- Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende burgerda çalıştım mutfakta şöyle diyeyim
- Mutfaktakiler rahat kagıt sarmak adına eldivenlerinin iki parmagını yıkarlar ve çokta hijyenik olmayan sonuçlar çıkar
- Normalde eldivenler yarım saatte bir degiştirilmesi lazım bu genelde 3 saate çıkar ve çıkarıldıgındada bildiginiz kalıp olur
-ve en önemlisi borda bir sürü hamburgerler koyulur yogunluk olmasın diye bunlar bordda noralde 15 dk dan fazla kalmaması lazımdır ve üzerine hangi dk yapılmışsa işaretlenir süresi geçen burgerler alınır tekrar paketlenir ve yeni işaretlenir bazı hamburgerlerin size bayat tadı vermesi bordda 1 saat beklemiş olmasından kaynaklanabilir
tabi bunlar çok uzun zaman önceydi şimdi bilmiyorum :D18 Yorumla
Soran+1 yılEig sectim güncellemeye burdan devam edecegim
Soran+1 yıl1 personel az olsun fazla para gitmesin die 1 personele 3 kisilik is yaptiriliyor tuvalete gidiyor kadin yere pislik yapiyor (dışkı) o paspas ile oturdugunuz bolgedeki yerler siliniyor pisen etlerin et 15 tavuk un ise 20 dksi vardir o sure bitince ıskarta (sayılan bozuk etler cöplük) ya atilmasi gerekirken cogu insan atmiyor ve sunu soyliyim bunu cogu insan soylemez güzel gosterir nerde calistin dien olursa Türkiyenin en kalabalık en büyük mcdonalds restaurantinda calistim
Soran+1 yılİse girerken kariyer vs derler butun gun en pis en berbat isleri yaptirirlar 3 yıldır orda calısan rütbeli birisinin aldıgı para sadece 1100 tl üstelik yol parasıda yok bir günde 30 milyarlik kazanç yapilirken 1 günki masraf personel maasi et vs sadece 1000 1500 tldir en kotu 28500 tl kazaniyor bu sirketler gece isten cikarken servis var dediler ve servis var sandım 1990 model eski su satıcı arabalarını servis die getiriyorlar ve servisi gece 4 de cagirdiniz 4.10 a kadar bekliyo 4.11 de gidiyor
- +1 yıl
Ben çok uzun çalışmadım baktım bedavaya çalıştırıyolar o zamanda nakit ihtiyacım vardı kısa bir süre çalıştım ancak dedigin gibi bir elemen her işidde yapabiliyor ve gerçekten bedavaya çalışıyolar aslında neden o fiyata çalıştıklarını anlamakta güç insanları orda kariyer yapma vaatleri ile tutuyorlar
Soran+1 yılBoyle olan bir sirket sizce o etleri sagliklimi uretiyor saglikli etmi onlar siz gelin bir kez daha dusunun sunu soyliyim size her gun yuzlerce bocek vs geziyor en son uretim bolgesinin orda fare ölüsü toplamıştık benden bu kadar anlattıklarımın hepsi gercektir o restaurantlardan bisey yiyip yememek sizin elinizdedir
Not: size gelip mcdonaldsi oven burger kingi ovenlerde olacaktir fakat hepsi para içindir cekebildigi kadar musteri çekiyor personeller cektigi musteri sayısına göre para alıyorlar 100 musteriye 5 tl gibi
Soran+1 yılŞunuda ekliyim burger king mcdonaldsin tek amaci az maliyet ile cok para kazanmaktir bu yuzden işçilerin %99 u serseri keko kolları kıllı olan kızlardır %1 ise paraya ihtiyacı olan dürüst insanlardır ama onlarda hep digerlerine benzer zamanla
Not : ben hic bir yeri övmüyorum rakip sirketin vs adamı değilim sadece bu sirketlerde calıstım neyin ne oldugunu söylüyorum herkez bilsin gercekleri !
Soran+1 yılSon olarak şunu diyim mcdonalda burger king gibi yerlerde calısan kisilerin %90 ı basıbos insanlar %10 u ögrenci iken mcdonalds mudurleri cogu zaman o ogrencilerin aklina girmeye calisir ve okulu bırakmasını ister cogu personeli birbiriylr kavga ettirir cunku birbirleryle araları kötü olursa birlik olamazlar die
Soran+1 yılTürkiyedeki mcdonaldsların sahibi ve hatta onlarin hepsinden sorumlu olan bir adam vardı ismini vermiyim yani tam görevini vs bilmiyorum ama baya yüksek bir adamdı isciye hic bisey yapamiyosun l*n sen hic bisey satamazsin l*n dierek firca atiyordu
En İyi Cevaplar
+1 yılSağlıklı değil, yemiyorum zaten. Bu ayrı konu.
Ama bence senin canın yanmış, tabiri caizse, b*k atıyorsun.
Tuvalet sildikleri bezle, yemek masasını silmelerini kanıtlarsan, dünyanın tazminatını alırsın.
Bunlar dünya markalarını temsil ediyorlar ve hijyene önem veriyorlar,
önem vermek zorundalar.
O yüzden, bez hikayesi bana uydurma geldi, kusura bakma.213 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi oku
Soran+1 yılMavi bez ile tepsi vs kirmizi bez ilede tuvalet vs siliniyor normalde ama cogu zaman bez ile vs ugrasmamak icin o kirmizi bez ile siliniyor tepsiler
Soran+1 yılBen bu sirketlerden kndim cıktım ee sen ne yaptın ne yedin dersen sadece meyve suyu ile vs karnımı doyurmaya calıstım iftira attıgım yok ve baska bir sirketide ôvmüyorum neyin ne oldugunu söylüyorum
Soran+1 yılEig kadın cevabını oku herkezmı yalan söylüyor?
- +1 yıl
Vay mk... :D
Eyvallah. :)
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Senin de dediğin gibi; ana mantık, "az adam, çok iş." mantığı.
Böyle şirketlerin, alayının mk.
Küfürle olacak iş değil tabii,
tüketmek yerine üretmek lazım.
Soran+1 yılAcık söylemek gerekirse zamanında bu yapılan seylerin çoğunun fotosunu cekcektim ama cekmedim ceksem milyonlarca dolar tazminat öderlerdi
Soran+1 yılHe sunuda diyim sana mcdonaldsda calısan baya rütbeli birisi ofiste calisiyor ismini söylemiyim ismini vs yazsam resimi filan cikar taninmis biri hic bisey yapamiyosun l*n diyerek fırca atıyodu bir isciye baksana nasıl konusuyor adam
- +1 yıl
Zaten o apayrı bir konu...
O tip yöneticilerin çoğu, yönetici olunca, bi' b*k oldum sanıyorlar,
g*tleri başları ayrı oynuyor.
Bir gün İstanbul'da bir burger king'de bir müdür yardımcısı, ters ters konuştu,
"kendi kişisel sorunlarınızı bana yansıtamazsınız!" dedim, pıstı kaldı.
Ego tatmini peşinde hepsi.
Soran+1 yılAynen öyle peki bisey sorcam son gün bir personelle isten kavga ederek cıktım parmagımı basmıstım sonra tam disari cikacakkem kavga ettik iste ilk o laf etti ilk o vurmaya calisti vs sonra kavga basladi ekmek bicagi vardi bendede sonra kamera olan yere gectik orda devam etti kavga tutanak tutuldu bicak oldugu tespit edildi yazdi bende onda hic bisey yazmiyor ilk lafi o atti ilk o kufur ettigi vs yazmiyodu bir sorun olurmu bide ise girerken verdigim belgeler orda kaldı bir sorun olurmu
Soran+1 yılNapiyim sence
- +1 yıl
İş hukuku konusunda uzman bir avukata sor istersen.
Ne desem yalan olur.
Benim arkadaşımın arkadaşı çalışıyormuş orada ketçap kutusumu ne varmış ayağı takılmış tüm ketçaplar yere dökülmüş patron para vermez korkusuyla ketçapları üstten sıyırıp geri kabına koymuş :D Arkadaş anlattı banada. Zaten hamburger sevmiyorum iyice tiksindim :D
44 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okuyun
Soran+1 yılBerti53 eig kadın cevabını oku odamı yalan söylüyor
+1 yılkardeşim burger king de çalışıyor aynı şeyi söylüyor.
12 Yorumla- +1 yıl
eig için teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim herkez gercekleri gorsun ne olduğunu bilsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bizim burada hamburger 5 tl, adamlar gözümüzün önünde yapıyorlar, yerkende içimiz rahat yiyoruz...
ben toplasan 1 defa falan gittim oda 10-15 sene önce, :D21 Yorumla
hamburger değilde patates kızartmaları nasıl yapılıyor?
13 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemeyi oku
Soran+1 yılNe sandın ki sen herseyi para olmus bunların
Gitmiyorum zaten oralara ne gerek var saçma sapan birşey yerim İskender'imi mantımı
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk yemekleri sulu yemekler iskender döner varken türk lezletleri var
en güzel yemek esnaf lokantaları pişer
amerikan kapitalist emperyalist kültürü olan bişeyi sevem mcdonalds gibi yabancı makaları sevem kendi türk yemekleri vaken fast food gibi yemeklerini sevem14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılen güzel yemek esnaf lokantaları pişer
Soran+1 yılZaten bak kendi yemeklerimiz saglıklı iken gidip amerikan restaurantlarında pis yemekleri yiyorlae
Soran+1 yılYiyorlar
Cevap sahibi+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an burger yiyorum ve açıkçası merak ettim ne yapıyorlar ki?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeni okudum ve su an hak veriyorum fikrim değişti dikkat ettimde içeride ki çocuklardan birine, eldiven ile başını kaşıdı daha sonra sivilceli yüzünü kaşıdı ve o eldivenle tekrar hamburgere dokundu gerçekten mide bulandırıcı.
Bunu bir "bence" yapmalısın benim fikrimi değiştirip dikkat etmemi sağladın teşekkürler
Soran+1 yılBence olarak paylasicam fakat Sunuda diyim calistigim yer Türkiyenin en büyük McDonalds i
Tam burgerkingden sipars vermeyi dusunuyodm şu an hatta baktim netten double texas smoke house soyleyecektm 26.50tl yaziodu kurtardn beni
21 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayvanlara işkence var malesef.. ben oralardan yemem
16 Yorumla
Soran+1 yılYani bide neyin nasıl yapıldıgını bilin
- +1 yıl
ya cok ıgrenclık donuyor bu sektorde.. hayvanlardan bazıları hastalıga terkedılıyor gagaları kesılıyor kı onların kılcal damarları varr orda.. erkek cıvcıvlerın ne oldugunu merak ettımı hıc kımse? canlı canlı kıyılıp nuget yapılıyorlar.. ınsanlar o tavuklara nasıl ıskence edıyor alıp duvara carpıyorlar ustlerınde zıplıyorlar ben bunu gırdugumde psıkolojık travma yasadım.. etkısınden kurtulamadım gunlerce.. yazık gunah o hayvanlara.. hala hatırlayınca o anı yasamıs gbı oluyorum ya
;( - +1 yıl
siz soyluyorsunuz soylersınız ama adamlar duyarsız. gidip ordan yemeye devam edıyorlar bu adamlar da hayvanlara zulumle kazanıyorlar ıste
Soran+1 yılDedigim gibi deveyi diken insanı... yaranırmıs bu yazıyı 300 kisi okuduysa 290 ı bir daha gitmem desede 280 tanesi tekrar gidecek
- +1 yıl
mezhep genıs ınsanlarda.. ben sahsen zulme destek çıkamam. zaten ınsanlarımız bu kafadan kaybedıyor ya..
- +1 yıl
+1
Ben de fast food yemiyorum.
Yersem de yerli markaları tercih ediyorum.
Yeme & İçme konusunda 676 cevap paylaştı. İyide bunlar gizli bilgilerdi bunları anlatmaman lazımdı
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sirketler beni dusundumu hayır ben nie onları düsüniyimki?
