Diğer Örümcek maymun istiyorum, tavsiyesi olan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle hayvancağızın haklarını elinden almıycam.Kafes vs de almıycam.Ama çok istiyorum şu veledlerden, tavsiyesi olan? Örümcek maymun istiyorum, tavsiyesi olan? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
amaroks Takip Et Yoda Yaş: 47 +1 yıl Diğer konusunda 791 cevap paylaştı. Bırakın hayvanlar doğal yaşam alanlarında kalsın.. Sizlerin alması talep demek.. talep demek arz demek yani o hayvanların doğal hayatlarından avlanıp sizlere satılması demek.. Evet kerata çok sevimli ama yazık o hayvancıklara 1 0 Yorumla
PatikliiPenguen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Valla bende bir disi maymun alip evrimlesmesini beklicem tek carem o 0 3 Yorumla zek_zek +1 yıl ihihihi :D Yorumla arda120 +1 yıl Süper cevap 😀😀😃 Yorumla PatikliiPenguen +1 yıl @arda120 biraz oyle benden kaynaklaniyor super olusu :D Yorumla
zek_zek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl ayy yeriiim yaaaaa :D çok para kız bunlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1000-1500 e rahat bulunuyor Yorumla
artpopy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. fDGH:DhDF ayyy yerim yaa 0 0 Yorumla
arda120 Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bulman zor... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok bulmak kolay ama bakmak zor 😔 Yorumla arda120 +1 yıl Sevgi herşeyi yaptırır.. Bilgim yoktu , gümrük ten nasıl geçmiş.. Ilginç Yorumla
En İyi Cevaplar