Ben şahsen , anadili gibi japonca öğreteceğim.. Sonra "oppa gangam style" dansını iyi bilecek , ona chopstickle pirinç yemeyi öğreteceğim.. Ve erkek olursa da adı ; Nakurosan olacak..
Edit ; İsmi pek duymayanlar için şöyle söyleyebilirimki japonyada çok yaygındır..
Kız olursa da ismi ; Aiko..
Şaka şaka :) esprili bir giriş yapayım dedim , değişiklik olsun hem :)) evet tebessüm ederek cvplarınızı yazın KScanlar..
Benim evladım olsa , önce sağlıklı olmasını , sonra benim gibi zeki olmasını ve iyi bir eğitim almasını isterdim.. Okula gitmeden önce 2 dil öğretmek gibi bir planım var (olursa )
İyi ve merhametli , dürüst , sevecen bir insan yetiştirmek isterim..
İsmide hımm..
Kızım olursa , Miray
Erkek olursa , Meriç olurdu..
Ki Meriç ismi benim için çok özeldir , çünkü kanser için tedavi gören dedemin doktorunun ismiydi.. Bir tanıdık onkoloğun.. Onun gibi yardımsever ve içinde insan sevgisi olsun istediğimden sanırım bu ismi seçtim..
Ya sizin , ilerde bir evladınız olursa onla ilgili hayalleriniz ne olur?
Detaylıca yazın.. Eğitim , adı vs vs..
Görüşleri bekliyorum, teşekkürler.
Edit ; İsmi pek duymayanlar için şöyle söyleyebilirimki japonyada çok yaygındır..
Kız olursa da ismi ; Aiko..
Şaka şaka :) esprili bir giriş yapayım dedim , değişiklik olsun hem :)) evet tebessüm ederek cvplarınızı yazın KScanlar..
Benim evladım olsa , önce sağlıklı olmasını , sonra benim gibi zeki olmasını ve iyi bir eğitim almasını isterdim.. Okula gitmeden önce 2 dil öğretmek gibi bir planım var (olursa )
İyi ve merhametli , dürüst , sevecen bir insan yetiştirmek isterim..
İsmide hımm..
Kızım olursa , Miray
Erkek olursa , Meriç olurdu..
Ki Meriç ismi benim için çok özeldir , çünkü kanser için tedavi gören dedemin doktorunun ismiydi.. Bir tanıdık onkoloğun.. Onun gibi yardımsever ve içinde insan sevgisi olsun istediğimden sanırım bu ismi seçtim..
Ya sizin , ilerde bir evladınız olursa onla ilgili hayalleriniz ne olur?
Detaylıca yazın.. Eğitim , adı vs vs..
Görüşleri bekliyorum, teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Aşk olsun ama ya , kimse görüş atmıyor soruma..
Üzülürüm ki çok :S
Nerdesiniz KScanlar? :((
Üzülürüm ki çok :S
Nerdesiniz KScanlar? :((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat