Aşk hakkındaki bu alıntı yazı hakkında düşünceleriniz neler?

merhabalar, arkadaşlar şimdi size aşkla ilgili bana göre çok doğru ve düşündüklerimle aynı ... bir kitaptan alıntı yaptım sizlerle paylaşmak istedim çünkü aşkın ne olduğunu çok güzel anlatmış ...

Adam bir köylü kadına soruyor siz aşkı nelerden ibaret sayarsınız diye

kadını şöyle cevaplar:

-sarılma, bağrına basma, dokunma ve konuşma.

peki ey şehirli bilgin , siz de aşk nasıl bir şey ?

-sarılma,okşama öpme ve benzerleriyle ilerleme , diyor.

adam sorar : peki cinsel münasebete kadar uzanıyor musunuz ?

- evet.

Adam şöyle der: yaaa ! bu senin söylediğini yapanlar aşık falan değil, düpedüz çocuk isteyen birileri.

Gerçekten de aşk, karşılıklı oturmak yüz yüze veya aynı noktaya bakmak, şiir okumak , sevgiliden utanacak kadar terbiyeli davranmak , güzel şeylerden bahsedip gülmek ve asla iffet sınırının ötesine uzanmamaktır ... çünkü, aşk bakmakla güzelleşir, konuşmakla zenginleşir ama dokunmakla bozulur..

sevgilinin yanında hem kendisine hemde ona ait haya elbisesini soymak konusunda şeytanın ayartmasına fırsat vermemek gerekir.

çünkü, bu tam anlamıyla aşkı alçaltır ve ayaklar altına düşürür..

Bana göre çok güzel anlatmış peki siz ne diyorsunuz ?
Güncellemeler
+1 yıl
şunu anlamıyorum çoğu kişi bu sitede yakınıyor aldattı böyle oldu şöyle oldu napmam lazım işte aşkla ilgili konuşuyorlar falan ama böyle bir şey yazıncada neden tam tersini söylüyorsun gerçekten tuhaf yani ..
Güncellemeler
+1 yıl
We nedense kızlar aşk konusunda daha çok yakınıyorlar ama yorumu az yapıyorlar yani şu ana kadar çoğunlukla erkekler paylaştı düşüncelerini gerçekten bir zıtlık war ortada :)
Aşk hakkındaki bu alıntı yazı hakkında düşünceleriniz neler?