Pazar sabahı öldürüldüğü nerden biliniyor ya adam gece yarısı öldüyse :D
Karısı olabilir çünkü adam öldürülmüş kadın o saate kadar forul forul uyuyor bu ne rahatlık?
Temizlikçi olabilir çünkü uşak varken o neden postaneye gidiyor bu nasıl bahane?
Uşak olabilir çünkü temizlikçi varken neden uşak dolapları temizliyor?
Bu durumda iki seçenek var ;
1- Uşak ve temizlikçi organize bir şekilde adamı öldürmüş olabilirler
2-Bu tip soruların cevabında bahçevan varsa kesin o dur :D :D04 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTemizlikçi. Pazar günü postane açık mı olurmuş? 😏
92 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTemizlikci postaneye niye gitti, nicin gitti, nasil gitti :))
Hem adamin intihar edip etmedigi ne malum?
Polis once hepsini tutuklar, sonra hepsi delil yetersizliginden salinir zaten; cok saapmamak lazim.03 Yorumla- +1 yıl
Pazar gunu herkes izinli hem mk :)) postane kapali. Ev sahibi esiyle yalniz takilsin da ister hem. Illuminatinin oyunlari bunlar. Adam aslinda yasiyor :))
Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hizmetlidir çünkü pazar günü posta dağıtılmaz :D
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- 29 Yorumla
+1 yılTemizlikci kaltak Postane pazar calisirmi soylesene orosppu sen öldürdün adamı dimi.
Buldum ben temizlikci kaltagin işi bu11 YorumlaTam dicektim ki pazar günü postane açık olmayacağına göre derkeeenn eig seçilmiş zaten 😔
13 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. aşçı mutfakta kahvaltı hazırlıyor.
bahçevan bahçede çiçek suluyor.
temizlikçi postaneye kadar gitmiş.
ev sakin olduguna göe uşak dolapları temizliyorsa adamı oldurup kanları fışlamıssa temizliyordur.
Katil uşak02 Yorumla
+1 yılpazar günü postane açıkmı oluryormuş :) temizlikçi kardeş gelbi gidelim bende postaden paket yollicem savcılıga ;)
10 YorumlaHepsini tutuklamalı ne biçim bir köşk ya bir evde ölü var ve kimsenin ruhu duymuyor. Ama mantık olarak temizlikçiyi. Pazar günleri postane kapalı.
10 Yorumlakimseyi tutuklamasın soruşturmayı uzatsın sonra adamın karıyı kafalayıp evlensin bence o polis rahat eder
10 YorumlaBelki temizlikçi salak pazar günü postanenin kapalı olduğunu bilmiyor, niye hemen suç onun üstüne kalıyor? :D hem bu işten temizlikçinin çıkarı ne? karısı öldürmüştür temizlikçiyi de postaneye o göndermiştir belki :P
07 Yorumla
+1 yılTemizlikçi: Postaneye kadar gitmiştim (tatil) ya uşaktır uşak diye alışmıştık neden postaneye uşak gitmediki pazar günü :)))
10 Yorumla
+1 yılkim öldürdü bilmiyorum ama uşak karıya çakıyo gençlikk :)
10 Yorumla
+1 yılPazar günü postahane ve kargo şubeleri açık olmaz. Temizlik. o halde :D
10 Yorumla
+1 yılAaa bütün hepsini merkeze götürüp sorguya alsınlar ; böyle olmaz 😂
Ben kadının üzerine oynardım, bence kadını tutuklasın 😛16 Yorumla- +1 yıl
Hayır pazar günü postaneye giden , yalan söylüyor o ; hangi ülkeymiş orası postane açık pazar günü 😛😛
Ama ben kadının da üstüne oynarım yine de 😂 - +1 yıl
Adam pazar sabahı evde öldürülüyor; kadının haberi yok uyuyor kadın ; bilemedim ya taktım ben bu kadına 😂
Bence temizlikçi ve kadın bu işi birlikte planladılar 😂 - +1 yıl
Ah, pekâlâ 😂😂😂
+1 yılBence eşini tutuklamalı.
Eşi uyuduğunu söyliyor adam sabah ölüyor fakat uşak, bahçevan, temizlikçi, aşçı kimse görmüyor.
Saçma geldi bana diğerlerinin görmemesi.00 Yorumla
+1 yılsabah öldügü ne malum
belki gece öldürdüler sabah ortaya cıktı
bence kesin katil uşak
kadında gözü vardı öldürdü ):01 YorumlaUşak ve temizlikçi şüpheli baya :D Sorgu için bu ikisini alalım :D
10 Yorumla
+1 yılTabiiki de temizlikçiyi, pazar günü posta mı olur... 😄
10 Yorumla
+1 yılBen karı ile koca ilişkisini araştırırdım. Geçimsizlik varsa, karı benim listemde ilk şüpheli olurdu.
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca, karı mirasa konma amacıyla da kocayı öldürmüş olabilir. Diğer kişilerin, ölümden menfaati yok. Fakat, kadın aptalmış. Kocasını öldürürse mirastan pay alamaz.
- +1 yıl
Dur bir saniye. Pazar günü postane açık olmaz. Temizlikçi öldürmüş olabilir
Temizlikçi 😁 senin ne işin var postanede otur temizliğni yap dimi 😂
10 YorumlaAşçı uşağı-uşak temizlikçiyi-karısı bahçevanı sonra hepsi uşağı... combo.
10 YorumlaKarısı adam zenginse ilk ondan kuskulanılır mal varlığını elinden almak için mi yaptı sonra diğerleriyle konuşulur ve bayana en yakın kişiyi sorarlar
00 Yorumlakarısı uyuyorsa adamda uyuyordur
aşçı kimse uyanmadan kahvaltı hazırlamış saçma
uşak evdeki dolapları millet uyurkenmi topluyordun
temizlikçi zenginler erken kalkar postahane o saatte açılmamıştır
bahçevan dayı sana helal
Eig vermelisin bence01 Yorumla
+1 yıltemizlikçiyle plan kurmuş karısı, ikisi öldürmüştür bence
01 Yorumla
+1 yılaşçıyı tutuklamalı belki yemeğine zehir attı hep öyle ezber olmaz kafa çalıştırın az :D
01 Yorumla
+1 yılpostane pazar gunu kapalıdır yakalayın şunu temızlıkcıyı
10 Yorumlapazar günleri postahane kapalıdır temizlikçi daha zor sorun
10 Yorumla
+1 yıltemizlikciyi tabiki, pazar sabahı postanemi açık olurmuş. peki raif cinliyi kim öldürdü?
10 YorumlaPolisss; Beni tutuklasinnn uleynn herkesin isi varbzaten bir ben issizimm 😀😀
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa.
10 YorumlaPatronun olmesi iyi olmus i*ne pazar gunu de adami calistiriyomus demekki adam bunalmistir :)
10 Yorumla
+1 yılBu işi yapsa yapsa uşak yapmıştır. Zaten tipinden belliydi
10 Yorumla
+1 yıldelil yetersizliğinden kapanır bu dava ya da her zamanki gibi suç yine uşağa kalır :D
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılPostane pazar günleri kapalı biliyorum temizlikçiden kıllandım
10 Yorumla Polisleri görevinden alaınlar bu nasıl soruşturma :DD karısını tutuklasınlar knk mallar ona kalıcak ya pissss
03 Yorumlasoru eksik yağmurlu bir gün olacak başında. sonuçta bana göre hepsi katil nedenini soran olursa açıklarım uzun
02 Yorumla- +1 yıl
aynı soru sadece degiştirmiş adamlar google arayınca çıkıyor
ben söyle yorumladım
karısı: adamın yanında uyur adam öldürülse haberi olur
bahçivan : yağmurlu günde çicekleri sulamaz
temizlikci: pazar günü postane kapalı
aşçı : pazar günü ev sahibinin kaçta kalkacağı belli olmadığından kahvaltı hazırlamaz
uşak: bütün bunlar evde olursa uşağın duymaması imkansız
nedeni de söyle düşündüm. Bu kadın adamdan zengin yani para kadında adam fakir ama evlenmişler. sonra adam kadını aldatmış. kadında ev çalışanları çok para veririm veya kovarım diye tehdit etmiş birlik olmuşlar yoksa ev çalışanları bu birlik haline getirmesi zor.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTemizlikçiyi tutuklaması lazım. Postane Pazar günleri kapalı :)
10 Yorumla
+1 yılTemizlikçinin işini uşak yaptığına göre bir bokluk var
00 YorumlaBahçevan olmaz o yüzden bahçivan 😀
12 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 685 cevap paylaştı. kadın Çünki Her kadın gece kocasını oldurme planları yaparmıs :)
02 YorumlaTemizlikçinin postanede ne işi var? Rıza baba ve ekibini çağırın hemen.
00 Yorumlaaşçı bu işe çok yatkın, çayına 1-2 ilaç bitti gitti :D
ama bilemiyorum tabi, ^-^03 Yorumla
+1 yıltemizlikçi tabiki pazar sabahı postane açık olmaz türk dil kurumu da seni öldürmeli bahçevan nedir ya bahçıvan o
00 YorumlaBence ya uşak ya temizlikçi. :D
16 YorumlaBabani tutuklamali bence boşa döl israfi yapmis seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldostum arastırılması lazım bekli suikast düzenlendi :) ayrıca neyle öldürüldügüde onemli orda olsa otopsi yaparım
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkeske olsa ya en son bir kediye otopsi yaptım zehirlenmişti kedicik.(
Cevap sahibi+1 yılyokbe ben katil degilim sadece serefsizlerin ne b*k yediklerini ortaya cıkarıyorum okadar ama galiba bir gün katil olacam
Cevap sahibi+1 yılher insanın içinde bir katil var
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılPolis polisi tutuklamalı 😕 polisinde ifadesi alınır yazmışsın 😐 o yaptı ozaman 😄
04 Yorumla- +1 yıl
Aşcıyı tutklasın ozaman 😄 aşcı bıcak alıp adamı öldürmüş olabilir 😱😂
- +1 yıl
Iş birliği yaptılar ozaman 😄 kimse görmedim diyor polis hepsini tutklasın 😄
Temizlikçinin postanede işine.
213 Yorumla- +1 yıl
Hava atıyo bide eig almış da :S
https://i.hizliresim.com/zlm3P4.jpg
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemizlikci pazar gunu postaneye gitmis. Hmmm yakalayin sunu.
00 Yorumla senin bu soruların :D
12 Yorumla
+1 yılTemizlikçi görev başında deilmis ondan şüphelendi m tutuklayın onu
00 Yorumla
+1 yıl1 temizlikci pazar postaneyemi gitmis.. 2 postaneye gitmek temizlikcinin isimi :)(
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 666 cevap paylaştı.
+1 yılpostaneye giden temizlikçi mi olur la kesin odur herkez işini yaparken o niye postanede
00 Yorumla
+1 yılKarisi ile temizlikci birlikte yapmistir kadin dayanişması
02 Yorumla- +1 yıl
Temizlikciyle aldatmistir temizlikci hanimına itiraf eder karisi oldururken temizlikci yardim eder
Alışveriş & Hediyeler konusunda 19,2b cevap paylaştı. paralelciler yapmıştır
50 YorumlaGorunuse gore temizlikçi
12 Yorumla
+1 yılorganize bunlar hepsini tutuklamalı
20 Yorumlapazar günü postane kapalı olur
10 YorumlaTemizlikçi. Pazar günü postanı açık olmaz
10 Yorumlaİçimden temilikçi geldi :D nedenini bilmiyorum :d
10 Yorumla
+1 yılKarısı hem uyuyorum diyor hem polisi çağırıyor hem hizmetçiler boşuna mi duruyo ☺
00 Yorumlapazar sabahi postaneye gideni😊
10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne