McDonalds a gitmeyin sakın?

Eskiden bende sizin gibi mcdonalds burger king gibi yerlere giderdim ama orda calistim neyin ne oldugunu gördüm ve bir daha hamburger yemedim ve ordan birisiyle kavga ederek cıktım bnmle ayni durumu yasayan var mı sorulariniz varsa soylerim hamburger nasil yapiliyor vs?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar mcdonalds ve burger king gibi sirketlerin tek amaci dusuk maliyet ile cok pqra kazanmaktir ve o oturdugunuz koltuk masalar ve tepsileriniz cogu zaman tuvalete surulen bezler ile siliniyor o patates nasıl pisiyor sizce 3 dk pisme süresi var fakat hep 30 saniye kala vs alıyorlar bayat oluyor o yag ile bir günde en az 500 kez patates pisiyor mazot gibi rengi var simsiyah cig etlerde tavuk et vs öldürücü bakteriler var bunlar pismeden gitmiyor fakat cogu zaman o cig ete sürülen el ile
Güncellemeler
+1 yıl
Pismis etiniz tutuluyor ve göbek domates vs o bakteri dolu el ile hamburgerlerinizin icine konuyor normalde 30 dk 1 saatte bir el yıkamaları gerek yıkıyorlarmı hayır ! Çoğu personel elini ne kadar pis yere surerse sursun yıkamıyor ellerini ve pis eliyle size hamburger sunuyorlar (özel bölgesine sürüp hamburgerinize dokunan personelde vardır haliyle) kolada hic tat yok neden su şurup ve co2 gazı ile üretiliyor kolalar ice tea vs ise surup su karisimi oluyor arkadaslar 1 personel az olsun fazla
McDonalds a gitmeyin sakın?