Hiç ehliyet kursuna kayıt olupta direksiyon dersi aldığınız hocalarınız size bağrıp çagırıp vede fırçaladımı

ben ehliyet kursuna yazıldım,kursa gitim ve dersler bitince uygulama ders yanı direksiyon (araba kulanmayı öğrenme) ye geldi sıra.ilk gün direksiyon dersimde hocamdan surekli azarlandım fırcalandım hoca sürekli bağrıyordu kulağımın dibinde.vede 3 kişiydik öğrenci 2 bayan 1 erkek hepimizede aynı muamele yapılıyordu bağıra bağıra araba kullanmayı öğretiyordu.hemde hayatında direksiyon başına geçmemiş öğrenciler olduğumuz halde resmen kalabalık tirafiğin içinde öğretiyordu bize.2 gün dayana bildim ve derse ve birdaha gitmedim .şimdi merak ediyorumda bütün ehliyet kurslarındaki direksiyon hocaları hep böylemi arızamı yani.yaşıyayan varmı aynı benim gibi böyle ızdırap vede muamele gören ehliyet kurslarında.
Güncellemeler
+1 yıl
ben bu tip hoçaları gizli kamerayla çekip uğur dündara arena proğramında yayınlatsam nasıl olur ilerde.!tam bir uğur dündarlık yani olay.
Hiç ehliyet kursuna kayıt olupta direksiyon dersi aldığınız hocalarınız size bağrıp çagırıp vede fırçaladımı