Arkadaşlar bunları evde buldum büyü olup olmadığını nasıl anlıycam. Sarı olan kağıdın üzerinde ruj dudak izleri vardı. Sirkeli suya koydum. Nasıl anlıycam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

bu büyüdür. aşk buyusune benzıyor.. Her büyü için ilk önce onu içine koyucağınız bir kova ve su lazım. - Kovayı su ile doldurduktan sonra ağzınızı suya yaklaştırıp altaki ayet ve sureleri okuyup içine güçlü bir şekilde üfleyin. ( tükürür şekilde üfleyin sıcak yemeğe üfler gibi değil). - Mesela ilk önce fatihayı oku ve bitirince üfle, sonra tekrar fatiha üfle vs... - Suya okunacak ayet ve sureler : 3 er veya 7 şer kez aynı ayet ve sureleri okuyup üfle - Fatiha - Ajet el kursi - Taha 69 - ihlas - Felak - Nas. - Sihiri elimize almadan abdestli olmaya çalış ve onu açarken felak ve nas surelerini oku durmadan suya koyuncaya kadar. - Sihiri suya koyduktan sonra 24 saat suda bırak ve sonra kurutup bismillah deyip yak.
onu nerden bulduysan o alanı guzelce temızle. sirkeli suyla.
Hocaya git sor :D göz resmi sanki gözü olanın gözü çıksın der gibi çizilmiş 😂
Büyü olduğunu sanmıyorum ama cevrenden uzaklaştır bence. Için rahat olmuyorsa da bir bilene göster ama sakın bu işlere bulaşma ne olursa olsun , filmlerde duyduklarımla falan söylemiyorum. Biri vardı bu işlerle uraşıyodu , bize misafirliğe geldi oda da annem ben bide o kaldı bir an sonradan telefonu bize fırlattı ben yapmadım diye bağırıp anneme saldırdı , bir anlık gözlerinin içi uzun ince gibi bir şekil aldı. Yani sakın bulaşma.
İkin ciresmin altini okudum bir buyu gibi birseydeyilde muska tarzi yazilar var sahitlik ediyorum falan uaziyor koru falan var ama ilk resimde kini hic okuyamadim sen bunu bir hocaya goster belki onemli birseydir benim kelime. dagarcigim az hepsine mana veremedim ama ikinci kagitta muska var buyuk ihtimal
Cevap
24Cevap
Tavsiyem medyum ali gürses bey ile iletişime geçmeniz yönünde. Uzun süredir bu konularda bilgi sahibi olan ve araştırma yapan biriyim. Bu alanda işinin uzmanı olan insan sayısı bir hayli az. Havas ve ledün adında iki ilim var tüm bu işlerin temeli olan, bu ilimler de bildiğim kadarıyla sadece el verme yoluyla aktarılıyor. Ali bey bu konuda Türkiye’deki sayılı isimlerden biri.
Daha önce iki ayrı çalışma yaptırdım ikisi de çok başarılı sonuçlar verdi. Medyum ali com sitesinde bilgileri yazıyor. Uzun süredir tanıdığım ve bildiğim bir medyum hoca. İşini iyi yapıyor ve ilgili alakalı bir kişi. Baştan savma, savsaklama iş yapmıyor. İnşallah sıkıntılı sorunlarınızı atlatırsınız siz de.
Of one ya at onlari evden eve bosa koymamislar eve huzur filan gelmez valla kurani kerimde yaziuo buyunun gercek oldugu hatta yapaninda yaptiraninda lanetlenecegi cezalandirilicagi en yakin cami hocasina gotur hocam bunlari napim filan de bence
Büyülerde inanma saçmalığın daniskası :) Abimin evinde çocuk doğmasını engelleyecek büyülermi ne vardı bu gün 2 kızı var ikiside sap sağlıklı saçma sapan çekemeyen insanların yaptığı aptallık :) gül geç
tırstım l*n evde yalnızca sen yaşıyamıyosan diğerlerinede sor eve girene çıkana dikkat et ne diyim korktum l*n
ayy! tövbeler olsun bu ne ki böylee hemen anlayan bir hocaya falan göster
sıkıntılı durumlar bir hocaya göster yazanları okuyabılsek çözerdık işi istanbuldamısın
ayyy tırstım ya. göz çizmişler bir de ortasından ok geçiyor bilen birine söyle bence bir şey yapmadan
Türkçe yazı yazmıyor yani osmanlıca olsa okunur.
Arapça yazıyor ama büyümü bilmem tablo halinde olan yerde harfler var sadece büyü değil alıştırma falan yapmışlar alttada okuma metni var
Bu büyü. Güvenilir bir hoca gitmelisin. Atma, yakma sen dokunma
Arapça okuyabilen birini bulmalısın tabiki öncelikle :D Bakarsın Dua çıkar :P
Sirkeli suya koy mürekkebin akmasını bekle ve onu dök
Buyu oldugunu dusunmuyorum ama sen bir hoca moca bul bir baktir nedir ne degildir
Yak sirkeli su ile ev temizlenir bulunan büyü ise yakılır
Muska bunlar. Eğer evde bulduysan evde yaşayan birilerinin ismi yazar o yüzden yak bunları fotoğraflarının bile olması sakat
kesinlikle büyü. ben burdan anladım sen elinde olduğu halde anlamadın mı?
Ne kadar ürkütücü ilk resim yabancı gelmedi bir şeyh dağıtıyordu bundan bereket için miydi bilmem
Bana hiç büyüymüş gibi gelmedi 😂 Daha çok arapça ders motlarına benziyor gözün anatomisi felan alttaki de dilbilgisi notu
Anaaa tövbe bismillah. Sarı kağıdı bilmem ama göz olan kağıt korkuttu beni 🙄🤔😳
Google ın bir uygulaması var k çektiğin fotolardaki yazıyı çeviri yapıyor. Ama adı aklımda değil
Allah korusun şu en üstteki kağıttaki resmi göze benzettim birde ok yapmış gözü çıksın der gibi gidin bir hocaya gösterin
Arapça bilen okuyabilir ancak.
Oha buyudur herhlde nerde buldun 👼😟😫
Göz o l*n . İlluminati :D
Suriyeliler koymuştur korkma.
Kim sirkeli suya koy dedi
Mürekkebin akması için ablacım bu kadarmı cahilsiniz :D
Benim varmaya çalıştığım yer başka cahilsemde sanane @Sokakkafasi herşeye karışma
Daha ne anlam çıkarabilirsin sirkeli sudan nereye varmaya çalışıyorsun :D @06Kartaliçe1903
Buyu bunlar at cope gitsin.
İnanırsan etkisinde kalırsın inanma.
kesin büyüdür bir hocaya sor
Yak çöpe at hemen.
Bunlar büyü besmele çek yak
neymiş öğrenebildiniz mi aynısı evimizde var
Yukardaki nazar göz için korusun diye
Büyü olabilir bir imama göster
Denize at
galiba
Işid
yapan iyimiş ha