Arkadaşlar bu arabadan almak istiyorum nerden alabilirim tahmini fiyatı nasıldır türkiyede bulabilirmiyim anlayanlar bir yardımcı olabilirmisiniz?

60 modeli 25 bin dolara felan satıyorlar linki var mesaj atabilirsen atarım sana 63 modeli var 45 binde 25 bin dolara satılık olan 1 binde ve güzel mesaj atarsan 2 ilanın resimlerini atarım
ya cok güzel bunlar ama cok yakıyo acayip inanılmaz yakıyo yani
evet motorları büyük oluyor :(
Restore edilmişleri pahalı. dolar ve euro bazında alırsın 60-80 bin isterler.
Motoru büyüktür. 4000-5000cc. yakıt derdi çok.
Arac turkiyede az olduğu için parça derdi de sıkınti
vazgec bu sevdadan diyosun :) ya benim böyle eski tarz kamyonetler hoşuma gidiyor türkiye de bulabileceğim, fazla pahalı olmayan bir model biliyor musun?
kaba arabalardan hoşlanıyorum bilmem ki kamyonetler büyük cipler :)
Araba kullanmayı biliyorum tabi bunlar daha farklıdır ama öğrenmem en fazla 5-6 ay sürer sorun değil o. Para olarak ne kadar olur sence en son :D
ya heves etmedim gerçekten istiyorum ama 40-100 tl derken? 40 bin 100 bin civarı mı yoksa bildiğimiz tl mi?
sepetli motorlar bile 200 lira :D
ya bizim dersanedeki bir çocukta var sepetli motor :D 200 tl ye aldım diyordu
Merhaba kardesim, Türkiye de bulabilirsin ama restore edilmiş şekilde bulursun ve baya pahalı. Sende benim gibi klasik araba sevenlerdensin.
Ama bu araca yakın modelleri kolayca bulabilirsin, www.sahibinden.com/klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-chevrolet-apachi
çok teşekkürler link için :)
Cevap
31Cevap
sadece internetten biraz zor , istanbul'da böyle araçları orjinal parçalarını getirtip toplayan garajlar var ama çoğu zevk için yapıyor tabi iyi bir alıcı bulursa satıyorda i sonuçta geçmek soruşturmak lazım
tahmini 30-40 bine bulurum sanıyordum ama anladığım kadarıyla baya baya yüksek olacak fiyatlar.. O kadarınıda şu an karşılayamam :(
Evet var bulabilirsin ama çok meşakatli bir süreçte seni beklemekte.
Maden maddiyatın o kadar iyi direkt yurt dışından ithalat yap. Hem zamanın boşa gitmemiş olur.
Bu araçlar koleksiyoncuda var İstanbul pendikte sertaç abi var burada serkan abi var onun arkadaşı ona sorabilirsin sertaç abi filmlere kiralıyor satarmı bilmem 100 den fazla arabası var eski
koleksiyoncularda olacagını tahmin ettimde.. onun parasıyla başa cıkamam sanırım tahmini ne kadardır
söylemesem daha iyi :)
çok pahalı demi :)
resimdeki gibi değil örnek vereyim fabrikadan yeni çıkmış gibi yenilenmiş arabalar bu sertaç abi dediğim adamın babası zamanında İstanbul'da galericilik yapıyormuş çok çok eskiden ilk galericilerden adamda ne arabalar var ya bir kaç tane sıfır var
ben antika araba seviyorum ama böyle pırıl pırıl parlamasına gerek yok hurda olabilir sorun değil çalışmasında sıkıntı yapmasın yeter bana o dediğin arabaları baya baya iş adamları alıyor :) benim için hurda olsun benim olsun mantıgındayım
karadayı varya birde atvde dizi var eski ordaki arabalar bu adamın
eve dönüşteki cengizhanın arabasındanmı bahsediyorsun?
adını bilmiyorum şu dönemde atvde oynuyor dizi eski zamanı anlatan ben pek izlemem
hm anladım :)
bunlara vereceğin parayla sıfır araba alırsın hemde 2 tane
Türkiye'de bunu koleksiyoncularda bulursun onlarda baya bir para ister 😄 Eğer koleksiyon harici yerden alırsan diğer evin sanayi olur 😉
sanayide parçaları olmuyormuş zaten
bende klasik cadillac lara bakıyorum da baya maaliyetli oluyor bunları trafiğe çıkartmak çok paran olması lazım
boyle eski bulup toplatabilirsin ama bunu toplayacak usta Türkiyede zor bence hiç bulaşma eski modele bende eski model tutkunuyum ama bunun parçasını bulamazsınki çok para lazım çookk :D
Oyuncağı bile 295 TL olduğunu düşünürsek, Türkiye'de bu arabayı bulamazsın, sanmıyorum olacağını. Ayrıca bulabilirsen bile 500.000 TL'den aşağı değildir.
İstanbul/Ataşehir'de oturuyorum. Var burada bir tane, satılık mı bilmiyorum ama.
xper seviyem yetmediği için link veremiyorum ama sahibinden de var 45000 tl istiyolar
Biraz oynanmış ama incele
Sahibinden de İlan No 235205342
Alacakaranlık bellanin arabasi ☺
evet bayılıyorum bunlara :)
ah işte birazda uygun olsa :)
60 bin 70 bin dolar diyorlar bazıları :(
hemen bakıyorum
27 bin dolar ama o :)
Diğer modelleri var ama bu model çok zor..
bulamazmıyım yani
hangi modelleri var peki
yani belki hurdaya bile çıkmıştır çok zor daha cok bunlar var ülkemizde.. hatta biri bizim sokakta pırıl pırıl bakmış sahibi :)
tednasmith.poverellomedia.com/.../...ala_coupe.jpg
buda çok güzel böyle antika eski arabalara çok ilgim var kamyonet istiyorum aslında ama bunu ne kadara bulurum sence
40 binden fazla eder ya bencede vermesin
ben çok iyi anlarım bildiğin hurda işte.
hurda olsun olmasın sorun değil bunu istiyorum
hayırdır sokak sokak gezip papates soğan mı satcaksın :D
hayır üniversiteye gidicem bu bebekle :D
kız harbiden mi beni de alsana otostop yaparsam :D seni düşündüm de deri çeketler kotlar harley çizmeler falan :D
Bu modeli bu. ulkede bulman cok zor
hm peki diğer ülkelerde fiyatı nedir
Alacakaranlık modası geçmedimi sen o arabayı alsan park edemezsin ve ayrıca pek kullana bilceni sanmıyorum.
anlayanlar bir yardımcı olabilirmisiniz dedim değil mi anlamayanlar demedim.
hurdacı arabası diye dalga geçerler demedi deme.
geçsinleer :d
Bunlar şimdi antikaya çıktı.
paran çoksa al, sanayiden çıkmazsın çünkü
retore edilmişmi edilecekmi alacaksın
bunu bulsan bile başa çıkabilirmisin
çok çirkinde bu antika diye en az 150. 200.000 tl isterler.
ilk önce bir benzin istasyonu al...
Amerikan filmleri geldi aklima
Bulursun ama çalışır mi bilinmez.
Türkiye de bulman zor Amerika da bulursun bu aracı
NE yapacAn o arabayi
beğeniyorum.
Bunu anca araba mezarlığında bulursun
Alsan çalışmaz ki
neden bu
Tarihi eser dicemde tarihi külüstür bu 😮
bence mükemmel.
işte arabadan anlamayınca böyle oluyor.