İddia oynayanlara sorularim var? Araba almak istiyorum da?

İyi aksamlar arkadaşlar ,
Arkadaşlar iddia oynamak istiyorum. işyerinde arkadaşlar konuşurlarken duydum 3 liraya 400 500 lira gibi paralar kazaniyorlarmis. internetten de oynuyolarmis. hesap aciyormussun. simdi ben bayan halimle bayiye gidip bana su maclari oynayin diyemem utanirim cekinirim. ama araba almak istiyorum hayalim var. o yüzden hesap acayim diyorum. instagramdan bir kişiyle konuştum sapik cikti o. niyetini anlayınca iyi aksamlar dileyip konusmayi kestim. sonra başka biriyle konuştum ama kendi fotografik falanda vardi abinin güvenilir birine benziyor. kupon falan satiyor.. bende bu haftalik bir mac ondan satin alip oynucam.. bu iddiadan güzel paralar kazananlar var mi. ben araba almak istiyorum. o sayfadaki kazandklari paralara baktm 300 liraya 70 milyar falan almislar. nesine. com diye bir site varmis oraya üye oluyormussun internette.. devlet guvencesindeymis. ama banka bilgilerini falan veriyormussun. yoksa bankadan o hesaba para atiyormussun oyun oynuyormussun. kazanirsan kazandigi parayla istersen tekrar oyun oynayabiliyormussun istersen banka hesabina atip cekiyormussun.. guvenebilir muyum nesine. com a.. amacm sadece biraz para kazanmak ihtiyaclarimi karşılamak.. Alllaha şükür borcum harcim yok calisiyorum zaten ama yetmiyor iste. ilerde basima bela falan acilmaz değil mi. arkadasim şey demişti sen nazil piyango bileti aliyorsun kazanirsan devlet veriyor bu iddia ayni öyle demişti. bir de başka sitelerde varmış galiba nesine. com dan başka tavsiyeleriniz varsa dinlerim seve seve artik çok skldm bu hayattan biraz para kazanip diğer maaş gününü beklemeden rahat etmek diğer insanlar gibi gezip tozmak istiyorum😥 birde bu instagramdaki sayfalar güvenilir midir sizce kandirmazlar değil mi beni bana yardimci olun lutfen
İddia oynayanlara sorularim var? Araba almak istiyorum da?