+1 yılAgzinda kalemle konusma seyleri vardi onlsri deneyebilirsin tekerlemeler vesaire :) bence cok tatlisiniz ya bizim de sinifta var can diye bir cocouk söyleyemiyor asik oldum zamanla çocuğa ingilizce dersinde red Ferrari geven bir yazi okumuştu kıpkırmızı olmustukiyamam ya bende s ş z harflerin de sikinti çekiyorum biraz ama hoşuma gidiyor buda bir farklilik :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
merhaba ben 18 yaşındayım R harfini bazen kelime içerisinde söyleyebiliyorum ama genelde söyleyemiyorum ve gerçekten arkadaşlarım dalga geçiyor. Artık bunu düzeltmek istiyorum onun için diksiyon kursuna mı gitmem gerek? lütfen yardımcı olabilir misiniz bana
00 Yorumla
Diğer konusunda 972 cevap paylaştı. ya ben bayılırım öyle konuşanlara çok tatlı oluyolar küçükken bende söyleyemezdim dalga geçerlerdi ama şimdi düzelttim düzeltmek istemezdim işin aslı. ama şöyle düzelttim sürekli r dedim ırrrrr dedim böyle demeye çalışa çalışa düzeldi zamanla ama dert etme bence çok tatlı
11 Yorumla
tatlım bence bunu çok sorun etme. tıpta bir tedavisi varmıdır bilmiyorum ama emin ol çok şirin ve sempatik oluyorlar. bir arkadasım da R leri söyleyemiyor dinledikçe dinleyesim geliyor. bunu bir ayrıcalık olarak gör sorun olarak değil :)
Kendine Cici bak11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılbununla ilgili alıştırma gibi şeylerden bahsediliyordu
https://www.ireterapi.com/Sol.aspx?Fx=26
buradan bakabilirsin istersen11 Yorumla
+1 yılArtık R diyebiliyorum diye bir kitap var. İçeriğini çok bilmiyorum ama, işe yarar bir şeyler çıkabileceğini düşünüyorum. Ayrıca R sesini çıkarabilmek için dil ve konuşma terapisi alabilirsin. Araştır derim.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılDiksiyon çalışmalısın.
bendede vardi az çok diksiyonla düzelttim birde diş yapısından kaynaklanıyor.
ama r harfini söyleyemeyen kızlar çok tatlı be :-)12 Yorumla- +1 yıl
Olur be niye olmasın be astral abla :-D
Diksiyon kursuna gidebilirsin. Birde ilkokulda harfi öğrenirken sesini söylüyorduk. Mesela ırr ırr sonra r oluyordu. Off anlatamadım galiba. Tamam ben iptal. -.-
12 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Tam senlik o zmn :))
https://www.youtube.com/watch?v=B-4KiEh64IA26 Yorumla- +1 yıl
Nerden aklına geldi bu ;))
+1 yılhani kisiliginde yazmissin ya hanim hanimcik diye
r harfini soyleyememen se ni hanim hanimcik yapmistir. o duzgun konusanlar sanki dogrumu konusuyor sen dogrulari konus yeter bosver r de cikmasin bu senin icin bir ayricalik10 Yorumla
+1 yılBeyazda söyleyemiyor ama bildiğin gibi hayatını konuşarak kazanıyor.
31 Yorumla
+1 yılsen 28 harfi kullanıyorsun bak ona şükret varsın biri eksik olsun,29 harfi kullanamayanlarda var, üzülme geçer inşaallah
12 Yorumla- +1 yıl
sende sağol
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. R den baska harfi soyleyemeyen hic kimsw tanimadim sahsen.
11 Yorumla
+1 yılboşwe gitsin hayatında R hafi eksik olsun ne bişey kaybedesin nede kazanısın (tıpkı yorumumda olduğu gibi çok önemli değil yani ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Boşuna dert ediyosun kendinle barışık olman lazım ortaokulda sıra arkadşım vardı oda öyleydi sevimliydi ama :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDil ve Konuşma Terapistinden yardım almalısın, bu tarz konuşma bozukluklarının çözümü var.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
r harfini söyleyemeyenler çok tatlı konuşuyor knka bnce
24 Yorumla
+1 yılböhöhhhhyttttttttttttttttttttttttttsssssssssssssssssssssssssssssss :D:D
11 YorumlaAaa keşke öyle bir arkadaşım olsa yaaa :D (meclisten dışarı aman diyim)
13 Yorumla
+1 yılBende de az da olsa var, üstelik ismimde de R var. Burhan Altıntop style bir tedavi vardı sanırım, çenen ve yanakların arasına taş koyuyorsun ve tekerleme söylemeye çalışıyorsun. Zamanla düzeliyordu bunla, bir araştır derim.
10 YorumlaBende dikkat edersem zorla oluyor :D herkes cok tatlı diyor ama :D
13 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende soyleyemiyodum kendiliginden gecti.
bir gun babama eve ayı girdi demiştim adam şok oldu uçan ayı (arı) deynce kahkaha atmıştı15 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim umarım işini görür egzersizlerle atlatabilirsin
Tedavisi olsa koskoca Beyazıt Öztürk hallederdi herhalde :(
20 YorumlaBende söyleyemiyorum bosver milleti knk biz böyle cok tatliyiz :))
11 Yorumla
+1 yılDislerinin arasina kalinca bir kalem koy, bol bol konuş tekerleme falan söyle dilin agriyana kadar falan iyi gelebilir
10 YorumlaDiksiyon dersleri alabilirsin, belki yararı olabiliir
10 Yorumla
+1 yılbeyazda soyleyemıyor ama 70 mılyonun karsısında bol bol konusuyo takma kafana :))
10 Yorumla
+1 yılBende ka diyemiyorum :) çok dalga geçtiler benle :))
10 YorumlaSimdi bak kuran ogrenmenin faydalarindan biride budur. Harf yutan ve harfleri cikaramiyanlar. Icin ideal cozum. Mahrec dersidir.
10 Yorumla
+1 yılBenim kardesimde soyleyemiyor ama utanilcak birsey degil bu aksine cok sevimli buluyorum
10 YorumlaDiğer konusunda 477 cevap paylaştı. r harfini söyleyemeyenler çok tatlı oluyorlar bırak oylesi daha iyi :)
10 YorumlaBnde de var böyle ğ gbi cikiyor ama herkes tatli buluyor
10 YorumlaBana çok şeker gelir r harfini söyleyemeyen bir kız bence düzelme :)
10 Yorumla
+1 yılBende söylüyemiyorum patron, yirmi sekiz harf var bizim arfabemizde, sıkıntı yapma sempatik olduğunu söylüyorlar ben memnunum :)
10 Yorumla
+1 yılTedavisi var bende kendi kendine düzeldi ama kursları var yaklaşık 1 ayda kesin çözüm
10 YorumlaDiğer konusunda 522 cevap paylaştı. Geçebilecek türden bir durum olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanma ya :) şu fotoğrafta gördüğüm kişiye bu durum çok yakışır çok tatlılık katar bence :)
10 YorumlaPelteklik varsa olabilir?
14 YorumlaFenerbahçe de bakayım :D
14 YorumlaBen çok tatlı bişey olduğunu düşünüyorum şahsen , utanıcak bişey yok bence
10 Yorumla
+1 yılBende de ş peltek. Kesin çok tatlısındır sen şirin şey
10 Yorumla
+1 yıleskiden bende söyleyemiyordum
14 Yorumla- +1 yıl
zamanla düzeldi kendi kendine :)
- +1 yıl
ilkokula giderken ya 1-2 sene filan. sınıfta yoklama alınırken burada yerine buvda derdim. psikolojim bozulmuştu resmen :D
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de küçükken 'r'lere 'y' diyodum. 8 yaşına kadar öyleydi ama düzelttim B-)
00 Yorumla - Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılĞ diye mi söylüyorsun?
12 Yorumla- +1 yıl
Tedavisi var mı bilmiyorum ama Güzelsin hoşsun ;) belki de hoşafsın :( :)) Sonuçta 3 söylemimde tatlı ;) :)) (dalga gemiyorum arkadaşım yanlış anlama) ;) Demek istemem o ki o güzelliğin hoşluğun yanında bence R leri söyleyememen hele birde tatlı sesin varsa daha bir hoş oluyodur ;) Sıkıntı yapma tmm? ;)
pekiii arı mı bal yapar ayı mı?
13 YorumlaDiğer konusunda 364 cevap paylaştı. ses kaydına alısaydın ya merak ettım :):):):)
16 YorumlaYok ya çok tatlı oluyor öyle
12 YorumlaR yi v olarak mı söylüyosn
14 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence çok tatlı.. Bu durumu kendine takıntı yapma.
14 Yorumla
+1 yılİyi gene yazabiliyosun, şükret...
12 Yorumla- +1 yıl
haklısın :D
yazabiliyorsan sıkıntı yok utanmana da gerek yok
11 Yorumla
+1 yılabi çok iyi ya :) çok tatlı oluyosunuz böyle
12 Yorumla- +1 yıl
olur mu be çok tatlı abi ya
R yi söyleyemeyen kızlar çok tatli oluyo :)
12 YorumlaVar mı ailede birinde?
11 YorumlaBoş ver dostum sıkıntı etme ya
10 YorumlaDiğer konusunda 849 cevap paylaştı. Hic dert etme cok tatli bence :D
10 Yorumlasen yine iyisin ben S harfini söyleyemiyorum :S
10 Yorumla
+1 yılbende söyleyemiyorum :D
111 Yorumla- +1 yıl
@mavisyan vallahi söyleyemiyorum :D farketmedin sen
- +1 yıl
:D bak suradan anla benim video :D
https://www.youtube.com/watch?v=1DJ3-CPqsXo
@mavisyan - +1 yıl
1.32 den sonra kopuyo film :D en sonunda niye öyle dedim ben bile bilmiyorum :D ama buradan anlaşılıyor söyleyemedigim :D @mavisyan
- +1 yıl
@mavisyan :D:D:D bak bu iyiydi ama ciddi ciddi söyleyemiyorum dilimin altındaki etde fazlalık vardı kestirdim geçmesi lazımdı hala geçmedi :D
Yazabiliyosun ya yeter
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsiz çok tatlısınız
11 Yorumla Fransızca konuş :)
11 YorumlaDiğer konusunda 782 cevap paylaştı. Sen çalış olmazsa r harfi utansın
10 Yorumlaaynısı bende de var :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAstral yaparken bir yerde düşürmüşündür r yi
11 YorumlaYe de onun yerine, böyle tiplerin alıcısıda çok
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri