Çok pişman oldunuz itiraf eder misiniz?
Yoksa kaybetmemek için gizler misiniz?
Yoksa kaybetmemek için gizler misiniz?
son pişmanlık fayda etmezmiş
5 6 ay önce evli bir kız buraya bir paylaşım yapmış halen böle sorular geldiğinde aklımdan çıkmaz
kız evli eşini arayıp akşam kızların bekarlığa veda partisi var sende şehir dışında olduğundan izin veren kocanın hazin sonu kızlar vedayı bir barda yapıyor tabi sabaha kadar içtiklerini eğlendiklerini yazıyorlar kız bardan ayrılırken çıkışını hatırlamadığını söylüyor ve kendisini bir evin odasında ve yanında çıplak bir vaziyette bir erkekle beraber olarak uyanıp kendisini toparlayıp evine geliyor düş falan alıp sakinleşmeye çalıştığını söylüyor
gerçek payı var veya yok konu beni çok etkiledi
bu durumu kocama anlatsam mı diye yazmış bu durumdaki bir kız tamam ayık değil ama o kadar da bir insan kaybedecekse ağzıyla içmeli ya da kendisini kaybeden birisiyse hiç içmemeli ve gerekirsede gitmemeliydi diye üdşünüyorum kız kocasına söylerse kan çıkar kan ben öyle yapardım açıkcası
şimdi bu kız söylemedi içinde sakladı allah biliyor görüyor
hesap günü geldiğimizde hesabını veremediğimiz günahlarımız olduğunda ne yapacaksınız en güzeli kaçamak yapmamak adam gibi karını kocanı sevecen neden evleniyosun hiç evlenme daha iyi hiç yoktan başkasını günaha sokmazsın :)
herkes bir yorum yapmış senin düşünceni ögrensek mi :)
herşeyin helaliyle olması taraftarıyım :) allah göstermez inş.
Şeytana uydum, yaptım diyelim...
Mecbur söylerim. Başıma yastığa koyduğumda vicdan azabı uyutmaz zaten..
Allah korusun! Ölürüm eğer öyle bir ihanet yapsam!
Kısa yoldan ölüm olur sonrası için benim hayatım. onun bilip bilmemesi mesele değil. Diyelim söyledim, affetti, Ya Allah? O'na nasıl veririm bunun hesabını!
vicdan susmaz.
Cevap
65Cevap
Merhabalar , öncelikle tek gecelik kaçamak kadar kötü birşey yok , buradan bir giriş yapalım.
Kişisel bir yorum yaoacak olursam eğer , evli değilim. ama Empati yapıyorum şu an.
Mesela evliyim diyelim , tek gecelik ilişki yaşayacağım
1-Evdeki kadın beni sormayacak mı?
2-Gelince kokudan anlamayacak mı?
Bu iki konuyu hallettik diyelim.
Geldi kendi muhakememize
1-Söylersem ne kaybederim
2-Söylemezsem ne kazanırım
Bunun kararı zor , söylersen güven&sevgi&ilgi kaybedersin , dürüstlük kazanırsın
Söylemezsen ise kendini yersin , bir süre sonra unutursun.
Hepsini geçtim asıl önemli konu...
1-Ya o kadından hastalık kaptıysan?
2-Ya o kadın şantaj yaparsa?
işte bu son ikisinin hesabını kimse veremez.
Tek gecelik ilişkiden uzak durmanız dileği ile...
birkerelik kaçamak olmuşsa söylemem pişmanlığımı içimde yaşarım, eğer söylersem eşimin onurunu gururunu kırarım ve onun belkide depresyona girmesine sebeb olurumki böyle bir konuda bu evlilik katlanılmaz olur, hadi herseye rağmen olduda söylediniz eşinize aklınızca güven verdiniz dürüst oldum dediniz, o günden sonra sizin birkere dahi olsun eve geç gelme şansınız kalmaz,3-5 günlüğüne şehir dışında olduki işiniz çıktı o günler sizin burnunuzdan gelir.
siz siz olun eğer seviyorsanız söylemeyin
haa boşanmak icin bahane arıyorsanız söyleyin kurtulun :))
Öyle bişey yaşamam... Yaşarsam zaten boşanmayı kafaya takmışımdır boşanmadan yine yaşamam... He illa yaşattıracaksın biliyorum :( O zaman gidip söylerim affederse affeder etmezse terkeder saygı duyarım NET.
İyi sen soruyu illa yaşadın diyelim diyon ya yaşattıracan diye ondan dedim :/ :D
Beğen bari kız cevabımı 1 xper xperdir :P
Kadini erkegi yok.. serefsizlik bu.. adam gibi ayril ne halt yersen ye.. evde gul gibi esin varken elin ne udugu belirsiz insaniyla kacamak olmaz.. kimsenin izzeti nefsiyle oynamamak gerek.. hadi oldu diyelim biz yinede soylemem.. ama nasil bakarim o yuze onuda bilemiyorum dogrusu.. onun ozeli olan birseyi baskasi ile paylasip tekrar izelmis gibi davranmak cok agrima gider bir yerde patlarim sanki.. benim icin hayattaki en onemli sey kul hakkidir...
ben öyle aldatmam. ama eşim benimle ilgilenmiyorsa yüzüne karşı benimle hiç ilgilenmiyorsun derim. hala ilgilenmiyorsa ve olaki kendimi tutamadım gider başkasıyla bir gecelik ilişki yaşarım. ama eşim bunu anlar ve sorarsa yaptım derim. o vakitten sonra boşanırsada boşansın ;) benle ilgilenmeyenle bende ilgilenmem ödeşiriz :D ben buna aldatmak demiyorum.
Bu konuda büyük konuşuyorum. Öyle bir hata yapmam. Evliyken tek gecelik bir ilişkim olamaz.
O boyuta gelmişsem boşanırım.
Aldatmamaya özen gösteririm Yapsam bilr yaptığımdan benim bile haberimiz olmaz söylenirmi Böyle bişey..
Tamam be hep mehmet mehmet zaten 😄😄
Onu benim size sormam lazım asıl ☺️
Madem pişman olcak gidip anlatçam ne diye yedim o boku? Yapmam yapmışsam da anlatmam. Bilmesi gereken bir şi değil
Tabii ki söyleyemem... Böyle bir şeyi söylemek Güven Özveri Tecrübe ister bende de o çapta bir şey yok!
Yapmam öyle bişey ama yaparsam da söylerim. Karar onun olmalı, affetmek ya da ayrılmak
ben kötü bir şey yaptım
kendimi affedemem bundan sonra
beni bekleme
özür dilerim
diye not bırakır uzaklara giderdim.
Evet söylerim kaybetmeme gerek yok zaten böyle bir halt yemişsem karşımdakini hak etmiyorumdur.
Olursa ardımdan itiraf mektubu bırakır, sessizce giderim.
itiraf edince eşinide kaybeder pişman ise bence söylemez
ha pişkin ise söyler..
yaşamak ayrı bir saçmalık söylemek ise aptallık olur
Yazık be artık aldatmak aldatılmak yemek içmek gibi normal birşey gibi karşılanıyor yazık şu insanlara
Niye yapıomki biz birisi için yanarız yan taraflara sıçrama yapmayız
ön yargılı olmamak lazım neden yaptığını sorgularım? sonra sorun bendemi acaba diyede kendimi de sorgularım
yüzüne bakamazdım ve büyük ihtimallede boşanırdım beni affetse bile bir daha onunla birlikte olamazdım
yok yaaa direk zehir iç daha iyi bir halt ettin bari gizli tutda karşıdakinide yaralama
Ben yalnuzliktan oluyom bir kiz bulacam evlenecem ustune bitane daha bulp aldatacam hic benlik degil
Cok uzak bana cok 😪😪
sorumu bu şimdi, söyledin=ayrıldın.. ayrılmak isteyen söyler evet.
Evlencegim zaman esime sadik kalirim boyle seylerede gerek kalmaz
yapmamayı tercih. ama yaptım. hayır susar ve bir daha yapmamaya çalışırım.
var mı öyle erkek, ya da bunu taşıyabilecek kadın?
o kadar çapkınım sevgililerimi de aldatmışlığım vardır. Evliyken yapmam. Gözün doymamış senin. Ayrıl
adı üstünde kaçamak... belediyeye ilan verelim bir de istiyosan :D :D :D
Eşin seni muhtaç ediyorsa sorunu kendisinde aramalı
Anlıyorum fakat durum böyle cinsel yönden olsun ilgi göstermesi olsun bunlar bir ilişkide yoksa aldatmak kaçınılmaz oluyor malesef
yaşamamda yaşadım diyelim söylerim hakkı var
moku yiyen kanalizasyonu dert etmez
benim öyle işler yapmıyacağımı bilir zaten evlendiğim zat alkolde kullanmam yapmışşam kendimi affedememki ondan isteyim
benim eş yaptı ise vururum direk
https://www.youtube.com/watch?v=1ib6zOdOVZ4
yeni nesil şeyler denerim
pişman oldum. söylersem yuvam yıkılır o yüzden söylemem ve bir daha yapmam.
ben sölemesemde o anlar ben yalan söyliyemiyorum pek
ya yaşamışsın artık ve bana kalırsa söyleme ama unutma ki o senin içinde kalacak her an aklına gelecek
Serefsizligin geregi yok madem yedim oyle bir b. k soylemem ki uzulmesn
Durup dururken hayır söylemem, ama yaşadığım kişi şantaj yaparsa ya da eşim şüphelenirse evet. :/
Ben böyle bir şey yapmam ama şeytana uyup yaptıysam da söylemem sanırım onu kaybetmeyi göze alamam
eşine söylerse kişi eşi banane l*n bend eyapıcam diyebilir
Bir b*k yedik kaçamak yaptık... ikincisini yiyip evden şutlanmanın alemi yok :D
Söylememek en iyisi. İnsan bilmediği şey için üzülmez çünkü
Böyle bir ibnelik o* luk yoktur arkadaş.
Ben herseyi mi şuanki birlikte olduğum insana söylüyorum zaten eminim onuda söylerdim
Evliyken kocamın boynunu eğmem.
Yuh, boyle bir alcakliktan Allaha siginirim.
Kaybetmemek için gizlerim..
Zaten yaşamam öyle birşey ama yaşadığımı farzedersem, mecbur saklarım. =\\
aradığınız döte henüz ulaşılamıyor :)
Yapmam öyle şeyler ama söylerdim herhalde.
O kadarda değil evliyken zaten olamaz öyle birsey
Ewdeki varken disardakini napiym :)
dürüstlük her zaman dogru degildir..
Soylemem de bosanabilirim.
Bunu yapan kız ise tekmeyi basardım
Kimse itiraf etmez böyle bir durumu
Yapmam ama yapsam da söylerim.
neden böyle bişi yapayım ki kocam varken
sen hangisini yaptn mesela?
boşanmak istiyorsan evet söylersin
söylemem kanımca , soylememelıyım
söyleyecek kadar salak değilim.