• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Babalar evlatlarını eşit sever mi?

Çirkinprensess
Çirkinprensess Takip Et
Xper 5 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Ben eşit sevmediğini düşünüyorum; kesinlikle bence eşit sevmiyorlar.
Babalık Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eşit sever mi diyosunda bide sevmediğini düşün. şimdi tüm anne babalar cocuklarını sever hikayesını anlatmayın. ben lise 2 ye giderken ayrıldı annem babam. nerdeyse 10 sene oldu. annemin pesınden 4 şehir değiştirdim. yok onunla evlenecem yok bunula evlenecem. sonunda kendı gıbı bırını buldu. artık sehır degıstırmıyoruz en azından. ama soyle ayagımı uzatıp rahat rahat tv ızleyecılecegım bı evım bıle yok. annem senı ıstemıyorum yanımda dedı. babamı aradım ben sana bakamam dedı. başını sokabileceğin bı evın var derseniz bence fazla iyimser davranmıs olursunuz. çünkü sokakta bır aıle gordugunuzde içiniz cız ediyorsa bence o ev ev değil demektır. mecburı zıyaret demek daha saglıklı olur. ha babamlada 2-3 aya bı gorusuyoruz telefonla. sene de bı kezde yuzyuze. hatta bı keresınde o aramadı. bende aramadım. 2 sene boyunca gorusmeyı bırak telefonla bıle konusmadık. unıversıteyı kazandım. devlet kredı verıyo ya. baba kredıyı alım mı dedım. al arkanda ben varım dedı. 2 ay sonra kendın cektın kendın ödeyeceksın olmadı annen oder dedı. zaten annem ayrı telden calıyo. kocası ayda 300 tl sıgara para verıyo. parlement wınston ıcıyo. ben param yok dıye jj alıyom. onuda 2 gunde bı paket. ayda harcadıgım 60 tl ye kızıyor.2-3 tane iş buldum. çok uzak yakından bulursun dedı. baskada ıs teklıfı gelmedı. bende tecılı bozdurdum. askere gıdım barı dedım. iş konusunda önumde engel dıye. zaten evde sureklı bı gergınlık havası var. arada tartısıyolar fılan. artık bende pek takmamaya basladım. yanı kocası yanlıs bıse yaptıgında ben anneme soyluyorum bu adam ne kadar sorumsuz az evle ılgılense dıye. ama nıyeyse ben ekmegı 10 dk gec alınca dır dır eden kadın , kocası su doldurmaya keyfı olarak gıtmedıgı zaman o kadar anlayıslı bırı oluyor kı. anlatamam. şöyle anlatım. babamda evlendı. cocugu oldu. ama acık konusmak gerekırse babamı pek ıplemıyom. bana bulasmasında ne yaparsa yapsın dıyodum. ama annemı gercekten cok önemsıyodum. hamıleyım dedıgınde o kadar zoruma gıttıkı. ama artık onuda pek ıplemıyom. ne halı varsa görsün modundayım.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bunlar nıe anlattım bende bılmıyorum ama bırazda olsa yazınca kendımı ıyı hıssettım. enınde sonunda yanlız kalacaz. kımılerı yaslanınca kalıyor. aılesı ölünce. kımılerıde tum aılesı yasarken yanlız kalıyor. kader bu yapacak bişe yok. umutla herseyın yolunda gıdıp mutlu olacagım gunu beklıyorum ama bu gıdısle o da olmayacak gıbı. pek umudumda kalmadı sankı. su an ölsemde bıtse bu eziyet (hayat) dıyorum. hanı bazen dışın genç göstersede kendını yıpranmıs sankı 50 sıne dayanmıs bırı gıbı hıssersın ya. ben 25 yasındayım ama sankı ölmek uzere olan yaşlı adamlar gıbı hıssedıyorum kendımı. neyse ya anlat anlat bıtmez bu konu.

Yorumla
    • Çirkinprensess
      Çirkinprensess
      +1 yıl

Umarım bundan sonra mükemmel bir hayatın olur 🙏🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

umarım

Yorumla

En İyi Cevaplar

• EserAlp
    EserAlp Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 836 cevap paylaştı.

