- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAman çok fazla bu konuda itirazcı olma. Taşa tutarlar. Onlar öyle oldu ki, kanarya severler derneği, hayvanseverler derneği gibi bir sürü stk lar var arkalarında. Gezi olaylarında bile onları yürüttüler, resmen şu pankartı astılar. - velev ki, i*bneyiz... kaç kişi buna itiraz etti ki. Allah ıslah etsin. Onlara eylem yaptırttılar ki, polis gaz sıksın ve onlar da mağdur görünsün. Magdurun yanında olmayanlar da tu kaka...
06 Yorumla
Soran+1 yılyaptıkları yanlışa gösterilen tepkiye, saygısızlar oluyoruz. Onların kendi görüşlerini savununca demokrasi oluyor. Ben anlamadım
- +1 yıl
onlar yüzünden gökkuşağı renkten nefret eder oldum. onu da flamaları yapmışlar.
Soran+1 yılkendileri bilir, adına medeniyet koydukları cehennem yaratıyorlar
- +1 yıl
yok yaaa onlara sahip çıkan zihniyet belli. siyaset... maksat ayrıştırmak. Yıllarca sağ-sol, alevi-sünni, kürt-türk, kel-kör, diye diye ayrıştırmaya çalıştılar ya...
Soran+1 yılbencede öyle, bu tuzağa düşülmesi de yazık. Eskiden fransızlarda vardı bu tazr şeyler, tabi akım ya bizimkiler eksik kalamaz
- +1 yıl
Bizimkiler, Ankara'daki terörü kınamadılar, Erdoğanı suçladılar. Fransa'daki terör olunca profillerini fransız bayrağı yaptılar. Terörist bile terörü kınadı. Acayip milliyetçi ruh yetişiyor memleketimizde. milliyetçiler ama, Türkiye haricinde her millet oluyorlar. Bazen ermeni, bazen fransız, bazen lez, bazen gay, bazen i*bne
En İyi Cevaplar
silah zoruyla mı kabul ettirilmeye çalışılıyor?
zorlama falan söz konusu değil aksine o insanlar baskı altında bırakılıyor kötü gözle bakılıyor. ben hiç birinin adam öldürdüğünü vs gibi şeylerine şahit olmadım sen oldun mu?23 Yorumla
Soran+1 yılbir insanın suç potansiyeline o gaydir yapmaz ya da yapar diye katagorilize etmiyorum.
Soran+1 yılSanırım anlaşamıyoruz, ben onları ötekeştirmiyorum. Yalnız onlar bize, biz bunu savunmadığımız için ötekeleştiriyorlar. Bunu yapand abunu tercih eden insanlar değil onlara destek olanlar oluyor.
+1 yılHayvan haklarını savunmak için hayvan olmak zorunda olmadığın gibi farklı cinsel yönelimlere saygı duymak için onlardan biri olmak zorunda da değilsin. Bunu idrak etmen için dahi olman gerekmiyor.
27 Yorumla
Soran+1 yılbu yazımdan bunu mu anladın? Ben o yönelimi tercih edenlerin bu yanlışın arkasından gidenlerin çok olduğuna ve biz buna karşı eleştiri yaptığımızda oluşan tepkiden bahsediyorum. Sende dahi olmak zorunda değilsin bunu anlamak için
- +1 yıl
Eleştiri yapma hakkın yok işte? Sen kimsin de kendi inancını mutlak doğruymuş gibi savunuyorsun? Haddinizi bilin ya size ne insanların ne yaptığından?
Soran+1 yılpardon? Din dogmatiktir, değiştirilemez. Kuran okumuyorsun, incil ya da tevrat okumuyorsun bari git biraz felsefe öğren. Ben müslümanım ve benim görevim yanlışı göstermek, o işi yapanı uyarmak. Hadsiz olan sensin. Bu tarz insnaların arkasında durarak onların ateşe daha da yaklaştıran sizsiniz. Onları uyarmak, doğruyu anlatmak yerine aptalca kendinizce medeniyet oluşturmuşsunuz yazık be
- +1 yıl
Dogmatik olan hiçbir şeyin doğru olmamasından anlayabilirsin bazı şeyleri ha? Doğru senin doğrun. Onların değil. İnsanları rahat bırakın, kafa ütülemekten başka bir halta yaramıyorsunuz.
Soran+1 yılbu kadar üstüne alınman neden. Yazdığın görüşten bile o kadar boş ve sürü psikolojisinde olduğun anlaşılıyor ki. Yazıksınız
- +1 yıl
Acınacak haldesin ya. Avrupa'dan müslümanları temizlemekte sonuna kadar haklılar.
Soran+1 yılTemizlesinler. İnandığım doğrunun arkasındayım. Gay ve lezbiyen diye anılan sapık zihniyetin savunucusu olmaktansa. Size yazık asıl
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kimse size zorla kabul ettirilmeye çalışmıyor sadece saygı ve özgürce söylemek istiyorlar Şöyle düşün Tıpkı zamanın da müslüman olunmanın söylenmesinin suç olduğu zamanlar ki gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanlık ile bağdaştırdığın şeye bakar mısın. Ben dediğim gibi saygı duyuyorum ancak sanki bu şeyi normal karşılamamız gibi baskılar var canım. Sen farkında değilsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Diğer konusunda 834 cevap paylaştı. Ne alaka ya ben şahsen lez ve gayların hayat felsefesini beğeniyorum, kendi hallerindeler, kimseyi hor görmüyorlar, sadece gay lerin nonoş hareketlerinden uyuz oluyorum, ama benim hayatıma hiçbir zaman bir müdahaleleri olmadı.
216 Yorumla
Soran+1 yılgay ya da lezbiyen olması onların suç potansiyellerini düşürüyor mu? Asıl bu kalıplaşmış bir önyargıdır. Her lezbiyene acıyarak, masum görerek laik olmuyorsunuz. Ben bu tarz baskılara kaldım, fikrimi belirttim.
Soran+1 yılarkadaşım anlamıyor musun? Ben gay ya da homo diyerek suç potansiyeline bakmıyorum. İnsandır, yapar. Tacize uğrayınca mı tepki almış oluyorum? Haklısın tabi bu tercihe yönelen insanların tek derdi cinsel sapıklıklarını örtmek. Hayır bu sorunun altında da benim başka görüşü savunduğum için aldığım tepkilerden kesit görebilirsin
- +1 yıl
kendimizi kabule zorlanmış gibi hissediyorum diyorsun, bende onu söyledim, kimseden herhangi bir baskı gö hissetmedim demek istedim, evet gaylar bana da aşırı itici geliyor, lezbiyenleri belki erkek olduğumdan daha şeker buluyorum ama saygı konusunda beni ilgilendirmez deyip umursamıyorum
Soran+1 yılFarklı bir görüşü savunduğum için tepki alıyorum evet. Madem kendileri görüşlerini açık açık medeniyet altında demokrasilerle savunuyor benimde karşı fikri savunmam hakkım. Bundan bahsediyorum
- +1 yıl
Ah seninle bir türlü anlaşamıyoruz, müdahale ettiğin baskı yaptığın an onun ne demokrasiyle ne başkasıyla ilgisi kalmaz, tıpkı alevilere yapılanlar gibi, hükümet sözde alevilere saygılı, ama ibadethanelerini ibadetten saymıyor, alevi çocuklara zorunlu sunnilik içeren din dersi verdiriyor, ben iki taraf içinde söylüyorum, sadece kendi adıma söyledim ben hiç tepki görmedim eşcinsellerden hetero seksüel olduğum için.
Soran+1 yılBen onları ötekeleştirmiyorum, yok saymıyorum. Konuşuyor ve neden bu yola girdiklerini soruyorum. Onların haklarına gasp etmiyorum ancak desteklemediği mi de söylüyorum. Herkesin kend fikri
- +1 yıl
o zaman normal be ben öyle bir yorum yazdın ki sanki onlara hakaret ettiğin izlenimini edindim, problem değil yaptığın normal, çoğu zaman bellide etmiyorlar, mesela ben bodrumda 3 ay ev arkadaşlığı yaptığım adamın sonraları istiğramdan gay olduğunu fark ettim çıplak erkek fotoları beğenme, kız gibi poz vermeler falan, bayağa küfür etmiştim öğrenince içimden :D
Soran+1 yılen yakın arkadaşım gay :D kızgınlığım doğru buymuş gibi onları destekleyen kitlenin biz desteklemeyince tepki yağmuruna tutmaları
Soran+1 yılhahahahha senin açından yaşasınlar tamam :D
Soran+1 yılaçıkcası hayır. Bence özel olmaya meraklı sapkın kimseler. Dünyada erkek mi bitti yahu :D
Soran+1 yılhahahahahah sustum ben :D
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. zorlanmıyoruz ki. erkeğe kadın yaratılmış, kadın içinde erkek yaratılmış.
beğenmiyorsan da senin tercihin fakat tercihini sonuçlarını bilerek yapman daha akıl karı olur.03 Yorumla
Soran+1 yılben tercihlerimi, dinime göre yaparım zaten.
Soran+1 yılİslam, Müslümanım. Ve Kuran'da o işi yapan kişileri bu tercihlerinden vazgeçene kadar bir eve kapatın, çıkartmayın diye bir ayette var. Lut kavminde yaşanan hazinliğin aynısını yaşayacaklar diye.
Lut kavminin yaşadıklarını burada olmasa da ahirette kat ve kat fazlasını yaşayacak olan insan topluluğudur. İstediğiniz kadar umursayın ya da umursamayın. Sonuç belli
23 Yorumla
Soran+1 yılYazık yanlış olduğunu bildiğimiz halde yanlış diyemez olduk.
Soran+1 yılbiz de söylüyoruz kardeşim de işte dine saygıları kalmamış ki. Kime neyi anlatıyoruz
Tercih değil yönelim.. kabul etmeyebilirsin.. ama saygı duyabilirsin..
21 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmiyorum, yanlış olduğunu bile bile uyarmakta benim Müslümanlık görevim. Ben bu tarz uyarı yaptığımda, onlar melek kesiliyor, masum oluyor.
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kabul etmeye zorlanmıyor kimse saygı duyulmaya zorlanıyor insanları tercihleri kimseyi ilgşlendirmez inandığın dinin ilahı onu da böyle yaratmış allah kulunu kayırıyor kayırmal günah değil ozaman
04 Yorumla
Soran+1 yılİnandığım dini bilmeden konuşmamanı öneririm. Allah lanetlediği bir şeyi insan fıtratına yazmaz. Kimse doğuştan lez ya da gay değil. Sizin tercihleriniz, sizin psikolojiniz bozuk.
Soran+1 yılorda ''sen'' öznesi kullanmadım topluma hitab ettim siz dedim farkındaysan. Söylediğim eleştri neden sana battı anlayamadım. Allah ıslah etsin
+1 yılRuh duygu ve beden uyusmazligi insan psikolojisi icin cok agir ben desteklemem ama lafta edemem. senin inanc ve düşünce özgürlüğün varsa onlarinda istediğini yapma ozgurlugu var. Dayattrma diye bisey yok en basta insana saygi diye bisey var
03 Yorumla
Soran+1 yılbende saygı duyarım ama desteklemem. Sadece onlar masum insan, onlara laf kondurulmaz yaklaşımını yanlış buluyorum
- +1 yıl
Tamam kondurulmaz zaten ama iyi biseyde denmez normal insanlar iste neden bu kadar farkli gostermeye calisiyosunki
Soran+1 yıltabikide normal insanlar. İşte problem burada, o insanlarda değil suç, ben savunmayınca neden savunmadığım hakkında baskıya uğruyorum. Bundan bahsediyorum canım
evet saygı duymak, o insanların varlığını kabul etmek zorundasın kimse sana lezbiyen ol demiyor
110 Yorumla
Soran+1 yılonların varlığını kabul etmek zorunda değilim. Nasıl ki onlar tercihlerini savunabiliyor bende tercih etmediğimi savunabilirim dimi?
Soran+1 yılBu kadar sığ mısın? Sence İşid müslüman askerlerden mi oluşmuş? Yaptıkları komplolar sizin gibi cahil insanlar yüzünden amacına ulaşıyor zaten. Varlığı mı? Sapıklar. Kendi cinsiyetine arzu besleyen cinsel sapıklar hemde
- +1 yıl
konumuzla alakası olmasa da müslümanlardan oluşuyor git müslüman değilsiniz de bakalım bir işid destekçisine sana ne yapıyor islamın tarihinde kan vardır. neyse asıl konuya dönersek eşcinsel insanları sevmeyebilirsin, eleştirebilirsin ama hakaret edemezsin, reddedemezsin senin cinsel yönelimin onların umurunda değil sadece kendi hayatlarını yaşamaya çalışıyorlar yani bir düşünürsek onlar değil sen aşağılık bir yaratıksın
Soran+1 yılHangi lezbiyen ya da gay p*rno izlememiş, birilerinin bir taralarına bakmamış ya da sevişmemiş söyleyebilir misin? Aşk yok. Yalnızca cinsel birliktelik, arzularına yenilen bir kitle. Bunda hakaret yok, gerçeği söylüyorum. Acıyorum onlara neden biliyor musun? Siizn gibi aptal insanlar onlara doğru yapıyorlarmış gibi destek veriyorlar, karşınıza alıp bir kere neden diye sordunuz mu? ne hissettinde bu tercihi kabul ettin diye. Yalnızca koyun sürüsü gibi '' onların da hakkı yaşamak '' diye saçma bir propaganda yapıyorsunuz. Benimde gay arkadaşım var ve inan bana kaç gece konuştum onunla. Aldım karşıma, sizin gibi sığ kafalı değilim. İstediği yöne çekemezler beni. İnan bana onları sizden daha çok düşünüyorum. Yargıladığım onlar değil sizsiniz.
Soran+1 yılasıl benim eleştirimden sanane. Bu kadar mı battı affedersin? Benim en yakın arkadaşım da gay. Kızgınlığım onlara değil, onunla da çok konuştum dinlemedi. Ve hiçbir lgbt üyesi aşkı aramıyorum demez tabi savundukları şey bu. Ama hepsi tensel.
- +1 yıl
battı tabi sürekli ezilen bir kitle var ve bu yaptığın eleştiri değil sen direkt yok sayıyorsun ve hakaret ediyorsun ayrıca en iyi arkadaşın gay olabilir bu bütün eşcinselleri tanıdığın anlamına gelmez benim çok samimi arkadaşlarım var dürüstçe konuşuyoruz yanımda ağlayanlar oldu sırf böyle cinsellikten ibaret olarak görüldükleri için
Soran+1 yılyani o senin tüm eşcinselleri tanıdığın anlamına mı gelir? Hakaret barındıran hiçbir söz söylemedim benim kızgınlığım siz saflara.
baskasının ne düşündüğü önemli değil. O onların tercihi. Biz kendimize bakalım yeter.
02 Yorumla
Soran+1 yılben yalnızca fikrimi belirttim. Üstüne alınan çok olmuş
Diğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. kötü olan herşey için geçerli bu şuanda ne yazık ki
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle canım
+1 yılHayatta herşey insan için... topik olmak da kezo lezo olmak da tercih meselesidir. Öyle olmasaydı yaradan yarattığını kuşlara taşlatır mıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle. Allah böyle yarattı diyenler, Allah lanetlemiş olduğu bir şeyi insan fıtratına yazar mıydı?
- +1 yıl
Yazmazdı nokta ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence en kolayı; ne yargıla ne de kabul et. nötr ol, uzak dur, muhatap olma. mecbur da değilsin zaten. kimse kimseyle sosyalleşmek zorunda değil
03 Yorumla
Soran+1 yıltabiki de, ancak bunun doğru olmadığını biliyorum ve uyarmak zorundayım. Ters tepki alıyorum, biz uyarmış olalım. Onlarda günahları ile kalsınlar ne yapalım
Cevap sahibi+1 yıldoğru yanlış olaylarına hiç girme, tutar felsefi boyutundan tartışırlar. kişiden kişiye değişir o senin görüşün falan. en iyisi doktorun tavsiyesi: "kendi haline bırakın". bugün herkes interneti de kullanabiliyor matbaalardan da faydalanabiliyor. her yer bilgisayar her yer kitap. mantıken yaklaştığımızda, bildiğini paylaşmak, davet etmek güzel hareket ama yapılmadığında da suç sayılmasa gerek. yani uyarayım diyorsun da ters tepki ile karşılaştığın ve sana sıkıntı verdiği için (sebebin var yani) bunu yapmayabilirsin. bu nedenle sana hesap sorulmaz diye düşünüyorum. en iyisi hoşuna gitmeyen yanlış olduğunu gördüğün, inandığın, düşündüğün işlerden ve kişilerden kendini uzak tutmak. kudret konusundaki aciziyetimiz malum, bir çok şeye gücümüz yetmiyor
Soran+1 yılaynen öyle Allah doğru yoldan şaşanlara da merhamet etsin kardeşim. Eline sağlık
Evet gerçekten. Seks yapmayanları'da yargılayacaklar falan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılben bekliyorum arkadaşım :D
Yanliz olmadigima sukrediyorum. Sende benim gibi dusunuyorsum
06 Yorumla
Soran+1 yılbende burada yalnız kaldım :D
Soran+1 yılateist değilim :D O kullanıcı isminide nasıl yaptım bilmiyorum
Soran+1 yılateist olursam yaradan sevmez beni :D
- Diğer konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılSen bildiğin yokdan sasma sakin allah onlarin belasini verecektir mutlaka
02 Yorumla
Soran+1 yılallah hepsini ıslah etsin.
- +1 yıl
Amin yoldan cikmis hepsi
Sana saygi duymak duser
11 Yorumla
Soran+1 yılsaygı duyuyorum zaten. Ancak yanlış bir şeyin arkasında bu kadar kişinin sanki onlar günahsızmış gibi durup, bunu tercih etmeyenleri aşağılayan sözlerinedir bu eleştirim.
Mide yok onlarda tek sorun bu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılallah düşürmesin diyelim :D
+1 yılÖnyargı her zaman yanlış bişey.
03 Yorumla
Soran+1 yılönyargılı değilim. Yalnızca benim eleştirime gelince ben geri kafalı oluyorum, onlar savununca demokrasik, laik. Affedersiniz ama yaboz anılmaya razıyım.
- +1 yıl
Cok haklisin ama şu an senin yaptigin da geri kafalilik. :)
Soran+1 yılben belirttiğim gibi saygı duyuyorum ancalk kabul etmeyince tepki alıyorum neden?
+1 yılhahahah dogru diyon hee :D
011 Yorumla
Soran+1 yılolucak, ben bekliyorum :D
- +1 yıl
yaaa yapma etmeee... peki napıcaz :/
Soran+1 yılo günü gelince görücez sanırım :D
- +1 yıl
yok ya bişi olmaz sen hollandadasın sanırım ondan tedirginsin burada pek yok :D trolar hariç :D
Soran+1 yılyok benim de gay arkadaşım var. Onu döndüremedim, bari başkalarına nasip olsun dedim ama bak işte bu sorunun altında o baskıyı, o ters tepkiyi görebilirsin :D kabul etmiyorum ya
- +1 yıl
ahahhah koptuk dikkat ettt :D geri döndürüp basına kalmasın sonra sıkıstırır filan bos ver öyle iyi :D
Soran+1 yılhahahahahhahahaha :D bende ondan kabul ettim zaten
- +1 yıl
iyi iyi seninle arkadas olunmaz :D topa cevirirsin l*n bizi sen :D :D :D
Soran+1 yılO bana geldiğinde öyleydi :D
- +1 yıl
hıı tamam o zaman sıkıntı yok rahat ol diyosun :)
Soran+1 yılaynen :D
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. bacım sen sabah sabah ne ictin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aseksüelim ve insanları umursamıyorum
00 Yorumla
+1 yılben halimden memnunum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamadım dedıgınden birşey
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılKorkarım evet :S
01 Yorumla
Soran+1 yılbence öyle.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl kim diyor?
00 Yorumla
+1 yılsanırımmm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım