Diğer R harfi nasıl söylenir gençler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor nasıl söyleyebilirim r harfini rrr oluyor dil söylerken yelpaze gibi açılması oraya kadar tamam arada söylüyorum ama sanırım dil tembelliği nasıl aşabilirim bu durum help me :) Güncellemeler+1 yıl güncell R harfi nasıl söylenir gençler? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben hiç söyleyemiyorum :D 1 10 Yorumla Soran +1 yıl k0ardo peki rrrr yapabiliyormusun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ğğğğğ oluyo :D Yorumla Soran +1 yıl yani dilin titremiyormu dönmüyormu rrrrr yaparken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dil kıpırdamıo da sanki geniz kısmında bir eksiklik bir boşluk var da ondan çıkaramıorum gibi Yorumla Soran +1 yıl bende rrrr yapıyorum bak dilini yukarıya damağına doğru kaldır sonra nefes ver dil yelpaze gibi açılacak benim dil tembelliği sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl yelpaze gibi açılıo bende hep ğğğğ diye çıkıyo galiba :D Yorumla Soran +1 yıl kardo söylerken dilin yelpaze gibi açılması lazım genişlemesi lazım dene aynaya bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendimi bildim bileli söyleyemiyorum çok uğraştım sonra amaaaan dedim söyleyipde napcam diye :D Yorumla Soran +1 yıl kardo özgüvenimi kırıyor ya r olmayan cumleler kuruyorum vallahi sıkıldım arada soyluyorum :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben alıştım arkık r harflerini vurgulamadan baskılamadan aradan kaynatarak söyliüyorum birçok arkadaşım farkında bile olmuyo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıyamam sana 😞 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ama işte özgüvenimi kırıyor :/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben hiç söyleyemiyorum :D
k0ardo peki rrrr yapabiliyormusun :)
ğğğğğ oluyo :D
yani dilin titremiyormu dönmüyormu rrrrr yaparken
dil kıpırdamıo da sanki geniz kısmında bir eksiklik bir boşluk var da ondan çıkaramıorum gibi
bende rrrr yapıyorum bak dilini yukarıya damağına doğru kaldır sonra nefes ver dil yelpaze gibi açılacak benim dil tembelliği sanırım
nasıl yelpaze gibi açılıo bende hep ğğğğ diye çıkıyo galiba :D
kardo söylerken dilin yelpaze gibi açılması lazım genişlemesi lazım dene aynaya bak
kendimi bildim bileli söyleyemiyorum çok uğraştım sonra amaaaan dedim söyleyipde napcam diye :D
kardo özgüvenimi kırıyor ya r olmayan cumleler kuruyorum vallahi sıkıldım arada soyluyorum :/
ben alıştım arkık r harflerini vurgulamadan baskılamadan aradan kaynatarak söyliüyorum birçok arkadaşım farkında bile olmuyo
Kıyamam sana 😞
ama işte özgüvenimi kırıyor :/