Diğer Bir arkadaşım evinde bulmuş bunlar büyümü? Ercan5252 Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir arkadaşım evinde bulmuş ne olduğunu anlayamadık nedir bunlar Bir arkadaşım evinde bulmuş bunlar büyümü? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kur'an harfleri tersten yazılmış ise evet 🙂 bildiğim tek şey bu 0 3 Yorumla Ercan5252 1 yıl Bizde anlayamadık ne olduğunu büyü olduğunu düşündük Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Bu devirde şaşmamak lazım Yorumla Ercan5252 1 yıl Aynen öyle akrabaya flan güvenmemek lazım pek Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Felak, nas Fatiha Tekvir sure yazıyor hepsini okuyamadım ama Fatıma yazıyor bir yerde büyüde sure olmaz herhalde. Siz yine de bir imama din görevlisine sorun. 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kesin büyüdür anlayan birine gösterin pek okunmuyor zaten silinmiş gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl büyü degil rahat olabilirsiniz arapça sayılar ve dualar ve ve basinda besmele var iciniz rhat olsun 0 1 Yorumla Ercan5252 1 yıl Büyü sandık bizde anlamadık ne olduğunu Yorumla
can_lewis Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bereket duası gibi bir şey tılsımlıdır ve bir zararı olmaz sadece zikir duaları yazıyor 0 9 Yorumla Ercan5252 1 yıl Bilmiyorum ki ama semboll flan var Yorumla can_lewis 1 yıl Semboller her zaman kötü olamaz Yorumla can_lewis 1 yıl Süleyman A. S zikirleri yazar o sembolde Yorumla Ercan5252 1 yıl Bilmiyorum ki ben arkadaşa yakıp denize at demiştim naptı bilmiyorum Yorumla can_lewis 1 yıl Asla asla yapma Yorumla can_lewis 1 yıl Yapmadıysa ara durdur Yorumla Ercan5252 1 yıl Büyü değil demi tedirgin oldum büyü sanıp Yorumla can_lewis 1 yıl Ben yardımcı olurum kardeşim kuruş almam merak etme dediğimi uygulasanız yeter Yorumla Ercan5252 1 yıl Sorarım arkadaşıma yakmamıştır umarım Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Suriyeli bir öğrencinin ders notları 0 1 Yorumla Ercan5252 1 yıl Bende bilmiyorum bir arkadaşım evini temizlerken köşede biryerde bulmuş Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Öyle duruyor 0 3 Yorumla Ercan5252 1 yıl Bir arkadaşımın evinde bulmıuş köleye saklamışlar temizlik yaparken çıkmış bende ona yakış denize atmasını söyledim Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Yakmadan atması daha uygun değil midir bilemedim Yorumla Ercan5252 1 yıl Yok etmesi daha iyi diye biliyorum yakıp denize atmasını söylemiştim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kur'an harfleri tersten yazılmış ise evet 🙂 bildiğim tek şey bu
Bizde anlayamadık ne olduğunu büyü olduğunu düşündük
Bu devirde şaşmamak lazım
Aynen öyle akrabaya flan güvenmemek lazım pek
Felak, nas Fatiha Tekvir sure yazıyor hepsini okuyamadım ama Fatıma yazıyor bir yerde büyüde sure olmaz herhalde. Siz yine de bir imama din görevlisine sorun.
Kesin büyüdür anlayan birine gösterin pek okunmuyor zaten silinmiş gibi
büyü degil rahat olabilirsiniz arapça sayılar ve dualar ve ve basinda besmele var iciniz rhat olsun
Büyü sandık bizde anlamadık ne olduğunu
Bereket duası gibi bir şey tılsımlıdır ve bir zararı olmaz sadece zikir duaları yazıyor
Bilmiyorum ki ama semboll flan var
Semboller her zaman kötü olamaz
Süleyman A. S zikirleri yazar o sembolde
Bilmiyorum ki ben arkadaşa yakıp denize at demiştim naptı bilmiyorum
Asla asla yapma
Yapmadıysa ara durdur
Büyü değil demi tedirgin oldum büyü sanıp
Ben yardımcı olurum kardeşim kuruş almam merak etme dediğimi uygulasanız yeter
Sorarım arkadaşıma yakmamıştır umarım
Suriyeli bir öğrencinin ders notları
Bende bilmiyorum bir arkadaşım evini temizlerken köşede biryerde bulmuş
Aman Tanrım 😱 büyü bence 💅🏻
Öyle duruyor
Bir arkadaşımın evinde bulmıuş köleye saklamışlar temizlik yaparken çıkmış bende ona yakış denize atmasını söyledim
Yakmadan atması daha uygun değil midir bilemedim
Yok etmesi daha iyi diye biliyorum yakıp denize atmasını söylemiştim
toprağa gömsün
evet büyü