Kizlar aranizda veet in sir agda bantlarini kullanan varmi siz hangisini tercih ediyorsunuz? Neden?
Erkekler bilginiz olmayan konulara atlamayin lutfen :))
Erkekler bilginiz olmayan konulara atlamayin lutfen :))
Ben bugun veet kullandim ilk kez agda yaptim ama cok acidi valla size helalolsun her ay yaparak buyuk basari elde ediyosunuz :) cok zor bir is .. Bir sorum var , hepsini alamadim maalesef birazacidan biraz da beceriksizligimden herhalde.. Ne yapmaliyim ?
tabiiki cam sakizi agdalari isit yapistir cek miss gibi
Ama camsakizi sekerli oldugundan besliyor killari
sekersizini al
Nasil yani sekersizide mi var mis bu meletin?
bikini bölgesi için soğuk ağda bandı kullnadım memnundum...ipeksi bir görünüm his bırakıyor..
Bikini bolgesini epilatorle alıyorum. Ben bacak ve kol alti icin birde kollarim icin istiyorum
hhıım ben artık ameliyat eldiveniyle alıyorum daha rahat oluyor:)
Eldivenle bi cekisde cikmiyor benim kiler o yuzden makine daha iyi oluyor
hhıım benim baya azaldığı için sorun olmuyor...
Benimkiler maasaallah kok baglamislar cikmak bilmiyorlar . Ama ben 5 yildir jilet kullaniyorum normal yani. Yeni yeni makineye basladim
hhıım ozaman olurr jilet kötü çıkartıyor başlarda bende kullandım baktım olmuyor ağdaya geçtim ağda köklerini beslermiş dediler bende o yüzden eldivenle alıyorum ne olur ne olmaz diye... bir arkim var kuaförlere malzeme satan satıcılardan almış bir makine o kadar güzelkii çok güzel alıyor böyle sir ağda ama ısıtıyor bezleri falan var herşeyi var içinde:)
Sirf bikini bolgesi icin braun silk epil 7 aldim . Ondan cok memnunum simdilik. Ama bir yandan da agdayi denemek istiyorum. Kartuslular la ugrasamam onlar pratik degil ya
hhıım yaniii seçim tabii onunkisi böyle tencere gibi bişi:)))))benimde philips var ama bölgesel eldiven tercihim artık... bir dene bakalım nasıl olacak belki gittikçe azalır eldivene geçersin...
Farklarını bir türlü anlayamadım..Rastgele alıyorum şahsen.
Cevap
2Cevap
Soguk agda bantlari cok iyi. Sac kurutma makinasiyla isitiyorum ben :P
ben hassas ciltiler için mavi kutulu soğuk ağda bandını kullandım kollarımda iyi gibi geldi
ılk dfa dun kullandm nrmal olanını smdılık sorun yok
Normal olan su pembe kutuluyu mu aldin sen?
hassas cılt ıcın yazıyo kutusu mavı
Hmm evet biliyorum onu fiyati ne kadar için de ne kadar bulunuyor. Bir de sormasi ayip nerende denedin ? Kasinma oldumu?
13 lıra ıcınde 6 tane var ama cıft tarflı kullanabılıosun yanı 12 tane oluyo. bacak kltuk altı ve bkını bolgsın yptm. kasnma fılan olmadı
Benim bir arkadasim bir tane bandi 5 defa kullaniyordu yani bacagini tumunu 2 bantla bitiriyordu. Yapiskanligini kaybetmiyormus veetin bantlari
2-3 dfa kullanıyon evt bıtanesını.
Anladim canim saol tavsiyen ici n
Böle yazınca atlayasım geliyo ama :(
Cevap?
Atlayayımmı ?
Atladin zaten
lapiden :D ks de ilk defa birine faydalı oluyorum kıymetini bil :D
Yok ben almayayim lapideni ! Mazaalllah iki kati kil cikarir o
Tüh yemedi :( halbuki kanatlarımı çıkarmıştım kana belki diye
Haha salakmi sandin beni :D o kadaar da bilgisiz degilim
erkeklerde kullanıyor merak etme:)
O zaman seninde fikrini alalim :)