Hayır sevmez.. ne analar ne babalar evlatlarını eşit sevmez. Ben 5 kardeşim. Diğer dördünün canı yansın ya da birşeylere ihtiyaçları olsun hemen koşarlar... Bende bu geçerli değil. Her hafta birinde kalırlar ve evlendiğim 9 sene oldu bırak kalmayı evime 9 defa gelmemişlerdir... o kadar eşitlerki benim evimi taşıdığım gün kardeşlerimle mangala gittiler.. acınmıyorum kimseyede kendimi acındırmıyorum.. gerçekler sadece bundan ibaret. Ben böyle daha mutluyum ve daha huzurluyum. Kimseye eyvallah demiyorum babam da buna dahil.. Evlatlar eşit sevilir diyen koskoca yalan söylüyordur..

9
    12 Yorumla
    • Baskentli_Babacan
      Baskentli_Babacan
      +1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
    • sormayiseviyorum
      sormayiseviyorum
      +1 yıl

hocam ben bir konuyu anlamadım. 4 kardeşi sevip sana böyle davranmaları suçun sadece ailende olduğunu göstermez sanırım. Acaba farkında olmadan bir yanlış yapmış olabilir misin?

Yorumla
    • Çirkinprensess
      Çirkinprensess
      +1 yıl

@sormayiseviyorum babamda herşeyi yapar ama dedem en az babamı sever hasta oldugunda bile babam götürür getirir kötü olan odur bişey yapıp yapmamak değil sevmeyince sevmiyorlar işte

Yorumla
    • EserAlp
      EserAlp
      +1 yıl

@sormayiseviyorum yaşım 33 . Askerde bile aileme masraf olmamak için arkadaşlarımın harcadığı paranın 3/1 ini bile harcamadım. 27 yaşıma kadar aldığım maaşımı kuruşu kuruşuna aileme verdim. İnanmayacaksın ama sevgilim dahi olmadı o yaşıma kadar. Kim napar parasız adamı? Kardeşlerim har vurup harman savururken ben bir öf bile demedim hiç bir şeyin hesabını sormadım ve dertte etmedim. 27 yaşıma kadar herşeyim ailemdi. Birini sevdim istemedi kafasına göre gelin alacakmış. İnat ettim sevdiğim kızı benim zorlamamlada olsa istedi. Nişanlandık ve insanların içinde nişanlımı istemediğini söylemiş. Kadından Allah razı olsun ki nişanı atmadı. Başka biri olsa o yüzüğü annemin suratına. yinede hasta olurlar giderim. Bir şeylere ihtiyacı olur giderim. Annem insanların içinde bana hamile iken çok düşürmeye çalıştığını söyledi. Bu lafı duymanın ne kadar kötü birşey olduğunu bilirmisin? İşte öldürmeyen Allah öldürmüyor. Doğduk büyüdük herşeyim tam. Şimdi sordunda düşünüyorum ben nerede hata yapttım?

Yorumla
    • EserAlp
      EserAlp
      +1 yıl

@sormayiseviyorum demem oki sana ne yaparsan yap bu soruyu soran arkadaşın az önce dediği gibi sevmeyince sevmiyorlar ne yapabilirim? Kimseyede kendimi sevdiremem.

Yorumla
    • sormayiseviyorum
      sormayiseviyorum
      +1 yıl

ilginç gerçekten @EserAlp. daha önce de buna benzer bir olay okumuştum. insan bazı şeyleri yaşamadan anlayamıyor. anlıyorum dese de yalan. böyle bir durumda insan napabilir ki gerçekten. senin psikolojin nasıl bilmiyorum, kendini geliştirmiş onların hatalarından ders çıkarmış olabilirsin. umarım öyle yapmışsındır. şu an görüşüyor musun peki ailenle?

Yorumla
    • EserAlp
      EserAlp
      +1 yıl

@sormayiseviyorum. Bu yaşadıklarımdan şikayetçiyim ama isyan bayrağını açmadım. Hayatta tek bir görüşüm var. Sana kötülük yapana iyilik yapki o utansın. Ailem benim onlar ne olursa olsun. Kardeşlerime mesafe koydum ama anne babama asla. Ne yaparlarsa yapsınlar sonuçta anne babadır. Varsın onlar bişey yapmasınlar benim için ama ben onlar için hala varım. İnsan pişiyor bu tip şeyleri yaşadıkça. Sonuçta insan bu hayatta varlığını idame ettirecekse bunu aile yapısı ile devam ettirecek. Eşim gitmez anne babamın yanına kızmamda ve buna kızmaya hakkımda yok. Kadına söylediklerinden sonra gitmemesi doğaldır. Onlardan kalan malı mülküde bağışlama kararı aldım bir yerlere. Yaşarken bana hayrı olmayanın malı onlar öldükten sonra da hayrı olmasın başkalarına olsun :) kısacası görüşüyorum ve görüşmeye de devam edeceğim :)

Yorumla
    • sormayiseviyorum
      sormayiseviyorum
      +1 yıl

33 yaşındasın benden büyüksün o yüzden abi diyorum sana. Helal olsun Abi.

Yorumla
    • Çirkinprensess
      Çirkinprensess
      +1 yıl

@EserAlp helal olsun aynen 🙏🏻👏🏻

Yorumla
    • Pearttt
      Pearttt
      +1 yıl

Bende 29 yaşındayım evli Değilim ama ayni durumlar geçerli bende de
      Resmen hislerime Tercüman oldu yazdıkların
      Seni cok iyi Anlıyorum abi
      Allah gönlüne gore bir hayat sürmeni nasip etsin.
      Ne kadar desen de onlar annem babam, kırgınlık burukluk hic Geçmiyor be.

Yorumla
    • BurakDogan1990
      BurakDogan1990
      +1 yıl

Zor bir durum gerçekten, katılıyorum kimse evlatlarına eşit davranmaz. Sanırım babanız da kendi anne babasından öyle görmüş ki bilinç altına yer etmiş, belki en küçüğüydü belki de en büyüğüydü kardeşler arasında.

Yorumla
    • EserAlp
      EserAlp
      +1 yıl

@Pearttt insanın içi sizlamıyor değil hani. Neden diyorsun ama bir cevabı yok. Hayırlısı hakkımızsa.

Yorumla
  • izmirlikumpir
    izmirlikumpir Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Benim anne ve babam 6 yaşımdan beri ayrı. şu an ikiside evli. Bende babamla yıllardır görüşmüyorum. Onun ikinci evliliğinden olan bir çocuğu var. Kardeşimi gerçekten çok seviyorum. Canımı istese vericem. Onunla gezeriz tozarız. Ama babam kesinlikle doğduğundan beri o çocuğa yaptıklarının %1ini yapsaydı ben onunla görüşmeyi kesmezdim. Evet ayırır bal gibi ayırır ki , kimi kız çocuklarının ilk aşkı babası olurken, bir kız çocuğuna ilk nefreti babası olduğunu öğretir.

10
    2 Yorumla
    • Pearttt
      Pearttt
      +1 yıl

😔😔😔

Yorumla
    • dmladmla
      dmladmla
      +1 yıl

:( :( @izmirlikumpir

Yorumla
  • BVpudra
    BVpudra Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 59%
    +1 yıl

Tabiki severler evlattır nasıl ayırt edilsinki sen annenmi babanmı daha çok seviyorsun ayırt edebiliyormusun hayır dimi sadece biri seni daha iyi anlıyordur okadar yani böyle düşünmen bile çok yanlış inan :( senin evladın olsa birini daha çok severmiisin asla hepsi aynıdır dimi onlarda aynı şekilde bizleri seviyorlar şu an yaş itibariyle böyle düşünüyosun zamanla geçer umarım kendini bunaltma canım...

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

32

Cevap

49

Cevap

• BPMShadowless
    BPMShadowless Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

benimde anne-babam 3 yaşımdan beri ayrılar. annem 3. evliliğini yaptı ama babam hala bekar hiç evlenmedi.
    Benim 1 abim var ve 18 yaşıma kadar yanımda sadece o vardı, annemle 13 yaşımda tanışmıştım, babamı ise yaz tatilinden yaz tatiline ancak görebiliyordum.
    Şimdi babamla birlikte yaşıyorum, annemle ayda yılda bir kez görüşürüm ya da görüşmem.
    Babamı değilde beni soracak olursanız ne anne ne de baba sevgim, aile duygum yok. Babam beni ne kadar severse sevsin şu an ben onu bir "baba" kadar tanımıyorum malesef

1
    0 Yorumla
  • CiddiOlalim
    CiddiOlalim Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 63%
    +1 yıl

Düşünmene gerek yok anne ve babalar birden fazla çocukları olduğu zaman elbette hepsini farklı derecede severler. Sevgi ayrı hak ve adalet ayrı şey. Adaletli ve hakkaniyetli davranabilirler ama bazen en sevdiklerini kayırırlar.
    Bunu kimse inkar etmesin psikolojide de bu böyle dermişim. Yok salladım ama bende böyle olduğuna inanıyorum hatta birden fazla çocuğum olursa birisini büyük ihtimal kayırırırm o yüzden daha yapmadım çocuk :)
    Kel alaka bir bağlama oldu soruya ama öyle naparsın :)

1
    0 Yorumla
  • BurakDogan1990
    BurakDogan1990 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Eşit sevmezler tabiki, çoğu ailede bir ayrımcılık vardır.
    Kendisi kardeşler arasında en küçüğü olup çocukken anne-babası tarafından ezildiyse, baba olduğunda da en küçük oğluna yine aynı şekilde ayrımcılık yapar. Eski kafa işte tam tersi yapacağına aynı şekilde gidiyor.

1
    0 Yorumla
  • fkubranur
    fkubranur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

O konuda tek laf etmeye hakkım yok. 3 kardeşiz annem ve babam hepimize eşit davranır. Çocukluğumdan beri bu böyledir. Keza kardeşlerim arasında da öyledir. Ne alıyorsak hepimize alırız. Ailem de öyledir. Böyle annem ve babam ile gurur duyuyorum..

1
    0 Yorumla
  • DağlaraBozkurtlazım
    DağlaraBozkurtlazım Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Ahlaklı, saygılı ve bana daha çok benzeyen (fikirce) çocuğumu daha çok severim. Çocuk her zaman sizin yetiştirdiğiniz gibi olmayabiliyor çevre vs çok etkili herkes doğrusunu kendisi bulur anne baba bir yere kadar.

1
    0 Yorumla
  • illalazımmıki
    illalazımmıki Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.

İslamda emredılen budur. ama ınsanların hıdayet duzeyıne gore degişkenlık gosterır. dının emrı bellıdıır yapan vardır, yapmayan vardır.. herkes de sonucuna katlanır..

1
    0 Yorumla
  • sormayiseviyorum
    sormayiseviyorum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

En büyükler ilk evlat olduğu için en küçükler ise ailenin gözünde hiç büyümediği için daha çok sevilirler

1
    0 Yorumla
  • Aysenur-b
    Aysenur-b Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Babadan babaya fark var bizim babamız dünyanın en en en iyi adamı hep şükrediyoruz merhametli şefkatli ömrünü çocuklarına adamış bu insanın evlatlarıyız diye dünyalara değişmeyiz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Herkez için geçerlimidir bilmem ama iki kızım var asla ve asla birbirlerinden ayırmadım. Biri uyuyor biri uyanık olsada uyanık olana sarılıp öpsem gidip uyuyan kızımıda koklar öperim.

2
    0 Yorumla
  • Alooğ
    Alooğ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 42%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Kucuklugumden beri her defasinda sormusumdur binlerce hala bir pot kirmadi😂

1
    0 Yorumla
  • D____P
    D____P Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 73%
    +1 yıl

Hayir. Birini daha fazla sever. Ama hepsini cok sever))

1
    0 Yorumla
  • prettymonster
    prettymonster Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 793 cevap paylaştı.

Benim babam eşitlemeye çalışır... Öyle bariz bir fark da yok...

1
    0 Yorumla
  • Yunus7
    Yunus7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Anne babalar evlatlar arasında ne ayrım yaparlar ne başka bir şey.
    Hepsini eşit derece severler.

1
    0 Yorumla
  • MrEGE
    MrEGE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 48%
    +1 yıl

Eşit sevmezler. Gıcığına giden bir kişi evladın da olsa hoşlanmazsın.

1
    0 Yorumla
  • jckdnls_35
    jckdnls_35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl

Baba evlatları için canını verir fakat içlerinden birini daha farklı sever. Bu bir gerçek

1
    0 Yorumla
  • Soulflyyyy
    Soulflyyyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Eşit değil bencede benim babam en cok beni sever telefonun ekranında bile ben varm

1
    0 Yorumla
  • Pataties
    Pataties Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Babalar kızlarını fazla sevmez nasıl olsa ele vericek el siyicek :D

2
    1 Yorumla
    • Çirkinprensess
      Çirkinprensess
      +1 yıl

Yanlıslıkla artıladım 😒

Yorumla
  • ares_
    ares_ Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

eşit severler elbette evlat candır. ama babalarda hata yapar bazen bu adaletsizlikten değil. fark etmezler bile

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Beni 3 yaşında bir kadın için terk etmiş bir babam var ve başka bir çocuğu daha var babamla fazla görüşmeyiz sence hangimizi daha çok seviyordur? Zaten beni önemseseydi bırakıp gitmezdi yani hayır eşit sevmezler...

1
    0 Yorumla
  • yilmazselcuk85
    yilmazselcuk85 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

benım babam sevıyor ıstısnalar var tabı de olmayanlar da vardır bır yerde gorduk dıye genelde boyle olacak dıye bır seyy yoktur sanırım sız bekarsınız :)

1
    0 Yorumla
  • Keskurli
    Keskurli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Kızlarını daha çok sever, çünkü erkek çocukları kendilerini koruyacağını bilir

1
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Kardeş sayısı arttıkça terazide bozuluyor küçükler önden :)

1
    0 Yorumla
  • minik_şirine
    minik_şirine Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Hep bir fark vardır ya eşit olduğuna inanmıyorum :)

1
    0 Yorumla
  • maridin
    maridin Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

2 oğlum var bana ufağını daha çok seviyorsun diyorlar.
    ama öyle değil. ikisi de canım ciğerim.

2
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı.

babalar kızlarını daha cok severler fakat en cok oğullarına değer verırler , çünkü kızlar bır gun el olur !!!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Her ne kadar eşit seviyoruz deselerde eşit sevmezler. Benim babam neden bilmiyorum ama diğer iki kardeşimi ben ve diger kardesimden daha çok seviyor.

1
    0 Yorumla
  • VildanTunaa
    VildanTunaa Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Benim babam realisttir. Evlatlarınıda karakterine göre davranışlarını ayarlar. Beni hep kayırır. En değerli benim

2
    0 Yorumla
  • matiLavinia
    matiLavinia Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bir baban olsun yeter eşit sevsede olur sevmesede

1
    0 Yorumla
  • Kursun85
    Kursun85 Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Evet ama kucuk yeni dogan daha cok ilgi cekiyor. Ama hepisinin tadi farkli..

1
    0 Yorumla
  • Gaddaradam
    Gaddaradam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Sever herhalde ama birden fazla çocuk varsa bir evde sanıyorum ki annenin bir favorisi babanında bir favorisi vardır illa ki

1
    0 Yorumla
  • werroy
    werroy Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

İlgi esit olmayabılır ama sevgi bütün cocuklara eşit

1
    0 Yorumla
  • xsarinx
    xsarinx Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Diğer konusunda 18,1b cevap paylaştı.

Saçma sapan bir cevabı en iyi cevap seçmişsin. Anne baba olunca bunun yanlışlığını anlayacaksın. Asla anne ve baba evlat ayırmaz, farklı sevmez.

0
    3 Yorumla
    • Çirkinprensess
      Çirkinprensess
      +1 yıl

Yasamadığınız için bilmiyorsunuz 😁

Yorumla
    • xsarinx
      xsarinx
      +1 yıl

Tamamen kendi iç kuruntularınız, çok çocuklu bir ailenin evladıyım, ikide evladım var ben asla ayrım görmedim, anne baba olanları da, arkadaşlarımı da biliyorum, kimse evladını ayırmaz. O meşhur bir laf var ya beş parmağın hangisini kessen acımaz, sahiden öyledir. Her evlat aynıdır.

Yorumla
    • Ulaşutku
      Ulaşutku
      +1 yıl

Kendini kandırmaya devam et bu bir gerçek maalesef...

Yorumla
  • Vienetta
    Vienetta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Babamı sevmiyorum ben muhtemelen oda beni sevmiyodur

1
    0 Yorumla
  • mrspurple
    mrspurple Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Hepsini esit sever ama biriyle kafalari uygundur daha iyi takilirlar vs

1
    0 Yorumla
  • mcandemir
    mcandemir Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

kendini en cok kim sever sayarsa onu sever, eşit olmaz ama eşitsizliği pek belli etmezler

1
    0 Yorumla
  • sapina-kadar
    sapina-kadar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

eşit sevmıyor diyenlerin babası hortumla dovuyo herhal a. q ondan bu kadar turk sanat muziği dinliyorlar :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hakim mi ki eşit adalet dagıtsın. içinden nasıl geçiyosa öyle davranır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayır sevmiyo nerdeyse 10 yildir görmedim gerisini sen düşün

1
    0 Yorumla
  • Kemosabe
    Kemosabe Takip Et
    +1 yıl

dur tahmin edeyim diğeri erkek

1
    1 Yorumla
    • Çirkinprensess
      Çirkinprensess
      +1 yıl

Diğer 3 ü erkek evet 😁

Yorumla
  • dmladmla
    dmladmla Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

bazı babalar hiçbi evladını sevmez..

1
    0 Yorumla
  • Ecearis
    Ecearis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Sevmezler. Hiç bir türlü sevmezler.

1
    5 Yorumla
    • ManWithoutLovein
      ManWithoutLovein
      +1 yıl

@Ecearis senin gibi kızım olsun cebine crystal meth koyar cia e ihbar ederim

Yorumla
    • Ecearis
      Ecearis
      +1 yıl

@ManWithoutLovein Tamam

Yorumla
    • ManWithoutLovein
      ManWithoutLovein
      +1 yıl

@Ecearis hiç öyle düşünme

Yorumla
    • Ecearis
      Ecearis
      +1 yıl

@ManWithoutLovein Nasıl düşünmeyeyim?

Yorumla
    • ManWithoutLovein
      ManWithoutLovein
      +1 yıl

@Ecearis Tamam

Yorumla
  • Marduk01
    Marduk01 Takip Et
    +1 yıl

Eşit sever.

Bazıları..

2
    0 Yorumla
  • Herkestenfarklı6
    Herkestenfarklı6 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Eşit sevmiyorlar evet kesınlkle

1
    0 Yorumla
  • ikinchürremsultan
    ikinchürremsultan Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

bencede sevmezler her evladın ayrı bir değeri var

1
    0 Yorumla
  • TürkErkeğii
    TürkErkeğii Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Eşit seviyormuş gibi yapıyorlar

1
    0 Yorumla
  • KabarıkSaçlıKızz
    KabarıkSaçlıKızz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

oyle sey olur mu hic? esit sever hepsi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kızımı daha çok seviyorum :)

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Pozitif ayrımcılık.

Yorumla
    • Çirkinprensess
      Çirkinprensess
      +1 yıl

Babam oğullarını daha çok seviyor bizdede 😁😒

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kaç kardeşsin ve doğulu musun?

Yorumla
    • Çirkinprensess
      Çirkinprensess
      +1 yıl

4 kardeşiz
      Hayır 😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilemiyorum. Oğlumu (6 yaşında) da çok severim bir dediğini iki etmem. Ama prensesim (3 yaşında) farklı. :)

Yorumla
    • Çirkinprensess
      Çirkinprensess
      +1 yıl

Allah bağışlasın 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin cümlemizinkini :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

tabikide eşit sevmiyorlar

2
    0 Yorumla
  • Kristof_Colombia
    Kristof_Colombia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

eşit değildir heralde

1
    0 Yorumla
  • salihyalcin46
    salihyalcin46 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Herzaman sever esit davranir.

1
    0 Yorumla
  • umtakblt
    umtakblt Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Eşit sever ama belli etmez.

1
    0 Yorumla
  • Lykia19
    Lykia19 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Bende öyle düşünüyorum ((:

1
    0 Yorumla
  • tashimasu
    tashimasu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

Asla eşit sevemezler ama eşit davranabilirler

1
    0 Yorumla
  • FurkanHEE
    FurkanHEE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Hayır Tabikide Ama Sever

1
    0 Yorumla
  • bilemedimsimdiyha
    bilemedimsimdiyha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

baba olmadım bilemicem

1
    0 Yorumla
  • TEKSEVDAM
    TEKSEVDAM Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53
    +1 yıl

Evlatda ayrım olmaz tabi anlayana.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

iki kızız babam veleti daha çok seviyor

1
    0 Yorumla
  • patentsizim
    patentsizim Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Sever tabi

1
    0 Yorumla
  • Yookdahaneler
    Yookdahaneler Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Sanmiyorum

1
    0 Yorumla
  • azapmeleği
    azapmeleği Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

aynen öyle

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Babalar evlatlarını eşit sever mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Anneler ya da babalar çocuklarını eşit mi severler? 15 cevap verildi
Anneler çocuklarını eşit sever mi? 13 cevap verildi
Sizce anne ve babalar her çocuğunu eşit sever mi? 32 cevap verildi
Bir söz varya babalar çocuklarını istedikleri gibi olunca sever? 8 cevap verildi
Babalar en çok kızlarını mı sever oğullarını mı? 16 cevap verildi
Babalar çocuklarını sadece usluyken mi sever? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