Zayıf olmak nasıl bir duygu? Kendinizi zayıfken sevebiliyor musunuz yoksa kilo mu almak istiyorsunuz? Sizce zayıf insanlar mı daha güzel kilolu insanlar mı?

zayıflıkta kötü şişmanlıkta ne zayıf ne şişko ikisinin ortası olacak insan idal kilon neyse onda olacaksın. ben 184 boyundayım 80 85 kilo arasındayım yeri gelir 80 olurum yeri gelir 85 ve insan doğası gereği kışın iç organlarını korumak için kilo alır bunu ise ilk baharda yok eder yani kışın 3 5 kilo fazla gelirken yazın 3 5 kilo az gelirsin tartıda. bunun sebebi vucudun soğuklardan korunmasıdır. ama görüyorum adam benden uzun 70 75 kilo cılız kemikleri belli iğrenç ben ne giysem atletik durduğum için yakışır ona yakışmamış yani bir insan ideal kilosunda olmalı aynaya bakmalı tartı umrunda olmamalı.
Bedeni değil , karakteri zayıf olandan korkarım.
Çünkü karşısındakine en çok o zarar verir, bedeni zayıflık ise insanın kendine ettiği bir zulumdür , herşeyi yerli ve yeterince yaparsa insan ne çok zayıf olmaya gerek var ne de bedeni şeyler.
Teşekkürler
Bu kadar zayıflık iyi değil bence. Fit olunmalı ama sağlıksız bir şekilde zayıf olmak (hiçbir şey yemeyip zayıf olmak) oldukça zararlı ve kötü.
Kalçasız ve göğüssüz kadın, kadın gibi değil bence. genelde çok zayıflarda da bunlar olmuyor.
Cevap
17Cevap
iskeletor olmasa iyi. biraz kilo al boyleysen gerci kizlarin cogu boyle olmaya calisiyor :)
ııh olmamış.. zayıf olmayacak biraz etli butlu olacak sarıldığımda elime kemik değil et gelecek...
kilo almak istiyoruuuuuum
Ben zayifim ya. ama balik olmayi isterdim 😄
o kadar zayıf zevk vermiyor
Tabiki zayiflar daha güzel :)
Severim ama bu kadar zayıf değil.
kadın dediğin ele gelecek ;)
bu kadarda zayıf olmasın
Fit olması daha çok hoşuma gidiyor
Acil kilo almam lazım. : )
zayıf insanlara itici geliyor
Bu ne beee... Tutacak bisey yok kemikten baska
normal kilosundaki insanlar
biraz balık daha iyi sanki ya
balık her zman iyidirr
@sosyolojis18 hahaa
severim balıkları tabi balık dedikse balina cinside değil:))
@sosyolojis18 :))))
sen nesin:) balık yunus yılan balığı balina?
@sosyolojis18 sana ne :)))
:)))) tamam tamam anladık fidan gibisin
@sosyolojis18 ;)
aaa hoşlandı :DD
Zayiflari o kAdar sevmem
Evet zayıf kızları severim
severimmm
Balık etli olsun
Zayif olmak isterdim
severim
Sevilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?