katılmıyorum hava soğuk soğuk algınlığından falan korunmanın en etkili yollarından biri belki de 1. si göğsü korumak o nedenle normal ha atlet aşağıdan sarkar gömleğinin altından görünürse itici olabilir ama yakası açıksa ve atletin bir bölümü farkediliyorsa normal bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 50,1b cevap paylaştı. Aynen öyle abla 👍
016 Yorumla
Atlet var atlet var.. Açık renk gömleklerin içine ten rengi dikisleri ince bir atlet giysinler bakalım anlıyor musunuz atlet var mı yok mu
00 Yorumla
+1 yılBencede hiç hoş değil..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılSizlerin leopar desenli taytlarınızdan iyidir Atlet giymek!
Ayrıca işi gereği takım elbise giymek zorunda olan adam ne yapsın gömleğin altına?
Hiç giymesin gibi saçma bir cevap gelmesin lütfen! Vücutta oluşan en ufak şekil atlet olmaz ise gömleğe yansır esas hoş olmayanda bu olur. Kaliteli atlet giymek daima iyidir.11 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ben alıştığım için hiç giymiyorum. Bahar aylarında t-shirt üstüne önü açık gömlek, kışın t-shirt üstüne polar ya da deri mont tarzı şeyler giyiyorum. Karlı olacak kadar soğuksa yumuşak kazak tarzı şeyler atkı falan gerek kalmıyor atlete. bence gereksiz.
01 Yorumla
+1 yılbakın size itici gelebilir atletin gerçekten faydaları var teri emer kalp rahatsızlıklarına karşı, böbrekler için iyi bence giyilmeli ve ben giyiyorum atletsizken gömleklerimde beyaz beyaz ter izleri çıkıyor buda beni rahatsız ediyor o zaman itici geliyor
20 Yorumla- Diğer konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılsağlıklı erkektir sana ondan itici geliyor yoksa kıçı tutmayan böbrek hastası bişey oluverir. birde yasadığı yerle alakalı bir durum adanalıysan fazlalıktır atlet hatta atletin üstüne bişey giymez ordakiler ama afyonluysan giymezsen ebeninkini görürsün iki günde.
00 Yorumla
+1 yılatletin tipine bağlı hem kışın veya bu havalarda giyilmesi gerek bence sağlık bu şakaya gemez ayrıca, beyaz atlet değilde siyah sporcu atlet falan bence öyle kötü durmuyor
13 Yorumla- +1 yıl
eğilip bir tarafları gözükmesindense giysinler
+1 yılBence koltuk altının terleyip giysiyi ıslatması kadar iğrenç değil 😊
Maalesef kız erkek birçok kişi dikkat etmiyor. Ben gömleğin içine tişört giyerim düğmeler de açık olur. En iyisi10 Yorumla
+1 yılne yapalım atlet giymeyelimde
soguk havada donarak ölelimmi:)13 Yorumla- +1 yıl
Sen donmaya bilirsin ben usudugumden giyiyorum ;)
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ateşin başına vurmuş cayır cayır yanıyorsun, sen giymiyorsun diye napalım yani. İnsanız sonuçta. Yemişim iticiliğini. Gömleğin 5 tane düğmesini açıp kro gibi dolanmıyoruz ortalıkta.
00 Yorumla
+1 yılBencede komik oluyor ama atlet yerine içinden gözükmeyecek bir şey giyip en azından onlarda rahat eder bizde :D
02 Yorumla- +1 yıl
kolsuz badiler var erkekler içinde var araştırıp bulsunlar aynı tişort gibi ama kolları yok :D
Diğer konusunda 836 cevap paylaştı. Banada içine südyen giyen kadınlar hep itici gelmiştir.. bir rahat bırakmıyorlar ikizleri ;)
20 Yorumlayahu oyle bı defa kaşınır durur ınsan yahu:) camasır sart:)
04 Yorumla
+1 yılKışın zıbın giymediğim zaman çok üşüyorum. O yüzden erkeklere laf edebilecek bir konumda değilim. Ama en azından atlet gözükmeyebilir 😄
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. niye itici olsun ya, giymesinde üşütsün mü? Ben kızıyorum abime falan giyinmeyince, aynı şekilde erkek arkadaşımada.
00 Yorumla
+1 yılAtletsizm akımı başlatalım mı😀
Soğuk candır.
Bu arada atlet giyenler atletik mi oluyor..
Aklımda deli sorular..06 Yorumla- +1 yıl
Patik dedinde patik giyen kızlara ne diyorsun?
Patik can mı heycan mı yoksa gereksiz mi - +1 yıl
(; soğuğu seven insan görüyorum😍
Tipide yürümeyi severmisin 😀 - +1 yıl
😒 sev.
Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı. ben şimdıye kadar hıc gıymedım halada gıymıyorum yaz kış farketmıyor
02 Yorumla
+1 yılBen giyiyorum. itici olsada umrumda degil. rahat edemem
41 Yorumla- +1 yıl
nasıl rahat ediyosan öyle giyin zaten
- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSizinde salçalı makarna gibi ruj sürmeniz çok itici :)
11 Yorumla Boş boş giyelim de meme uçlarımız mı görünsün alttan?
04 Yorumla
+1 yılben giyerim kışın ciğerleri üşütünce cok karizma oluyo öyle böle değil
33 Yorumla- +1 yıl
valla bilemem orasını vucut iyi atlet giyincede o görüntü değişmiyo haha havada attım ben kaçar :)
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılvucudumuzu tutsun usutmeyelim diye giyiyoruz. keyfimizden degil
00 Yorumla erkek ne yapsa itici maşşallah :D iç giyime nie karışıorz yaa :D
12 Yorumla
+1 yılYoo değil. Ama atlet görününce itici olabilir işte :D
00 Yorumlaİtici olabilir ben giyiyorum sonuçta gömleğim dışarı çıktığında millete kıllı kıllı popomu sergilemek istemem
10 Yorumla
+1 yılKızlarda da gömleğin içine südyen itici duruyo bence giymeyin 😳
00 YorumlaDiğer konusunda 834 cevap paylaştı. Ben v yaka siyah fanilya giyiniyorum, gayette seksi =)
00 YorumlaDonsunlar mi. Tabi giycekler. Yünlü don bile giysinler yazik
01 YorumlaDiğer konusunda 761 cevap paylaştı. üşürsün yazında teri çeker sizde giyiyorsunuz bize de sizin atlet askınızla sütliyen kopcanızı görmek zorundamıyız iz yapan iç çamşırlarınız saymıyorum
00 Yorumla
+1 yıl:)) niye itici? terlediği zaman soğukmu alsın hastamı olsun yapış yapışmı olsun vucudunu saran birşey olmasın mı vusut hatlarımı çıksın :) istersen altımıza donda giymeyelim sizin gibi tam olsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılHahahahah bir tane hocamız vardı aklıma o geldi 😂😂😁
00 Yorumla - Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılbelli oluyor ise itici ama bu annesinin sözünü dinleyip kırmadıgı anlamına gelir :d aferin diyorm
10 Yorumla
+1 yılgiyince neden giydi
giymeyince neden giymedi
yok transparan oldu yok bilmem ne. s
erkegi seksi obje görmeyin. s10 Yorumla
+1 yılKesinlikle giymem Gomlegin altına. Hatta Cogu kazan altıma boxer'da giymem ben :) Rahat rahat sallaya sallaya dolasıyorum yemin ederim :)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. yaklaşık 20 yıldır giymedim artık itici mi nasıl gözükür onu bile unuttum :)
01 Yorumlafanila giyip kekomu olsun atletsiz giyip cırcırmı olsun ne istiyosunuz bu erkeklerden
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıldar şeyler giydigim icin atlet giyemiyorum mecburen :D
00 Yorumla Hayır Ben giyiyorum atlet neden yapılmışki giyilmese idi
Bizede Kızların Mayoları İtitci Geliyor Çıplak Dolaşın mk :D dasda00 Yorumla
+1 yılHayır edepli bence
İtici olan beyaz gömleğin altına kırmızı
Siyah sütyen giyinip atlet giyimeyen bayandır00 Yorumla
+1 yılüzerine kazak giyeceksem olabilri belki :D yazın olmaz yaa :D 2 düğme açılır döş gösterilir :D :D :D
011 Yorumla- +1 yıl
heheheh :D gömlek önemli bir şeeeyy :D
- +1 yıl
ama atlet olmaaazz :D o sırt çizgisi görülecek :D
- +1 yıl
senin takdirin :D en güzel beyaz gömlekte olyo.. öyle ... bide kız arkadaş giince güzel oluyoda o ayrı
- +1 yıl
:) tabikiiii en son beyaz gömlek giydiğimde yakasında bir ruj lekesi olmuştu aynısından yanağımda felan vardı
- +1 yıl
yaz istersen konuşalım
- +1 yıl
hatırlamıyorum zatenn :D kuzenin düğünüydü söz verdim solo harmandalı oynadım felan
siz beyaz t-shirt altına renkl sudyen gıyınce moda oluyorda biz atlet gıyınce mı ıtıcı oluyor?
02 Yorumla
+1 yılatlet belli olmuyorsa sorun yok, atletin amacı sağlık pamuklu olduğu için vücudun terini emmesi, gömlekler genelde sentetik karışım olduğundan teri emmez buda üşütüp hasta olmaya sebep olur.
00 YorumlaBen atlet giyiyorum belli de olmuyor profilimdeki fotoğrafta atlet giymiştim mesela
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki.. zatüre mi olsunlar. Hastalanınca karizma filan gelmiyor akıla
00 Yorumla
+1 yılo atleti giymesem göbek deliğimdeki pofuduklar olmazdı ama #pofudukcandır
00 Yorumlaniye kiz :D bide boyle kisa kol atlet giyenler var :D
00 YorumlaDiğer konusunda 390 cevap paylaştı. Yakışan var, yakışmayan var, yakıştırmaya çalışan var, yakıştıramayıp apaçi gibi görünenler var.
00 Yorumla
+1 yılgiyilmez zaten atlet. ben bir yıldan beri hic giymiyorum
00 Yorumla
+1 yılçok katılıyorum gerçekten çok kıro ayyy bide beyaz çoraapppp iğrenç ikili :P
00 Yorumla- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet giyerim, böbrekleri elime almaya niyetim yok 😉
00 Yorumla ben atlete karşıyım arkadaş giğince bir tuaf oluyorum
02 YorumlaO zaman gömleğin içine sütyen giyen kızda itici olması gerek 😂
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılben giyiyorum yazın teri emer kışın sıcak tutar tercih meselesi gelip beni almazsın sende.
00 Yorumla ben bu yasıma kadar hic giymedim çok saçma bir ürün geliyor bana
00 Yorumla- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılkutup ayısı mıyız biz, ölelim mi soğuktan
21 Yorumla Motoru bozup hasta olan erkek daha itici
10 Yorumla
+1 yılAdamlar zatürre mı olsun
00 Yorumla
+1 yılYoo adamlar sen itici buluyon diye üsütsünler mi?
01 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuktan karınları ağrır sonra
01 Yorumla- +1 yıl
osurmak zorunda kalıyoruz
Ne giycekler usurler tazik
03 Yorumlagiysin ya bu kış da kıyamette hasta olmasın
16 YorumlaMakyaj yapan kız da itici.
01 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı