Annem günde 1 paket sigara içiyor yardım edin?

Annem kendimi bildim bileli içiyor. Muhtemelen 15-20 senedir yani benim bildiğim bu, fazlası da olabilir. Son 1-2 yıldır hep bırakmasını söylüyorum çünkü çok korkuyorum. Günde bir paket içiyor ya, az mı? Az önce de kavga ettim. Altı paket almış haftasonuna kadar idare etsin diye. Ben bunu görünce yine kendimi kaybettim tabi. Korkuyla bağırdım ne zaman bırakacaksın bunu anne, ölmeyi mi bekliyorsun? Annem de " sanane içerim öliyim de kurtulun ' gibisinden şeyler diyor hep. Ben şu an odamda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, korkuyorum onun için onun yaptığına bakın. İnsan hiç mi çocuklarını düşünmez ya! Zaten 20 yıldır içiyor. İç organları ne beter olmuştur. Kanser olsa napıcam kalp krizi geçirse napıcam. Bunlar aklıma geldikçe annemden uzaklaşıyorum. Sigarayı bırakmadığı sürece onla iyi geçinemem ki ölüme koştuğunu bile bile. Onu seviyorsam sigara içtirmemeliyim. Sigara içtiği sürece de sevesim gelmiyor korkuyorum. Nefret ediyorum. Benim ona saygısızlık yaptığımı düşünüyor. Oysa ki onun için şu döktüğüm gözyaşlarını bile ciddiye almıyor ne yapacağım ben
Annem günde 1 paket sigara içiyor yardım edin?