
Kasarligin sanali gerçeği mi var?
Kocasinin hatasi tatmin edememis demek ki
allah korusun. katil olurum.
Reele gidiyor ağır ağır yani
İnterneti kesmek lazım
Başarılı insan derim herkesin kendi seçimi
Biz direk or*spu diyoruz
yani aldatıyor.. ;)