Manikür makyaj vs. Tabiki kadınlarda. Sadece saç konusunu kastediyorum.. (Mesele buraya detay yazmaktı) 😩
Kadınlar ✔
Erkekler ✔
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bayan tabiki erkekten kuaför mü olur sende sadece saç kesme başka cacık olmaz derim :)
Erkekten kuaför mü olur derken bu ülkede bayandan çok erkek çalışıyor bayan kuaforlerinde. Ve ayrıca gayette başarılı
Yani diyorsun ki biz malız sanattan ne anlarız. Doğru oda bir bakış açısı sonuçta 😏😏 geri kafaliliktan başka birşey değil senin düşüncen.
valla ben düşüncemi söyledim senin düşüncene saygım var başka bişey demiyorum.. bak her iş ustasına aitir erkek işini kadın yapsa ve yapar ama erkek gibi asla yapamaz mesela erkek yemek yapar ama kadın gibi yapar mı? ya da kadın şöförlük yapabilirmi ya da tamircilik ya da başka bişey her iş ustasına derim..
İşte olay burada başlıyor mesleklere bile cinsiyet takiyoruz. Hayır böyle olmamalı en iyi ascilarda erkeklerden çıkıyor. Kuaforlugu kadınlar yapar diye birşey yok ozaman berberlerede kadın baksın saçınızı kessin siz niye fön cektiriyosunuz ozaman. Mesele beceri meselesi. sen mesleklere cinsiyet takıyorsun madem doktorlar hangi cinsiyetten. Hangisi olmalı? Ya Öğretmenler? Sanatçılar? Herkesin kendine ait becerisi yeteneği vardır ve bunun cinsiyeti olmaz. Senin o kastettigin tamircilik soforlugu bir kadın yapamaz evet çünkü toplumumuz buna musait değil ortada her türlü insan olunca haliyle kadınlara bu kucuklukten asilanmiş.
Temizliği kadınlar yapar derler 😀 sözde erkekler beceremezmis kadın isiymiss... ortalıkta kaynayan erkek garsonlara ne demeli
güzel kardaşım ben kimseyi ayırmıyorum tam tersi burada kadınları savundum ama sen anlamadın erkekler her şeyi yapar kadınlarda ama kuaförlük kadın işidir kadın gibi yapamaz kimse erkek yapıyor ama kadını yaptığı kuaöfrlükle arasında fark çok erkek berberlikte iyidir her kes işini yapsın yemekleri erkekler yapar ama kadın kadar temiz ve lezetli yapar mı ya allah için söyle kardeşim doktor desen kadın daha iyidir çünkü kadın tüm işlerine canla bağlıdır ama erkeklerin aklı başka yerlerde sürekli yani senle ben evi temizlesek senin taraf benim taraftan temiz olur çünkü ben bir elimde sigara bir gözüm tv de yaparım temizlği sen ise kolarını sıvar dört elle girersin işe anladın umarım beni
At gözlüğüyle bakıyorsun ama kendi tarafından bakmaa😩 erkek olduğun için bilmiyorsun. Kadınlar saçta berbattiiir çevremde olsun her yerde vs 10 kuaförün 9u erkektir ve mükemmeldir. Bir gün git bir bayan kuaförüne izle senin sokakta gördüğün çoğu kadının saçını erkek ya boyamistir ya yapmıştır çünkü kadın kuaförü az var onlar sadece makyaj ve manikür yapar. Doktorlarda da en iyileri erkektir çünkü kadınlar herseye takar bir yandan bir işle uğraşırken bir yandan evin işini düşünebilir. Ben ne erkekleri üstün tutarım ne kadınları herkes eşit olmalı kim neyi hakediyosa onu soylerim
💃💃💃💃💃
----SON----
Tamam tamam senin için telereklam veriyorum artık o aylarca başa döner döner yayın yapar 😀
evet elimde gördüğünüz bu ürün 200 değil 150 değil 120 hiç değil sadece ve sadece 45 lira evet yanlış duymadınız sadece 45 lira bizi her gün arıyor izleyiciler hocam bu ürünü 300 liraya bulamıyorum siz neden 45 liraya veriyorsunuz çünkü biz halkımızı düşünüyoruz şimdi arayan herkese bu elimde görmüş olduğunuz ürün sadece 45 tl :) halbuki 5 kuruş etmez saatlerce aynı saçmalıklar dimi :)
İlk iphone çıktığında işte ergenlik zamanları vs foxda cin mali satiliyordu babamda cin malı diye almıyordu ordakileri arayip telefonda aglamistim babam bana almıyor amca sen ikna et babamı alsın o telefonu diye konusmustum aradan 1 hafta geçti beni aradılar dediler boyle boyle meğerse canlı yayında konusmusum dedim lanet olsun o günden bugüne o reklamlardan nefret ederim😂😂😂
İşte insanları psikolojikmen kandiriyorlar oysa bizde biliyoruz saçma dandik olduklarni ama konuşma ikna kabiliyetleri ihtiyacı olmasada insanları sırf ucuzlugu icin5bile aldirir
Akillanmistir bari 😊
Bu denge hep aynı gidicek değil ya bir bakarsın roller değişir sadece sen nerden geldiğini paranın nasıl kazanildigini bilir ona göre davranir saçma sapan şeylere para harcamazken o çok kendini taşlara vurur😊
Bu pintilige kacmadigi sürece güzel
Paraları da öbür tarafa goturmenin manası da yok ama
bence erkekler daha pratık ve tecrubelı bu konuda
Kesinlikle
Erkekler.
Teşekkür ederim.
rica ederim
Cevap
3Cevap
Erkekler iyide neden halve hareketleri degişik nerde erkek bayan kuaförü görsem cins konuşmalar kadın gibi hareketler dövesim geliyor
Aynen aynen. Yıllarca kadınlarla dedikodu yapmak yan etki yapıyor herhalde 🙊
Evet o 2 tırnak uzun olur hep
Evet ama benim kuaförüm harbi iyi adam hakkını veriyor aldığı paranın
Odadan odaya geçmeye usenen bir insanım ben hergün gidemem haftada 1 veya 2 defa föne. Ben hergün saç yapmıyorum. Boyalı saçım haliyle Yipratiyor.
Yok artık direk kafayı kazitiyim en iyisi. 2 yıl oyledi saçım zaten uzatana kadar canım çıktı
Normal düz fön
Emo gibi o ne öyle iğrenç. Açık Kahverengi kural işte
Erkeksi Bayanlar :) oğlanlar toplar
Benim kuaförüm Allah'tan öyle değil. çok karşılaştım öyle tiplerle iğrenç.
Erkekler
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar