Taylor Swift
Rihanna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Miley Cyrus diyorum şsldkfgh. Bence ikisinden Rihanna daha güzel.Göz,saç,burun,dudak herşeyi kusursuz.Ama Taylor Swift'in de şarkılarını beğeniyorum mesela i knew you were trouble çok sevmiştim.Bir de Grammy ödüllerinde Harry'e laf geçirdi sşldkf. Tamam sustum :(
Taylor tabiki.
Cevap
9Cevap
Taylor Swift güzel değil ama çok masum duruyor :)
Rihanna'nın yüzü burun ve dudak yapısı çok hoş duruyor. Ve bence hem güzel hemde seksi bir kadın :)
Oyum RİHANNA'ya :)
Taylor Swift'in o masum duruşu zaten güzel yapıyor onu :)
RIHANNA Rihanna Robyn Fenty Riri ve Badgalriri. Dior Mac Balmain gibi üst düzey markalar reklam yüzü olarak Rihanna'yı tercih ediyorsa, Rihanna Dior'un il siyahi reklam yüzü oluyorsa, Kate Moss Naomi Campbell gibi efsanelerle birlikte çekim yapabiliyorsa tartışmak anlamsızdır.
İkiside farklı güzelliklere sahip. Ancak Taylor'un Rihanna ile aynı kefeye konulmaması gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki Rihanna.
Güzel değil tabi.Çok itici, sevimsiz bi' yüzü var.
Herkesin kendi düşüncesi. Sen böyle düşünüyorsun diye ben veya diğerleri de böyle düşünmek zorunda değiliz. Gayet çekici.
Avril değil taylor 2.link. Daha attığın şeyi bilmiyorsun.
Google görsellerde aratınca Avril Lavigne diye çıkyıor ama uzmanı değilim kesin yorum yapmayayım :)
Burada tartışma olduğunu görünce arattım, 1 dakika da almadı, niye böyle bir tepki verdin ki?
İkinci resim Taylor değil
Rihanna güzel değilki.Taylor Swift çok güzel sayılmaz ama Rihanna'yı ikiye katlar.
Yanlışlıkla Rihannayı işaretledim :)
Rihanna uzun saçlıyken gayet güzel bence. Tabii siyahi olduğu için herkese çekici gelmeyebilir onu kabul ediyorum.
Siyahilerden de çok çekici gelenler var ama Rihanna onlardan biri değil :)
Rihanna güzel değil diyorsun? Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko--> Bu yeni şarkısı. İzle gör. Üstelik bu şarkının klibinde makyajı yok. Şu yaptığın yorum valla bilemedim şimdi.
Rihanna'yı pek beğenmem ama Swift sarışın abi. Güzel olması beklenemez.
Riyena diyorum ben.
Sarışınları normalde ben de pek beğenmem ama teylır istisna konumunda bana göre :)
taylor güzel ve masum rihannaya bakarsak seksi ve havalı
Rihannayı hiç güzel bulmuyorum ben
2 in 1 yapsak şunu ?
İyi olurdu, ama soruyu böyle sordum :)
makyajlı mı ? makyajsız mı?
Makyaj vs her şey dahil. Sonuçta reel hyatta görmüyoruz, tv karşısında gördüğümüz görüntü burada daha önemli.
Bana ne ki :))) ben güzele güzel demem.
İkisi de güzel değil de Rihannanın fiziği güzel
Taylor Swift'in de fiziği güzel de, şarkılarında pek fazla ön plana çıkarmıyor :)
Çıkarsaydı onu da görseydik burada yorumlardık :)
Youtube'dan canlı performanslarını izle o zaman. Ya da Mtv ödülleri falan :)
rihanna acık ara önde
ikisindee almayim üstüde kalsin
Rihanna daha seksi.
taylor bin basar güzellikte
Rihanna daha güzel
Taylor Swift
Nina agdal.
elbette rihanna:)
Karar veremedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?