dalga gecmeyin
Dişi görünüm nasil olur?
dalga gecmeyin
MelisaŞen34 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Mesela bir Türkan Şoray var bir de diğerleri ya da bir Nurgül Yeşilçay var bide diğerleri veyahut resimde soldan ikinci olan bir de diğerleri. Görünüş olarak kadınsı terimi bana bunları hatırlatıyor karekter olarakta ağırbaşlı, oturup kalkmasını bilen, kibar, gülümseyen herkesle içli dışlı olmayan kadınlar.
Cok zor anlamak icin ya :D
Az biraz anladim ama dedigini
Demek istediğim erkeklerde de aynısı örneğin kenan imirzalıoğlu bana göre pek yakışıklı değil, kötüde değil yalnız ama çok erkeksi bence, hani ingilizce derler ya masculine kenan imirzalıoğlu tam öyle işte kadınsı demekten kastımızda bu bahsettiğim kadınlardan çok daha güzel kadınlar olabilir görünüş olarak ama verdiğim örnekler kadar kadınsı bir duruşları olamayabilir. Erkeksi veya kadınsı görünmek böyle bir şey işte. Bir de şöyle bir şey var mesela fiziki olarak hiç beğenmediğim bir kadını sırf kadınsı bir duruşu siması var diye etkilenebiliyorum belki dış güzellik olarak cezbedici bir tarafı yok ama o kadınsı duruşu bakışları konuşması insanı çok etkiliyor o yüzden biraz da insanın kendi karekterini görünüş olarak çok iyi yansıtmasından kaynaklanıyor kadınsı ve erkeksi görünmek.
Genellikle bundan kasıt, erkek gibi görünmeyen bayan demektir. Örneğin sevimli, tatlı bir yüz ifaden varsa, güzel bir yüz ifadesi olan bayanlara oranla daha dişi görünürsün. Boyun ortalardaysa, basketbolcu gibi uzun değilse, daha dişi görünürsün. Çıtı pıtı tarz giyiniyorsan, ajan gibi giyinen kadınlara göre daha dişi görünürsün. Kısaca erkeğe oranla ne denli zıtsan, o denli dişi görünürsün.
Tabii zevke ve kişiye göre bunlar değişiyor. Örneğin güzel birini, tatlı birine dişilik anlamında tercih edenler oluyor; fakat o güzelliğin sende yarattığı etki önemli. Tek başına güzellik etkisi uyandırıyorsa pek yeterli gelmez; örneğin içine asalet de katılması gerekir.
Kısaca edep + asalet + güler yüz + sevecenlik + samimiyet + sıcak kanlılık = dişilik.
Cok guzel 👍👍👍
:))
Peki profil resime bakinca var mi oyle birisi sence
kizlarin arasinda :)
Bir önceki resme göre söylersek, hiçbiri o etkiyi bende uyandırmamıştı. Şimdiki resme bakarsak, boynunda şal olan kızın biraz öne çıktığını söyleyebilirim. Kısa ceketli arkadaş "Huzurum olsun, bana yeter." der gibi. Diğer uçtaki arkadaş kendince bir şeyleri kanıtlamak ister gibi; kendinden emin görünmeye çalışsa da cam kırıkları var gibi. Beyazlı arkadaş kısmen daha rahat ama tetikte; boynunda şal olan arkadaş ise içlerinde en rahatı, ortamın en çok farkında olan, dikkati yerinde, kendinden emin ve samimiyet kokan bir duruşa sahip gibi.
Sen piskologmusun ya nekadar güzel yorumdur bu :)
EIG yi hak ediyosun ciddi anlamda
Peki o beyazli tetikte derken? :)
ve şalli kiz o durusundan falan mi oyle
yani dişi duruyor
Cunku ona bakarsan
diger kizlar daha kadinsi giyinmis
Ve ortamin farkinda ne demek oluyo :)
Psikolog sıfatını taşımaya layık değilim; lakin birkaç şey biliyorum diyelim. :) Kadınsı giyinmiş olabilirler. Fakat biliyorsun bir erkek de kadınsı giyinebilir; ancak dişi görünmez. Kadınsı giyinmek ve kadınsı görünmek başka; dişi görünmek başka. Örneğin kısa ceketli arkadaşımız, kendinden vazgeçmiş gibi. Günübirlik eğlencelerden öte, yakın dostlarla 3-5 muhabbeti tercih ediyor. Yani ihtiras kokan bir enerji yaymıyor. Diğer uçtaki arkadaşımız kendinden büyük, daha bir olgun görünmeye çalışmış. Evet, kadınsı giyinmiş; lakin çekici kadın etkisini söndürmüş ya da bu şekilde elde edememiş. Ayrıca o gülüş hiç samimi durmamış bana kalırsa. Beyazlı arkadaş tetikte derken ilk fırsatta kendini ortaya atabilecek bir enerjiye sahip görünüyor. Çekilip bir kenarda suspus oturmak pek ona göre değil gibi. Ancak aklı başındalık biraz öne çıkıyor, yani öyle hemen oyuna gelecek bir arkadaş değil. Giyimine bakarsak da en azından fiziksel zerafetini ön plana çıkarttığı için biraz albenisi var. Diğeri...
... yani şal takan arkadaşa bakalım: Öncelikle boyu itibarı ile beyazlı arkadaştan kısmen daha bir göz dolduruyor. Tabii tam olarak boyunu bilemiyorum; yanıltıcı olabilir buradan bakınca. Giyimine bakarsak, diğer üç arkadaşa oranla daha bir anadolu kadını etkisi uyandırıyor. Keza boynundaki şalın da bunda etkisi var. Gülümsemesi çok hafif. Buna karşın en az kısa ceketli arkadaşın gülüşü kadar gerçek ve içten. Sakin bir kalp ve dingin bir ruha sahipmiş gibi enerji yayıyor. Ayrıca "Samimi olduğum kadar sırlarım ve sınırlarım da var." der gibi. Aklı başındalık, duyguların kontrolü dışında ve kendini bilen bir bayan modeli sergiliyor; yani asalet kokuyor. Elbette tam da tematında değil, diğerlerine oranla daha bir sahip en azından.
Ilginc gercekten cok iyi :)
karakter analizi yaptin ve bire bir dogru cikti ne yalan soyleyim bravo yani gercekten
dedigin hersey dogru :)
bukadar olabilirdi
yani sonuc olarak şalli kiz oyle diyosun :)
ve duruş, bakış, tebessum ve verilen havadan kay nakli :)
simdi sen aşırı akillisin, baska erkekler de anlar mi genelde bir dişiligi
Ve o şalli kiz minyon :)
resim de topuklu vardi ayaginda
Siyahlj da da topuklu vardi :)
Estağfirullah. Bendeki de normal bir akıl. :) Hepsi anlar mı bilemem; fakat benden bile daha iyi anlayanlar vardır herhalde. Herkes kendi karakter analiz becerisine göre anlar sanıyorum. Bu arada sen hangisisin peki? :)
Soldan 2. :)
Yok gayet akillisin maşallah
Bir nevi seni mi anlattık biz şimdi? :)
Yani 😄😄
İyi etmişiz. Maşaallah. :)
😄😄
Aklina masallah
@presesyon ne ayip? :)
Görüş farkı. Bir şey diyemem. :)
😄😄😄
Dişi kadin vazgecilmez derken orda ufak nüanslar var daha cok kadinsi feminen bir yapidan bahsediliyor. Daha cok kadina has ozellikler mesela goguslerin buyuk veya belirgin olmasi daha kadinsi bir gulus kadinsi hareketler erkeksi cizgilerden uzak bir yüz mesela yuksek topuklu ayakkabi giymek bunun gibi seyler ust resimde sondan 1. Beyaz tenli kiz bana daha feminen gorunuyor.
Hangisi
üst de ki rujlu olan mj
Hmm
ee ilk resim de son da olan kiz asagi da ki resimde oyle degil mi
veya diger kiz
asagida oyle de ust resim de oyle degil mi
Dişi görünüm elbise ve kisilikle alakali kadinsi giysiler giymeniz önemli yani gomlek vs veya kazaklar kadinligi öldürüyor patolon yerine tayt ve etek kadinsi görünüm ayrica saclar makyaj falan asiri abartilmadan olmali kisilik olarakda nazik kibar sevecen olmali yani
Hmm anladim guzel aciklama :)
Peki resim de var mi sence oyle gorunen bir kiz :)
Bence yoktu
Simdi ki resim de :)
Soldan 2 kisi kadinsi duruyor en sondaki ve en bastakinin alakasi bile yok mesela
Nasil ortada ki kizlar mi oyle duruyor? :)
diger ikisi de degl
Soldan ikincisi kadinsi digerleri degil
Peki neden
yani oyle yapan sey ne
giyim tarzi diyemezsin
digerlerinde gayet oyle. giyinmis
Giyim tarzı atkisi kadinsi yapmis ama tipi kadinsi degil aslinda hicbiri tam anlamiyla kadinsi degil
Ee ona bakarsan digerleri de oyle giyinmis
Ve kot ceket atki kadinsj mi
erkeklerde de cok var bu kombin :D
Bacim en kadinsisi o aslinda hicbiri ama elde olan bisi yok :)
Ne? :)
Bacim kadinsi degilsin ne yapalim yani
Ya kardesim kim oldugumu bike bilmiyosun
he hepsi oyleyse ok :D
Sende varsin diye dedim sonucta baska birinin resmini koyacak degildir dedim ama koymussun sanirim :)
Yani sonuc olarak hicbiri oyle degil :D
Degil kadinsi denen sey bambaska Seksi olmak kendine cekmek yani gosterebilsem keske
Hayir sen farkli tanimliyosun
sen cinsellik anlamindan bakmissin olaya
Hayir kadınsı diyorsun da erkek gibi gorunrn biri Seksi degildir mantik bu anlatamiyorum da burdan neyse gali
He simdi bu kizlar erkeksi mi gorunuyor
Biri benden erkeksi
Hangisiymis o
Az once yanlis yere yazmışım o yuzden ayip demistim neyse :)
Yo soyle bir
Bosver cidden ayip denmez ayrica kezban bunlar bide orasi var
Soldan 2. Oyle diyodun
ya siz ne bicim insanlarsiniz ya ciddi anlamda diyorum
isiniz gucunuz boyle hakaret
hayir iyi olmaya calisiyorum ama artik sabrimi zorluyosunuz yani
Kusura bakma bize okuzsunuz demeyi biliyosunuz bizde hakkini veriyoruz ayrica oleler ne diyim yani tamam kisisel gorustur ama benim yasam tarzim ve cevremde oleler
Ben hic bir zaman bir erkege 'okuz' demedim, demem de.
eski sevgilim gayet duygusaldi hatta yaninda okuz olan ben oluyodum.
bence sende genelleme yapma cunku cok cocukca ve cok cahilce her insani bir tutmak.
mesela ben kizlarin triplerini de gereksiz bulurum.
her insan bir degildir.
o yuzden intikam amacli veya kizlara karsi bir hirs yuzunden boyle konusma bence.
cunku cok belli oluyor
Ve cevrenin falan oyle oldugunu hic sanmiyorum nedense :)
kisiligin bambaska seyler soyluyor
Sensin 👍
😏😏😏😏
Bunlar nicin aman neyse
1 alana 3 bedava kampanya+ 100 lira değerinde polen de hediye kapınıza kadar getiriyoruz☺☺
Dişi olsun yeter anlamımda 😒 Yani dişsiz karıyı kim ne yapsın
dişi görüneceğine insan ol yeterli
Usteki resim soldan 2.
Hmm :)
alt da ki kisi ile ayni
soldan arkadan tekrar
sen burada misin?
Evet
Hangisi 😏
Resimi degistirdim
buyuk :)
gorebilirsin
Anladim siz 4üzsünüz 😞
Evet :(
soruma cevap vermedn
diişi kadın, çocuk gibi davranmayan ve kadınlığının vermiş olduğu gücün ve bu gücün neler yapabileceğini bilen kadındır, Ben az söyleyim sen çok anla :)
😄😄😄
ve oyle kadin nasil oluyo erkekler icin
seni buldum
Hangisi?
Üşendim
nefes alsın yeter
Soru yu okumadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?