Boy 1.78, 73 kg. Maalesef benimkiler böyle. Spor yapmışlığım da var 68 kiloya düşmüştğm ama gitmiyor anasını satim genetik midir nedir bilmiyorum. Spor salonuna gidip hocaya basen, baldır eritmek istiyorum da diyemiyorum. Özel bir hareket falan var mıdır acaba bildiğiniz bunların erimesi için. Umarım fotoğraf kaldırılmaz fesatlıktan dolayı.
Dostum hormon tedavsinin faydasını gördün mü çünkü aynı sorun bende de var Bu sorun bende son 3 yıl içerisinde ortaya çıktı henüz 17 yaşındayım geçmişte çok fazla kilo verdim ancak giden kilolar hep üstten gitti omuzlarım kollarım göbeğim hiç yok ama kocaman popom ve bacağım var ve üstüne üstlük bacak boyumda kısa Sende etkili olan tavsiyelerini bekliyorum iyi günler
@TayfunYılmazxq dostum abim benden daha kısa sürede daha fazla kilo verdi ikimizde ergenlik döneminde kiloluyduk şu an kilolarımız eşit ancak onun göbeği varken benim kütük gibi bacağım ve popom var sporla bir alakası olduğunu düşünmüyorum 2 yıl oldu vereli kiloları Ayrıca hiçbir erkekte basen olmaz (yüksek kilolarda değilse) Sorunun hormonal bir problem olduğu apaçık ortada
Rendevum alındı ama devletimiz o kadar iyi hizmet ediyor ki ta 1 kasıma attı beni sonuçların ne olacağını merakla bekliyorum
@CanKara11 bendede basen bacak bayağı kiloluydu ergenlikte bayağı birden kilo aldım 95 tim 83 e kadar yanlış kilo verdim sonra sporu bıraktım tekrar 89 a ciktim sonra yine 84 e indim sonra spora başlamaya karar verdim şu an 77 yim protein ağırlıklı besleniyorum ağırlık+kardiyo yapıyorum gözle görülür erime var bel ve basen kalçada nasıl kilo verildiği önemli bence bu adı üstünde yağ yani eninde sonunda gidecek sağlıklı kilo verirsen ama gitmen iyi olmuş jinekomastinde varsa sorun hormonal olabilir ama yine erir yani hormonal olsa bile sağlıklı kilo verdikten sonra garanti yani
@TayfunYılmazxq aga sen iyi vermişsin yine, benim vaktim olsa direk başlayacağım şu an sınava hazırlanıyorum eğer tedavide bişey yapılamazsa yüksek ihtimalle bende fitness ile çözerim durumu zaten sporla birlikte yağ oranını düşürünce hem popodaki yağlar erir hemde sıklaşır şu anlık yapabileceğim tek şey doktora gitmek 1 kasımdan sonra her şey netleşir zaten yine buraya yazarım o gün Desteğin için sağol dostum
Kardeşim sende büyük ihtimal östrojen hormonu yüksekliği var. Bence bir endokrinoloji doktoruna görün. Utanması olmaz bu sonuçta sağlık sorunu. İlerde daha büyük sorunlara yol açabilir eğer östrojen hormonu bozukluğu varsa kısırlık gibi Allah korusun benden sana abi tavsiyesi doktora görün hayırlı günler
yandan fırlayan yok da benimde çok bizimsiz orantısız üst vücut çam yarması gibi bacaklar çöp gibi ne kadar çalışırsam çalışayım gelişmiyor bacak kasları gelişse de hemen eriyor aha benimki de böyle :D https://i.hizliresim.com/48ovmp.png
Hala burdaysan eritemediysen yağ oranını iyice düşür oradaki yağlar tamamen eriyecektir ama 1 2 ayda olacak iş değil tam 1 yıl kendini spora ver hemde sağlık için çok iyi olucak 30 dk kardiyo 30 dk ağırlık gir bacak kalça çalış squat yap +kesinlikle kalori açığı oluştur 1 yıla elveda olucak onlar ;) haftada 4,5 gün yap mutlaka
@Dhhdhdjdh kardeş önce dahiliye doktoruna gideceksin diyeceksinki benim biraz cinsel olarak sorunum var hormon bozukluğundan şüphelendim diyeceksin veya direk diyebilirsin vücudum kadınsı olarak yağlanıyor diye. Endokrinoloji doktoruna yönlendirmesini rica ediceksin. Endokrinolojiye yönlendirince oradan da sıra alıcaksın ve gidip böyle böyle psikolojimi etkileyen böyle bir durum var diye orada iyice açarak anlatırsın ve o da sana eşey hormon testi yapar sonuçlara göre ne olduğu ortaya çıkar belkide genetik yapın böyledir bilemeyiz her şey o testtte belli olur kardeşim gidip dediğim gibi bir test yaptır zaten hormonlarda dengesizlik varsa senin yaşına kilona göre dozajlayarak tedaviye başlanır. Şimdi ben burda hangi ilacı kullandığımı yazsam sağlık açısından seni tehlikeye atabilir yanlış dozda kullanırsın diye yazmıyorum o yüzden dediklerimi iyice oku ve kendine güven git hastaneye ve çaresine bak kardeşim içinde kalmasn git emin ol en azından hayırlı ramazanlar.
@KralTutankamon Hocam aynı sorun bende de var boyum 178 ben 75 kilolara kadar düştüm omuzlarım kollarım göbeğim hiç kalmadı ancak kocaman popom hala yerinde duruyordu Sizde hormon tedavisinin nasıl bi faydası oldu vücudunda ne gibi değişiklikler oldu ve bunlar ne kadar sürede gerçekleşti Cevabınızı bekliyorum hocam gerçekten kendimde en nefret ettiğim şey bu