+1 yılkusura bakmayın da çoğu restoran hijyene dikkat etmiyor. bunun hamburgerciye veya daha genel adıyla fast fooda özgü bir durumu yok. temiz yemek istiyosanız evde yiyin arkadaşlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatsana biraz merak ettim noluyo orda. sanki gilmin arka seti kadar merak ettim yani nsnsn
11 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi yorumları oku
Sormayayim çünkü bilirsem her şeyden soğurum
11 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemeyi oku
+1 yılhayatımda yemedim iğreniyorum öyle şeylerden kusasım geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- Yeme & İçme konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılNeler oluyor o kaygan zeminde :)
11 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet anlat hepsini neden gitmeyelim
24 Yorumla
- +1 yıl
Kanka kuscam simdi jshdh ama ben gene kesin giderim ya
Soran+1 yılKakkiz para senin hayat senin istedigin gibi gidebilirsin kimse sana karisamaz ama keko kro lar ozel bolgesine surdugu elleri ile sana hamburger vs hazirlicak yersin onu
- +1 yıl
@Kakkizsogandograaa knk hayatta yemem daha
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl yapılıyordu merak ettim şimdi
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılokudum bugüne kadar hiç gitmedim niye gitmedim gerçekten bende bilmiyorum bir türlü gidemiyordum oraya. Ama yazdıklarınızdan sonra beynimin gitmeyerek iyi bir şey yaptığına kanaat getirdim teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim bu yaziyi arkadaslarinada okut neyin ne oldugunu bilsinler
+1 yılEe neden yemeyecek mişiz?
12 Yorumla
Soran+1 yılO et dediklerin et degil üstelik cogu zaman bozuk etler sunuluyor size
+1 yıl40saniyede pişen etten ne bekliyonuz ya 😂 sadece tavuk burgerler yiyin onlar etlerden daha sağlıklı bilginize..
010 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarını okudum sallama yazıyosun şu an kullandıkları şey et fakat burger king at eti kullanır mc donald's da hayranları canlı olarak makinaya atar derisini ayrı kemiğini ayıran bir makina ve havanın yenebilecek tüm etlerini kıyma hâline getirir daha sonra şoklama yapıp mağazalara yollarlar, bozuk et dediğinde mağazadan firmadan dolayı değişir iş yapmayan cadde üstünde olanlar bozuk kullanır fakat müşterisi çok olan et yetiştiremez zaten yapmayandada bozuk olma ihtimali düşük ona göre sipariş veriyolar nerde çalıştığını bilemiyorum ama sacmalamissin bide mc donaldsda eldiven kullanmazlar oda zaten 30 dakikada bir ellerini hijyen bakteri yapmayan sabunla yıkadıkları için varsa sorunun tab gıdaya şikayette bulun denetime gidilsin senin şu an burada açıklama yapman gereksiz her yer aynı değil
Soran+1 yılEig kadın cevabını okuyo odamı yalan söylüyor
- +1 yıl
Ben yalan demedim ama her yer aynı değildir diyorum bende müdürlük yaptım vardiya müdürüydüm ve kendi çalıştığım magzada sürekli kendi halimizde denetim halinde olurduk işe alınan kişiyi 1 ay gözlemlerdik üretim bölgesinde ise 3 hafta onu alıştırırdık temizlik bakımından elini yüzüne sürse bile git elini yıka derdik ve her zaman gözlemci olarak bölüm müdürü bırakırdık başında deneyimli biri bile olsa müdür onu gozlemlemek zorunda olurdu tabi dediğin gibi mağazalar var yok demiyorum gözlemlemek için misafir olarak bir çok mağazaya gittim ve vardı yalan yok ama çalıştığım mağaza en iyisiydi essek değildik her gün 2 saat o soğuk odada denetim yapacak kadar hiç kimse kafayı yemez..
Soran+1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz bir yer iyi die simdi cogu yere iyi diyemeyiz nw kadar iyi olsada bu tavuklar vs nasıl yetisiyor herkez biliyor bunları
- +1 yıl
Bak ne güzel diyosun istisnalar var belirli yerler kötü diye şu an tüm mağazaları kotuluyorsun ayrıca amele işi diyosun resmen ama orda kariyerini bulan bir çok insan var devam etseydim restoran müdürü olurdum şu an maaşımsa rahat 5 6 bin tl aylık gelirim olurdu ekstra primlerimi saymıyorum bile. Oralarda kariyer düşünen çok çalışarak yapabilir anca bunu öyle zorunlu gelir gibi sadece paramı alıp gidiyim kafasında kimse kariyeri geçtim hic bir gelişme kat edemez senelerini verse bile. Kötülemişsin iyi güzel ama hangi mağaza olduğunu yazsaydın daha iyi olurdu ses getirirse paylasimin denetimle kapatabilirler bile o mağazayı tazminatta odemek zorunda kalırlar bence şu an yaptığın yanlış
Soran+1 yılO sirket beni düsündümü hayır ben nie onları düsüniyim 5000 6000 tl diyosunda daha restaurant muduru 2000 tl aliyo prim dediginde 100 200 tl atma bu kadar
Soran+1 yılÜstelik kariyer vs hic bisey yok basiboslari alip ucuza calistiriyorlar
- +1 yıl
İyi kandırmışlar seni ben vardiya müdürüyken 2500 alıyordum saçmalamışsın restoran müdürleri cok ayrı egitimlerden geciyo ağır saçmalamışsın
Soran+1 yılCogu insan gercekleri biliyor burada konusmana gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurgerde hamburger nasıl yapılıyor neler oluyor orada bide çalışanlar arkada sevişiyormuş
03 Yorumla
Soran+1 yılBazen oluyo öyle seyler sevgili olanlar vs var mesela bir ara bizim restaurantta personelin teki malafatül saksakiye yapmis tuvalette yakalandı sonra
Cevap sahibi+1 yılGüzel fantezi olur ama patron gelmeden :))
Soran+1 yılYani zaten müdür yakalamıs onu isten atıldı sonra
Yeme & İçme konusunda 4,3b cevap paylaştı. kardeşim ben mcdonalds da2 yıl çalıştım hayırdır ne gördün ki bu kadar millete gitmeyin filan
06 Yorumla- +1 yıl
Dunyaca unlu 2 yemek şirketi ustelik
Soran+1 yılCok sey
- +1 yıl
snein yorumunun altında burger kıngın reklamı da var ne güzel duruyor öyle olsada yesek fast food sağlıksız ama temizlik konusunda bence dünyanın en temiz yerleri ama çalışanlar pislik yapıyorlarsa ona yapacak bişey yok yani sen yere düşen bir eti yerden alıp çöpe atmıyorsan o senin sorunun ama yenisi yapmaya üşeniyorsun onu yerden alıp ekmegin arasına koyuyorsun mcdonalds bir şeyin ömrü 10 dk dır tıme kartlar vardı şimdi kaldırdılar siparişe göre veriyorlar ve bayatlama filan olmuyor pis yerler diyorsan ben elimdne hiç bir zaman elimdne düşürmezdim habire temizlik hayatımda temizlik bu kadar yapmamıştım
Soran+1 yılEig kadın cevabını oku herkezmı yalan söylüyor
+1 yılAnlatsana merak ettim
14 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye yazcam oku
- +1 yıl
Tamam yazinca hatirlat
- +1 yıl
Okudum saol
+1 yılbende çalıştım çalıştığım yerde ters bir durumla hiç karşılaşmadım, her şey gayet sağlıklı ve temizdi sen çakma bir yerde mi çalıştın acaba
01 Yorumla
+1 yılAnlatsana?
125 Yorumla
Soran+1 yılGüncelleme yazcam oku
- +1 yıl
tamam bekliyorum.
- +1 yıl
tamam bekle
- +1 yıl
Aman Allahim. bir daha yersem! resmen kandiriliyoruz.
- +1 yıl
2 kez okudum. cidden igrendim ya bu nedir!
Soran+1 yılSen bir düsünsene bu kadar nasıl kazanıyor bu sirketler vs die neler yaptıklarını görmüyosunuz hic bir personel orayı kötülemez över yalakalık yapar cünkü para kazanıyor o hamburgerin yanında satılan 6 lı nugget vs varya sogan halkası filan bizim müdürler gelen araplara gecir promosyonu vs gonder diyodu o promosyonlari aldiktan sonra iyi gecirdik vs diyorlardi size hakaret ediyolardi yani uyanin
Soran+1 yılTek numaraları var kariyer kariyer kariyer 3 yıl calısan adam 1100 tl alıyo üstelik de meslegi yok 150 yola verse 950 tl para alıyo sunuda diyim tuvalete girerken kapiya vs dokunuyonya oralar hep b*ka sürülen bezler ile siliniyor
- +1 yıl
Allah onlarin... l*n bir daha yersem neyim lan! ne kadar sahtekar pis cikarci insanlar var ya.
- +1 yıl
sanada cok tesekkur ederim. gozlerimiz acildi
Soran+1 yılSen ne sandınki bu devirde deveyi diken insanı... Yaranırmış bak adamlar nasıl yapıyor hamburgerleri uyanın artık sunuda diyimmi 8 saat mesai (tabi bu lafin gelisi cogu zaman 10 11 saat calistiriyorlar haftada 60 66 saat) sana 30 dk yemek molası veriyo devlet sırf fazla kazanalım vs die mesai baslamadan yemek yediriyorlar ondan sonra saatlerce kostur dur 1 dk dinlenmek bile yasak
- +1 yıl
Vaybe. ne pisler l*n Allah onlarin... Sende iyiki ayrilmissin. Her zman senin gibi durust biri cikip gercekleri soylemez!
Soran+1 yılRica ederim belki zor gelir bırakmak vs ama herseyi bilin ve isteyin bu tür yerlerden yemek yemeyin
- +1 yıl
zor gelir. biliyorsun tadlari cidden guzel. ama bu igrencliklerden sonra ne kdr guzel olsada bir daha asla yemem.
Soran+1 yılCünkü icinde milyonlarca kimyasal madde var
- +1 yıl
evet. kardesime soyledim bir daha yemek yok o zıkkımı diye tadi guzel ama dedim. cunku kimyasal madde var dedi. haklisin
Soran+1 yılZamanında bende hata yaptım isten cikcaktim izin vermediler vs sonra bir süre yardim ettim sonra gene izin vermediler sonra bir isciyle kavga ettim sonra cıkarttılar
Soran+1 yılHe isten cıkmak icin mi kavga ettin dersen hayır isci ile baska sorunlar yasadık cok sımartmıslardı artisin tekiydi havasını söndürdüm
- +1 yıl
😂 iyi yapmissin o tiplerin nesli tukenmiyor.
Soran+1 yılAymen öyle peki bisey sorcam belki bilirsin kavgadan sonra tutanak vs tutuldu sorun olurmu elimde ekmek bıcagı filan vardı tutanaga bu yazıldı
Soran+1 yılHe bide bu ise girerken verilen belgelerim icerde yani orda kaldı bir sorun olustururmu
- +1 yıl
Bilgim yok. gercekten :( ama umarim senin gibi durust birine bisey olmaz. senin gibiler bu ulkeye lazim.
Soran+1 yılBen bir arastirip vs ogrenim
- +1 yıl
aynen. kolay gelsin. umarim bisey olmaz
Soran+1 yılEyv
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadı güzel ama anlat neden yemeyelim.
17 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye yazcam oku
Cevap sahibi+1 yılTamam herkes istemiş zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılOkudum zaten çok sık yemem ayda yılda bir de gözümüz bunları hiç görmüyo paylaşım için teşekkürler ama 😊
Soran+1 yılayda yılda bir kerede olsa dedigim gibi su cok onemli pismemis tavuk ette öldürücü bakteriler var ve cogu personel cıplak elle ona dokunup sonra senin hamburgerini hazırlıyor
Cevap sahibi+1 yılIy sayende bir süre yemem gifince de aklıma bunlar gelir kesin 😄
Soran+1 yılHayat senin karar senin
+1 yılzaten gitmiyorum
21 Yorumla
+1 yılDaha dün yedim ay agliycam😭😭😰😷
03 Yorumla
Soran+1 yılNie
- +1 yıl
Igrencmis ya bu nasil temizlik
Soran+1 yılNe sandın ki sen 10 personel olması gerekirken 3 personel 4 personel alıyorlar bir kisi 2 3 isi birden yapıyor
Yeme & İçme konusunda 6,7b cevap paylaştı. bilgi alaydık iyiyi
12 Yorumla
anlat hacı nasıl
11 Yorumla
+1 yılEtten yapılıyor biliyoruz. Ok.
01 Yorumla
Ne diyim şimdi 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılBisey deme neyin ne oldugunu bil
Soran+1 yılYani cogu biliyodur ama bir dusunsene personel seyine surduugu eliyle hamburgerni hazirliyo
- Yeme & İçme konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye noldu ki :/
03 Yorumla
Soran+1 yılOku güncellemeyi yorumlarımı
- +1 yıl
Ay ağlıcam :/
Soran+1 yılArtık bilin neyin ne oldugunu ve calistigim yer istanbulun hatta Türkiyenin en kalabalık en büyük restaurantiydi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar