Çocuk & Ebeveyn Babalar çocuklarını sadece usluyken mi sever? OyunKuzusu Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Genelleme olmasın ama bazıları sadece usluyken seviyor, ağlayınca hemen annesine postalıyor :D Babalar çocuklarını sadece usluyken mi sever? Cevapla Babalık Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MotherDiary Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 +1 yıl Hhaah güzel soruymuş :) Ben de böyle düşünüyorum bazı babalar için. 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Birlikte yaramazlık yaparken de sevebilir bence. 😃 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı. Evlada olan sevgi kosulsuzdur. Çok büyük bir suçu olmadığı sürece sever 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben tam tersi ağlayınca babasına vermeyi düşünüyorum 😄 0 6 Yorumla FirariHayat +1 yıl :))) çocuk var mı ya da çocuk için baba var mı :)) yok babalar çocuk ağlamasına gelemezler ben gelemem özellikle :) firar ederim :)) Yorumla Balhaatunn +1 yıl Hayır ikisi de yok simdilik Gelmek zorunda.. böyle böyle çocuktan kaçıyorlar ama ben buna izin vermiycem Yorumla FirariHayat +1 yıl Anne olunca sen otomatik ilgilenecen siz bu konuda daha sabirlisiniz Yorumla Balhaatunn +1 yıl Ben anne oluyorum da karşımda ki ne oluyor abisi mi? Yorumla FirariHayat +1 yıl :)))) uuuuu seni alan yandı dominant bir kız görüyorum sanki :) Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bilmem olabilir 🙂 Yorumla
linaiste Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hayır uslu olmadığımdada hala saçmı öper okşar babam 0 0 Yorumla
sagecanvarmi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl bilmem benim babam beni seviyor mu zaten ondan bile emin değilim daha 0 0 Yorumla
s3lim5074 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl O zaman sevmiş olur mu ki. Köpek ödülü gibi uslu dur sevgini al. 0 0 Yorumla
gizembozkurt34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Babalar çocukmu seviyor benim niye haberim yok 0 0 Yorumla
imeda Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl benimki her halimi sever 0 2 Yorumla FirariHayat +1 yıl Sen cocukmusun Yorumla imeda +1 yıl hayir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hhaah güzel soruymuş :) Ben de böyle düşünüyorum bazı babalar için.
Birlikte yaramazlık yaparken de sevebilir bence. 😃
Evlada olan sevgi kosulsuzdur. Çok büyük bir suçu olmadığı sürece sever
Ben tam tersi ağlayınca babasına vermeyi düşünüyorum 😄
:))) çocuk var mı ya da çocuk için baba var mı :)) yok babalar çocuk ağlamasına gelemezler ben gelemem özellikle :) firar ederim :))
Hayır ikisi de yok simdilik
Gelmek zorunda.. böyle böyle çocuktan kaçıyorlar ama ben buna izin vermiycem
Anne olunca sen otomatik ilgilenecen siz bu konuda daha sabirlisiniz
Ben anne oluyorum da karşımda ki ne oluyor abisi mi?
:)))) uuuuu seni alan yandı dominant bir kız görüyorum sanki :)
Bilmem olabilir 🙂
Hayır uslu olmadığımdada hala saçmı öper okşar babam
bilmem benim babam beni seviyor mu zaten ondan bile emin değilim daha
O zaman sevmiş olur mu ki. Köpek ödülü gibi uslu dur sevgini al.
Hayır ama belirtiş biçimleri farklı
bazı babalar :/
Babalar çocukmu seviyor benim niye haberim yok
Hayır öyle bir şey yok
maalesef öyle 🤷🤦
benimki her halimi sever
Sen cocukmusun
hayir
Evet genelde öyle