Geçmişim yüzünden beni istememiş yardım edin lütfen.

İlk birlikte olmaya başladığımızda hayatım biraz karışıktı birlikteliklerim falan bunada anlatmıştım beni tanıdı 4 senem geçti ama sonunda bıraktı ben hep sorularla bogusurken neden oldugunu anlamazken dün arkadaşıyla konuştum arkadaşına onun geçmişinde senin bilmediğin şeyler var demiş bu yüzden istememiş .sadakat,dogru duzgun bir sevgili oldum hersey oldum ona ama o kalktı arkasına bakmadan baska bir kıza gitti ustelik kızda baskasıyla birlikte olmus benim tek hatam dogru olup ona herseyi anlatmamdı yalanmı soyleseydim yani...Adamın gozunde resmen f..hise olmusum nasıl oldu bu durum ben cozemedim kendimi hic iyi hissetmiyorum cok kotuyum oyle biri olmadıgım halde onun gozunde bambaska bir insana burunmusum.ne yapmalıyım arkadaslar kimse gecmiste yasadıklarımı sorgulamasın ben artık orada yasamıyorum şu an donebilsem degistiririm ama donemiyorum ama ben oyle biri degilim ergenligimde yasadıgım seylerin olgun cagımda beni vurması cok kotu zalımce.
Güncellemeler
+1 yıl
dilerimki öyle biri karşısına çıksınki beni geçmişim yüzünden aşşağıladığına ve terkettiğine binlerce kez pişman olsun ALLAH sorsun hesabını
Geçmişim yüzünden beni istememiş yardım edin lütfen.