- Diğer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılHemen damladım :D Bira aşığıydım bir aralar . Hergün 1 adet biranın hem sinir sistemime iyi geldiği hemde rahatlattığını düşünüyordum . Fakat sonradan alkolün erkeklik öldürücü bir etkiye sahip olduğunu öğrendim geri adım atmak zorunda kaldım . ayda bir falan 4-5 kutu extra götürüyorum . Bazen arkadaşlarla rakıya gidiyoruz canlı müzik falan . Bazen yurt dışından şarap düşüyor şarap içiyorum . Ama favori içkim cindir . Tekel Cin bile basit vodkalar gibi mide bulandırmaz kusturmaz scweppes'i dök içine oooooh mis .
19 Yorumla- +1 yıl
aslında alkol konusunda tıbbi açıdan büyük bir gerçek olmayan bilgi kirliliği var diyebiliriz.. alkolün miktarı çok önemlidir.. örnek vermek gerekirse günde 2 ölçüye kadar alkol faydalıdır.. ancak daha sonra sanki bir parabolmüşcesine etkisi yok olur..aslında paraboller simetriktir ancak konu alkol olunca aşırısı daha büyük zarar verir..2 kadeh viski 2 adet bira 2 duble rakı 2 kadeh şarap ve benzeri ölçülerde alınan alkol faydalıdır..ama 2 ölçü insana yetmeyebilir.. durmasını bilmeyene zararlı..
- +1 yıl
Düşündüm bir ara 1 şişe şarap alsam 1-2 kadeh içip ertesi günemi saklasam hem bira gibi kiloda aldırmaz dedim ama kaynak bulamadım erkekliğe zarar vermediğine dair
- +1 yıl
şarap özellikle faydalı bir içkidir.. içinde bulunan antioksidan ve pigmentler nedeniyle diğer içkilere göre daha faydalı sayılır.. ama ölçüsünde bırakmak gerekir.. 2 kadehi aşmayınız.. bu sınırlar içinde cinsel hayatınıza zarar getirmez(hatta bahsi geçen pigmentlerin afrodizyak etkileri olabileceğiyle ilgili görüşler yer almakta)
- +1 yıl
Tanrıların içkisi demişler doğrudur valla miladı baya eski bir içecek :)
- +1 yıl
Aphrodit'te az değil ama hephaistos'u aresle boznuladı :P
- +1 yıl
Truva savaşının başlamasınada biraz o vesile oldu zaten katkısı büyük :D
En İyi Cevaplar
+1 yılHer zaman olmasa da ara sıra içerim, özel günlerde eğlence ortamlarında falan.
En sevdiğim VotkaBira Olacak ama karmasını iyi yapmalı ve dengeli olmalı, İyi ayarlanırsa oldukça etkili olduğunu söyleye bilirim.
Johnny walker sek yada kolayla, Bira ama extra olanından.12 Yorumla- +1 yıl
Evet Brendy ve Konyak soğuk kış dönemlerinde içi ısıtan içecekler, gerçi Antalya o kadar soğuk olmasada karlı bölgelere gittiğimde tercih ettiğim ama çok nadiren içtiğim alkollerdendir. Teşekkürler
çok önceden içerdim hangisinin olduğunun bi önemi yoktu hepsinin yeri ayrı sohbeti mezesi ayrı
34 Yorumla
Yerine ve ortamina bagli olarak degisir. Raki sarap cin viski favorilerimdir.
43 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılBen Votka'cı adamım clublarda yılbasında konserde falan votka içerim her zaman votka vişne. Barlarda arkadaslarla sohbet ederken bira içerim. Rakı ortamına göre içilir. Şarap da öyle.
Tekila'yı arkadaslar ısrar ederse içerim iyi kafa yapıyor ama shot'ları sevmiyorum pek. Paramız olunca da viski ve kokteyl içerim.
Bütün biraları denemedim ama Bomonti, Tuborg, Heineken'i seviyorum.22 Yorumla- +1 yıl
Sağolun mirim :)
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. her gece yarım bardak içilen jack'in tadına doyulmaz. iki arkadaş absolut alıp maç izlemek kadar keyifli birşey olmaz. evde toplanıp mangal yaparken yanında bi 70lik açmadan olmaz
31 YorumlaPek bir içki kültürüm yoktur ama şöyle deniz kenarında tatillerde arkadaş ortamıda varsa rakıyı tercih ediyorum. ÖZellikle balıkla iyi gittiği için.
22 YorumlaKesinlikle cin...
Zaman zamanda tuborg kırmızı bira23 Yorumla- Diğer konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılEğlence ve muhabbet için rakı, absinthe, viski.
Yemek için şarap, bira, rakı.23 Yorumla- +1 yıl
Gel beraber olsun birader.. :)
Şuan lkullanıyorum.Miller içiyorum az hafiftir kendileri =)
23 Yorumla
+1 yılMuhabbet için ; Bira
Dert giderici için ; Rakı
Parti ortamları için ; Vodka
Sex için ; Tekila
Öteki tarafa gidip gelmek için ; Absent
hepsi denenip test edilip tarafımca onaylanmıştır.
not: absent içerken herhangi bir içki içmeyin ya da fazla tüketmeyin
fazla tüketimde ölmüş dedenize kadar görürsünüz içki ile karışımında direk koma :)14 Yorumla- +1 yıl
seks için neden tekila anlamadım.. tekila oldukça terleten sıcaklatan bir içkidir.. yüksek performans gerektiren durumlarda vücut sıcaklığı tehlikeli seviyelere çıkabilir.. türkiyede bulunan absenthlerin hiçbiri psikoaktif yahut halüsinatif madde içermiyor polonyaya gidip denemek lazım o etkiyi yaşayabilmek için...
- +1 yıl
Absenti nerede buldunuz Türkiye'dekileri alkol oranı önerilen seviyeye düşürülmüş taklitleri sadece halüsinöjen etkileri yok bildiğim kadarıyla aldığınız biryer varsa bizde almak isteriz merak ediyorum çok :)
- +1 yıl
yurtdışından kaçak getirilmişti türkiyede istanbulda osmanbey tarafında oldugunu biliyorum fakat onlarda dediğini gibi herhangi bir etki yaratmıyor ayrıca tekila için de dediğim gibi etki vardır şöyle ki ; anlamak için sadece tekila reklamlarına bakabilirsiniz :)
- +1 yıl
sen bir kuranı oku da sonra benim neye inanıp neye inanmadığımı idrak etmeye çalış hayatında almamış eline kuranı atıp tutuyor bık bık diye.. güneşi dünyanın kenarında balçıklı bir suya batıran dünyayı tepsi gibi düz diye tasvir eden bir kitaptan bahsediyoruz.. bunları da allah çok iyi bildiği için mi böyle yazmış?
+1 yılhiçbiri. neden kullanayım ki hem günah hemde sağlığa zararlı. insanlar bunu bile bile kullanıyorlar bu çok saçma. :P
710 Yorumla- +1 yıl
Agzinla icersen gunah degil ve sagliga da faydali bana gore
- +1 yıl
günde 2 ölçüye kadar sağlığına faydalıdır, daha fazlasına gitmemek kaydıyla.. bu arada kuranın türkçesini okursan onun günah dediği şeylere çok fazla değer vermemeye başlayabilirsin.. örnek vermek gerekirse eşinin, senin ona itaat etmeyeceğinden şüphe duyması bile seni dövmesi için haklı bir sebep kuranın nisa suresi 34. ayete göre yahut ahzab suresini okursan bu kitabın tanrıdan gelip gelmediği konusunda ilk büyük şüphelerin sahibi olabilirsin.. sadece kendi dininin kitabını oku.. kandırıldın..
- +1 yıl
sallama leyn 2 ölüymüş:) pöhhh ölçü ne? ton mu ? metre mi? Ayrıca bilmediğin konularda ahkam kesme soran, saçmalıklarınla komik küçük duruma düşürüyorsun kendini.
- +1 yıl
soran şahıs sen bayağı dininden uzaklaşmışın. aman ha sakın satanist olmayasın ki bu oran çok yüksek. alkol sağlığa zararlı hem o zaman neden içtikten sonra başın ağrıyor o zaman. ayrıca insan sarhoş oluyor ve ne yaptığını bilmiyor kendisine mi başkasına mı zarar verecek belli değil nefsinin isteklerine en açık zaman fakat siz bunun farkında değilsiniz. dinimiz bir şeyi yasaklarsa bunun bir açıklaması ve kanıtı var demektir. az önce açıkladığım gibi...
- +1 yıl
sen bir kuranı oku da sonra benim neye inanıp neye inanmadığımı idrak etmeye çalış hayatında almamış eline kuranı atıp tutuyor bık bık diye.. güneşi dünyanın kenarında balçıklı bir suya batıran dünyayı tepsi gibi düz diye tasvir eden bir kitaptan bahsediyoruz.. bunları da allah çok iyi bildiği için mi böyle yazmış?
- +1 yıl
ya valla sinirlendiriyorsun beni ha resmen bir inançsıza bir ateiste bi şey anlatmaya çalışıyorum. ne anlar 'Allah'ı 'allah' diye yazan biri. iyi sana cehennemde iyi yanmalar sen daha ülkenin resmi dinini tanımıyorsun. ne anlarsın 'Allah, Peygamber, Kur'an dan...' sen ancak şeytanla nasıl geçinmeyi bilirsin dılıl yaaa :P
Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. bu ara cay malesef ama yeniden başlarsam gene rakıya başlarım
31 Yorumla
+1 yılProfil fotoğrafımdanda anlaşılacağı gibi mesleğim gereği alkol ayrımı yapmam. saf olmadıktan sonra tabii.
21 YorumlaRusya'da bir kokteyl içmiştim ama ne olduğunu pek hatırlamıyorum. Onun gibisini bir daha bulamadım. İçinde biraz absenta damlattığını biliyorum sadece. 3 shot bardağının insanı mutlu etmesini sağlayacak bir karışımdı :)
11 Yorumlarakı tabi ya sormaya ne gerek
ayaküstü gırgır dırdır olacaksa hafif bira.miller ,mariachi falan21 Yorumlatadı eskisi gibi diil, genelde bira.. Efes Draft içiyorum ama eski çürük tadı yok. neden?
37 Yorumlaen sık kullandığım bira keyif de alırım mutlu da olurum.. :)
32 YorumlaBu ara midem almıyor.. bira artık katman katman göbekle yaşımızı belli edecek..
rakı belki aynı delikanlılıkta ama birlikte içilecek insanlar öyle değil..
şu üzeri fırfırlı kokteyllerden haz almaya başladım 70lik İngiliz turistler gibi..13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirayı sevmiyorum içtin mi hafif carpıcak sek rakıdır tercihim
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok mersi efendim yeni rakı tercihimizdir
Rakıyı seçtim fakat tek isem kırmızı tuborg tercihimdir. Hiç değil ise %100 malt.
24 Yorumla
+1 yılMerhaba dtGörkem,
link <3113 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür Ederim, Buyur. Çilekli Kaldı Elimizde, :)
- +1 yıl
Sen Daha İçmeden Çarpılmışsın,:) Üzgünüm.
- +1 yıl
Sana İki Şey Önerebilrim, :) Bunu Ya Google Amcaya, Yada Bizim Tahsin Amcaya Sorabilirsin ama
Bence Kendine Daha Çok Sorman Gereken Şeyler Var, İyi Geceler. :) - +1 yıl
Yani Seninle Şu Kadar Muhattap Olma Sebebim Bile Daha Önce İyi Kötü, 2-3 Soruna Cevap Attım,
Şimdi Sen İlk Yazdığını İyi Bir Şekilde Oku Ama, İyi Bir Şekilde Oku, Biraz Düşün, Ondan Sonra,
Çilek Tarlasına At Kendini, İyi Geceler. :) - +1 yıl
link
burada birçok absolut çeşidini bulabilirsiniz..absolutun görebildiğimiz kadarıyla çilekli versiyonu yoktur. bkz: link
sizde var olduğunu söylediğiniz için göstermenizi rica etmiştim, ancak sanırım bunu yapmaktan ziyade agresifleşme eğiliminiz var..belki smirnoffla karıştırıyorsunuzdur diye size bir açık kapı bırakmayı uygun buluyorum..eğer absolutun çileklisini de bulursanız memnuniyetle karşılarım ancak epey uğraşmış olmama rağmen ben bulamadım - +1 yıl
Dostum Hayatında İçki İçmeyen Bir İnsan Olsa Google'dan Yazar Bakar Demi, Ben Neden Çilekli Yazdım ? veya Sen Neden Çilekli Olmadığını Israr Ediyorsun, İkimizde Konumuzda Haklı Ama Farklı Dünyardayız Şuan,
- +1 yıl
hocam anlatamadım galiba ben bulamadım bana gösterirseniz mutlu olurum diyorum ben.. bunu dediğim için de agresif bir şekilde yanıt veriyorsunuz bana? çıkartın gösterin bana linkini ben de diyeyim ki ah ben bunu görmemiştim yeni mi çıkmış.. her neyse.. muhabbeti bile kaldırabilen adamla yapmak lazım herhalde.. saçma sapan şeylerden atara geliyorsunuz ergen gibi..
- +1 yıl
Bu Şekil Düşünmen, Üzücü Fakat, Bu Şekil Düşündüğün İcin Ergenlik Kokusu Bende Alıyorum Artık Sizde,
Bildiğim Bir Şeyi Sizin Sıcak Yaklaşımınıza Güvenip, Espiri Şekilde Yansıtmamı, ''Hayır Sen Değil Ben Biliyorum'' Dercesine Başlatığınız Çocukca Bir Savaşta Çok Askerinizi Kaybettiniz, Yinede Size Bu Şekil Düşündürdüysem Özürdilerim, İyi Geceler. - +1 yıl
vallahi böyle düşündürdünüz, olgun bir adam ya bakınız şurada der, ya çeker resmini koyar yahut pardon yanlış hatırlamışım/çevirmişim hoş görünüz der bu kadar saçaklandırmaz oldukça boş bir konuyu.. ayrıca incelerseniz göreceksiniz size oldukça saygıdeğer şekilde sorulmuş sorulara oldukça negatif hatta "atarlı" modda yanıtlar vermişsiniz, hatayı kendinizde arayınız..
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sadece türkü bara gidince raki iciyorum. saz ve türkü esliginde
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok benim gittigim yerler tam tersi :)
gittigin yere bagli .)- +1 yıl
ameleeeeeeeeeee hem Türkü hem bar pööhh, köylülüğün daniskası
Viski her zaman için kraldır. Ayrıca Long Island nında gideri vardır :)
11 YorumlaDiğer konusunda 640 cevap paylaştı. Rakı tercihimdir ama uygun ortamı hazırlamak adabıyla içecek birisini bulmak biraz sıkıntılı iş o yüzden genel olarak bira
11 Yorumla
+1 yıluzmanlık alanım bu soru :) saolsun barmen arkadaşlarımdan çok değişik kokteyller öğrendim :) ama eskisi gibi uğraşmıyorum buzlu badem ve red veya chivas olsun yetiyor.
11 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ata sporu rakı
Dünya klasmanında gin/bacardi46 Yorumla- +1 yıl
yok- izmir sakız denedim ama bulamıyorum çok sık. Şimdi yeni rakıya yeni denmesinin sebebi zaten anason kulanmaya başlamamız yüzünden. Kıbrıs savaşında ambargo yiyince, yunanistan sakız ithalimizi kesiyor.Ondan sonra anasona dönüyoruz.Yoksa zaten eskiler sakız ile damıtılmış rakıyı içerlermiş.. orjinali sakızla yapılan ama dediğim gbi bulamıyoruö
- +1 yıl
mutlaka deneyeceğim, denememiştim şimdiye dek(mest serisinden bahsediyorsunuz sanırım) ancak siz de mutlaka kara efeyi deneyin derim.. %47yahut48 alkol oranıyla en fazla olkola sahip olsa da en yumuşak içimli damağa sahip rakılardan bir tanesi kara efe.. efenin başka hiçbir ürününü içemiyorum ama bu kara efe bir başka..
Hastaneye düştükçe saf alkol alırım malum sterilizasyon şart.
20 Yorumlarakı candır ama mezesi muhabbettir sıcak bir ortamdır. bu kriter yoksa cin - tonic tercihimdir
12 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBira + viski
kokteyl olarak kahlua votka bazen baileys jb olabilir..11 Yorumla
+1 yılyazın mangal başı rakı,kışın da votka tercih ederim.şampiyonlar ligi maçları izlerkende iyi arkadaşlarımla viski yada bira.
11 Yorumla
+1 yılBi Votka ' cı da benim votka içerim ama ortama uydururum tek içmediğim şey Bira :) Bira haric her türlü alkol kullanırım .
14 Yorumla- +1 yıl
Dikkat et 14.cü votka adamı uçuruyor bizzat başıma geldi :D 13'de bırakmak lazımmıs
- +1 yıl
Ortamına göre bence:)
Tek oturuyosam 3yada 4 bira araya 1 yada 2 duble rakı üstüne 2 yada 3 bira
ama genel tercihim Viski Rakı cilasız olmaz ßira14 YorumlaDiğer konusunda 724 cevap paylaştı. fındık vodka, güzel bi mojito
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 ayda olsa şunu yazmayı bir borç bilirim Allahıma bin şükür haftada bir din değişenlerden değiliz ve yazdığın bu yazı "seri eksici muhtemel şakirtin biri uğramış.." çok cahilce...
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcahil kelimesi senin gibi okumuşda ne okuyup ne yaptığı belli olmayanların işidir.
- +1 yıl
bakınız öğreteyim, sizin gibilere öğretmek benim gibi "cahil"lere düşüyor zira..
cahil kelimesinin kökü cehalettir arapça bir sözcük olduğu için kelimenin kökü kendisinden uzundur seslileri değişerek görevi de değişir.. bilmeyen bilgisiz manasına gelir.. ne yaptığı belli olmamakla alakası bulunmaz, bilgi sahibi olup olmamakla alakalıdır..
ancak sanırım siz anlamını bile "bilmediğiniz" kelimeleri kullanarak cehaletinizi ifşa etmek istemişsiniz, sevgiler..(ayrıca cümleniz de düşük, anlamsız)
Cevap sahibi+1 yılhehehe cehalet diz boyu cahillik meslek anlaşılan
- Diğer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılAlkol kullanan herkese - veren yobazlara inat herkese yapıştırdım +yı
00 Yorumla Archers Portakal # Tekila olmeca
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızın biri rakı demiş kendimi çocuk hissettim la biz votka takılıyoz kız rakı çekiyor maşallah.
42 Yorumlakanyak severim maribu tekila petersburg rus vodkası bide kenevir otu
00 Yorumlarakı,miller ve tekilaaaa:)
21 Yorumla
+1 yılRed label tektir gerisi hikayedir :D
43 Yorumla- +1 yıl
bu kız işi biliyor.
+1 yılvotka, viski bunları seviyorum bira göbek yapıyor
21 Yorumlabira özel ilgi alanım.akıt gelsin
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilisiyle evlenmeden ilişki yaşayan ve ve profiline koyacak kadar geniş bir ateist dinin varmış görkem yazık sana
01 Yorumla- +1 yıl
ben yaşadığım ilişkilere değer veririm; genel onaylanan gibi cinselliğimi insanlara ilan etmeden de yaşayabileceğimi düşünüyorum.. mesela sen evlenmeden cinsellik yaşamayacaksın ya, evlendiğin gün senin için bir cinsellik ilanından başka bir şey olmayacak evet bu akşam bu herif beni yatağa götürecek diye bir ilanda bulunmanın anlamlı olduğunu düşünmüyorum.. cinsellik bir sevgi işidir, sevgi de imzayla olmaz duygularla olur..
Rakıyı her daim içerim. Param olduğunda da Jack
21 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. rakı
bira414 Yorumla- +1 yıl
rakı hee iyiymiş :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraa :D Rakı pek hosuma gitmiyor ama malum atalarımızın resmi iceceği içmekte fayda var :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbira.
44 Yorumla- +1 yıl
evet var. gold, bomonti severim. ekstradan nefret ederim. :(
- +1 yıl
temem :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah olduğunu düşünüp içmeyen insanları ve bunu dile getirenleri sen yargıla mazsın.
İçki içmiyorum.315 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAteist olabilirsin bu senin tercihin. Ondan dolayı yargılanacagına inan insanları sen küçüseye mezsin. Sonuçta senin elin de de yargılayacı olmadığına dair bilimsel bir belge yok. Bu açıdan bakınca komik oluyorsun. Agnostik olman sana daha çok kazandırabilir bak nasıl ben de seni yargılayabiliyorum.Az biraz saygı olur mu? Sana bunları yazan eski bir Ateist.
- +1 yıl
etraf eski ateist kaynıyor biliyorum =) mantar gibi ürüyorlar =) açıkçası ben aklını kullanmayan herkesi, akıllarını kullanmadıkları için küçümseyebilirim.. yetilerinde olan bir şeyi kullanmayanlar kullanılmaya mahkumdurlar.. kullanılmaya kendilerini mahkum eden haliyle de kendi kendilerine zarar veren yapıdaki kişiler en iyi ihtimalle küçümsenirler..
Cevap sahibi+1 yılGideceğin çok yol var. ve yazdıklarının hepsinde yanılıyorsun. Akıllını neye göre ölçüyorsun. Akıl hastahaneleri doğruyu ben blilyorum diyenlerle dolu. Sonuç sana burada bir şey savunacak değilim, çünkü senin kafanın nasıl işlediğini çok iyi biliyorum. Ondan dolayı da seni ikna edecek değilim. Fakat unutma ki saygı her ve ahlak her şeyden üstündür. Bilimin kanıtlayamadığına yok demek çok saçma ve akılsızca bunu da unutma. hayat senin etrafında şekillenmiyor.
Cevap sahibi+1 yılHer yer eski ateist kaynar kaynamaz bilemem ben kendimi biliyorum. 2 yıl genetik okudum , tıp fakültesindeyim. Hem de baba bir tıp fakültesindeyim. Seninle herhangi bir bilimsel tartışmaya girmeye bile gerek duymuyorum. Çünkü bilki kafanın içini iyi biliyorum. Mutlu yarınlar. Tanımadığın insanları halen yargılıyorsun. Düşün önyargı felakettir.
- +1 yıl
eğer gerçekten mantıklı bir şekilde tartışabileceğimizi düşünseydim, tanrının arkhesi nedir sorusundan başlar zaman tanrı ikilemine girer evrenin tanrısız olamayacağını düşünürken evrenden çok daha kompleks olan tanrının nasıl yaratıcı bir başka güç olmadan var olduğuna inanabiliyorsun sorusuyla devam edebilirdim.. ancak sanmıyorum ki bu konuları konuşabilecek altyapıya sahipsin.. ha bu arada bu söylediklerim sadece herhangi bir tanrı için geçerli islam tanrısını yok etmek çok daha kolay...
Cevap sahibi+1 yılBen bu yazdıklarını sana altta yazdım aynısını yazman seni üstte çıkarrmıyor. Ayrıca senin inançsızlığın da bizi ilgilendirmiyor. Sadece saygı duymayı bilmen gerek. Şu daha önemli sen benim hakkımda ve bilgim hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun. Ve gülümsetiyorsun. ve seninle başka bir şeyazışmak istemiyorum. Düşünmeden yazan insansın çünkü hakaret etmek sana üstünlük sağlamaz bunu öğren de gel. Yazmazsan sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılyatay geçişle geçmedim bunu da bil
Cevap sahibi+1 yılygs deki şifre olayıyla mı geçtin acaba? tıh tıhh sana..
Cevap sahibi+1 yılBen de tekrar düşünmeme sebep olan sivrisinek oldu.
Cevap sahibi+1 yılSana bir şey ifade etmek istemediğimi başta söyledim. Çünkü seni yetkin ve anlamlı görmüyorum.
- +1 yıl
yaaa demek eski ateist bu çok ilgimi ya yanlış anlamazsan çekti bana istek yollar mısın kararını değiştirmenin hikayeni çok merak ediyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok şükür içmiyorum azıda çoğuda dinimizce haramdır , insanlar hele ki müsümanlar , ayette hadsilerde o kadar cezası varken içenlere gereçekten hayret diyorum..
419 Yorumla- +1 yıl
kuranda güneş dünyanın kenarındaki balçık denizine batıyor kehf 86 ya göre buna inanıyor musunuz acaba? yahut kuranın kendi içinde ve bilimle olan çelişkileri bu kitabın tanrıdan gelmemiş olduğunu düşündürmedi mi size hiç? yoksa araştırmadınız okumadınız bilmiyor musunuz?(kulaktan dolma müslümanlık mı yapıyorsunuz yani?)
Cevap sahibi+1 yılbiz inidiği gibi hadislerde anlatıldıgı gibi amel etmişiz , inanma görme vs. bunlar ayrı şeyler nice dünyada görmediğin ama var olan şeyler vvar... ondan iman sorunun vrsa boşuna tartışmıyım , içki içmek müslümna haram .. yok müslüman değilim dersen sorun yok sana kalmış ...
- +1 yıl
denizcim allah yok dinler yalan cehennem kelimesinin kökeni de ge-hinnom.. hinnom vadisi demektir israilde bir yerdir bu da.. ortaçağda ölülerin atıldığı doğalgaz çıkışı nedeniyle yer yer ateş çıkabilen(olympostaki yanartaş gibi) bir yerdir.. kandırıldın yani ama ben sana bunu söylediğimde farkına varmayacaksın..
- +1 yıl
sen öyle san pis ateist. Allah'ı inka edenler cehennemde sonsuz olarak cezalarını çekeceklerdir.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlar değmez bunu gibilere laf anlatmaya , zaman israfı !
- +1 yıl
evet haklısın ama bizim dinimizi yanlış bilip anlatmasınada tahammül edemiyorum şuna bak Allah yok diyor. töbe estağfirullah.
- +1 yıl
Eğer dinimiz olmasaydı zaten biz bunu kanıtlayamazdık Allah yoksa avucuna bi bak bakalım ne yazıyor ayrıca senin yazdığın ''allah'' olarak değil ''Allah'' olarak. bir kanıt daha istersen yüce Allah Kur'an-ı kerimde insanların öleceğini bildiriyor ve sonuç insanlar ölüyor. hem sen inkar ederek bir yere varamazsın he varırsın o da cehenneme ama sen diyorsan ki diyorsun Allah, din, cennet cehennem yoktur e o zaman ölenler yok mu oluyor inkar edeceğine bence Allah'ı düşün kanıtına varırsın
Cevap sahibi+1 yılyani en basiti ruh , rüyada bedenden ayrılıyor , çeşit çeşir rüya görüyorsun , ölüp gidecekmişiz ya ruh ne olacak ? tabiat her şey ibret alanlar için örnektir... yunus emre ne güzel der ,
İbadet için geldik
Hesap için döneceğiz
Dünyada misafiriz
Dirilmek için öleceğiz
Cevap sahibi+1 yılhelal ablam :))
- +1 yıl
yunus emre panenteisttir eğer inançlar konusunda biraz bilgi sahibi iseniz bunu anlamanız zor olmaz.. ölüme inanmıyor gibi saçma argümanlar oluşturmuşsunuz mantık hatanızı düzeltmeye tenezzül etmeyeceğim.. ruh diye bir şey yoktur kanıtlamak için prefrontal korteksinize çok düşük elektrik impulslar vererek kişiliğinizi kalıcı olarak değiştirebilirsiniz.. yahut komple frontal lobotomi yaptırabilirsiniz.. bu şekilde ruhunuz olmadığının canlı kanıtını bulmuş olursunuz(gerçi o noktada bulamazsınız)
- +1 yıl
avucumuzun içinde binlerce "groove" bulunur bunların birçoğu üst üste binmiş durumdadır bunlardan 2-3 tanesini alarak allah yazılabildiği(arapça detaysız çiziktirme yoluyla) doğrudur ancak birkaç tanesini daha hesaba katarken allahsız yahut allah yok kelimeleri de oluşturulabilir aynı çizgiler kullanılarak buna algıda seçicilik yani baktığın şeyde istediğini görmek denir.. allah, kabe içinde bulunan yüzlerce puttan birinin adıydı.. bunun en basit örneğini baba abdullahta görebiliriz..
- +1 yıl
- +1 yıl
sen zaten her şeyi inkar etmekten başka bir bildiğin yok ne diyeyim ki Allah seni islah etsin >:(
Cevap sahibi+1 yılzaman israfı canlarım bunlar gibilerini imana getirmek zor :)
- +1 yıl
avuç içimizdeki çizgilerden sadece kendi baş harflerimi değil kullandığımız tüm harfleri çıkarabilip çıkaramadığımı merak edip kontrol ettim.. evet çıkıyor.. merak ettiğiniz bir harf olursa söyleyin işaretler resmini çeker yollarım.. bu arada aranızda kuranın tümünü okumuş olan var mı? yoksa ben bir ateist olarak 2 farklı kişinin çevirdiği 2 farklı kuranı okumuş iken siz inandığınız dinin kitabını okumamış durumda mısınız?
Baileys :)
43 Yorumlatuborg adam gibi bira :D
21 Yorumlarakı olmalı..yanında balık ve sohbeti hoş adamlar
21 Yorumlabaileys karamel hıh
45 Yorumla- +1 yıl
sigara kullanmayın ne olursunuz diyecek olasım geliyor ama susmak istiyorum.. annem 26 aralıkta 3. kere kanser öntanısıyla ameliyata girdi.. siz kendi çocuklarınıza bunu yaşatmayın.. gerçi bunu söyleyerek keyfinizi de kaçırmışımdır muhtemelen ama.. özür dilerim kusura bakmayın..
tekila...
43 YorumlaViski içerdim bir zamanlar jack daniels.
30 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılzubrowka severim
32 Yorumla- +1 yıl
mutlaka içilmesi gerekir
red label bomonti
48 Yorumla- +1 yıl
affınıza sığınarak bir "keyif p**evenkliği" yapmak istiyorum.. çaydanlığın alt kısmına su doldurup üstüne ısıyı makul ölçüde ileten bir tabak koyduktan sonra üzerine bitter çikolataları koyup kuruyemişçiden sıcak ve taze aldığımız bademleri ve viskimizi masaya koyduktan sonra eriyen çikolatayı da getirip viskiden sonra bademleri çikolataya batırıp da ağza atmak da fena olmuyor.. bademin tadıyla viski ve bitter çikolatanın acısı harmanlanırken siz de epey keyiflenebiliyorsunuz =)
- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrganik kırmızı şarap :)
01 Yorumla kırmızı şarap olsun
31 Yorumla
+1 yılChivas Regal 12 years tek geçerim.
13 Yorumla- +1 yıl
beraber olsun :D
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. blue label bilene...
21 Yorumla
+1 yılRakı
25 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler...Yeni Rakı'yı tek geçerim,Onun yanına yaklaşabilecek bir rakı yok,Buna Tekirdağ'da dahil..Paradan yana sıkıntım olduğunda'da Burgaz'ı tercih ederim..Soframda mutlaka 2 isimden biri vardır..
- +1 yıl
Aman hocam bana efe deme, bedava bulsam içmem, yaş üzüm rakısını zaten sevmemde Efe başka bişey rakı uzmanı diyebilirsin bana,onca yıldır rakı içerim Efe'yi çözemedim..Rakı desem rakı değil garip pis bir şey,nefret ederim..Efe olan sofradan arkama bakmadan kaçarım..
bali,çakmakgazı,kolonya
11 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler