Yeme & İçme McDonald'tan sadece içecek sipariş etmek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Canim milkshake çekti bunlarda iyi yapıyor 2 tane de kola 2 tane de su alayım dedim indirimde var ayıp olur mu sadece içecek almak? McDonald'tan sadece içecek sipariş etmek? Cevapla İndirim Soruları Sipariş Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Gayet normal bence 0 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Niye ayıp olsun? Sorun senin bunu ayıp olabileceğini düşünmek. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim yiyecek yerinden sadece içecek siparişi vermek garip geldi daha önce hiç yapmadım Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Hayır ayıp olacak bir şey yok bunda ayıp olmaz 0 0 Yorumla
CehennemdekiViskii_ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Sipariş et, ne ayıbı. Sonuçta paranı ödeyip bir sipariş veriyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru la markette 11 tl satışan kola bu ıbnelerde 17 tl ye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gayet normal bence
Niye ayıp olsun? Sorun senin bunu ayıp olabileceğini düşünmek.
Ne bileyim yiyecek yerinden sadece içecek siparişi vermek garip geldi daha önce hiç yapmadım
Hayır ayıp olacak bir şey yok bunda ayıp olmaz
Sipariş et, ne ayıbı. Sonuçta paranı ödeyip bir sipariş veriyorsun
Doğru la markette 11 tl satışan kola bu ıbnelerde 17 tl ye
Niye ayıp olsun yahu
İstediğini al gitsin
Olmaz merak etme.