" Şeyhül Ekber, Arifi Billah, Şeyh Muhyiddin-i bin Arabi (K. S) der ki:Her kim gece ve gündüz içerisinde Ayet'el Kürsi'yi 1000 defa okur ve buna 40 gün devam ederse (ara vermeden), Allah'a yemin ederim , Allah'a yemin ederim , büyük olan Allah'a yemin ederim ki, Kur'an-ı Azime yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalp gözü açılır, Melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler, o kimsenin her muradı hasıl olur. ''
Cevabın nedir?
Kardeşler merhaba doğru düzgün bir cevap veren hiç olmamış baktım ALLAH rızası için üye olup bilgi veriyim dedim ayetel kursi kurandaki bütün ayetlerin başıdır reisidir enerjisi çok yüksektir ilk defa okuyan insan için 1000 ayetel kursi çok ağır gelir insanda halsizlik aşırı baş ağrısı gibi haller zuhur eder vede öncelikleri 1000 tane okuyamayip birakirsiniz en ufak sayıdan 21 gun boyunca günde 21 defa okunmalıdır o bitince 41 kere 40 gün daha sonrà her bitiste ufak ufak artırarak okunmalıdır siz internete bakilanlara hiç inanmayın eksik ve yanlış yazıyorlar direk kalp gözüm açılsın Die okuraniz terbiye edilmemis bir nefis ile ters teceliler yasarsiniz şeytanın tuzagina dusersiniz ne yaparsanız yapın ne okursaniz okuyun evvela allah rızası için olmalı böyle yapılan zikir ve duâ efdaldir bu kardesiniz de cahil zamanlarında bu gibi heveslerle okudu gününü gördü bu gibi islere bir mürşid bulun ya da ilimli birinden yardım alın tabi para isterse hiç bulasmayin illede ben okucam diyorsanız suvarisuvari06@gmail. com MAİL atın yardımcı oluyum kalın salicakla bu arada o 1000 tane okuyup yazcam diyen arkadaş hala yok piyasada burdakilerden 1000 tane okucak adam çıkmaz okucamla olmuyormus demeki inşallah dicek sin allah izin verirse dicek sin ondan izinsiz yaprak kipirdamiyor bu evrende sizin gördükleriniz neki görmediklerinizi bir görseniz gecirdiginiz günleri yaşamaktan saymazdiniz ALLAH A emanet.
1351 Yorumla- 1 yıl
Merhaba , sizin gmaile birkac sorumu yazmak isdedim lakin yanliw gmail cikti,
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Ben 1000 Fatiha dualarını denedim. Tesirlerini yaşadım. Yaşayan arkadaşlarım da oldu.
Ancak bunu ilk defa duyuyorum.
Deneyeceğim Allahın izniyle...
Tekrar çok teşekkür ederim...1410 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim. Rabbim hepimize okumayı nasip eylesin.
- +1 yıl
Ne gibi tesirlerini yaşadınız
- +1 yıl
@escapefromthelife Kendi yaşadıklarımı söylemeyeyim de iki arkadaşımın durumu çok etkileyici.
Biri işsizdi, okuduğu hafta iş buldu.
Diğeri de kalın bağırsak kanserine yakalanmıştı.
Makatını tıkayacaklardı. Hem bundan kurtuldu, hem de kanseri yendi. 2011'de okudu duaları, ve hâlâ yaşıyor. - +1 yıl
40 gün boyunca her gün 1000 kere fatiha mı okudugunuzda oldu bunlar? Etkileyici gerçekten
- +1 yıl
@escapefromthelife
Hayır, asıl etkileyici olan da o zaten.
Sadece 1 kere okununca oldu. Zamana da yapabiliyorsun. Bir günde bitirme mecburiyeti yok... - +1 yıl
40 gün boyunca her gün 1 kez
- +1 yıl
Özellikle tAvsiye ederim.. ve her ne okursanız okuyun tek oturuşta okuyun... araya dünya kelamı sokmayın... başlarda 6-6,5 saat sürer ve gitti gide okuduğunuz vakit kısalır ALLAHUTEALA KOLAYLAŞTIRIR BAŞLARDA 6,5 saatte okuduğunuz şeyi 5-6 sene sonra 45 dakikada okumaya başlarsınız... he zahiren 45 dakikaya iner ama beyin olarak 6,5 saattir okumuş gibi çok yoğun yaşarsınız.. kafayı falanda kırmazsınız... enerjileriniz zirve yapar her ama herşeyden korunuzsunuz kalp gözünüz açılır etrafını sizi koruyup yardım eden manevi ervahlarla dolup taşar.. 40 gün değil 41 gün okunur her zaman bir eksik söylenir bu tarz sırlar
- 1 yıl
Nedir bunun yapilisi yardimci olur musunuz kardesim
Ben bugün başladım 1000 tane okudum Allah’a bin şükür 40 günün sonunda tekrar yazıcam neler olduğunu, ve arkadaşlar bence korkmanıza hiç gerek yok çünkü sonuçta Allah’ın en güzel en güçlü ayetlerinden bir tanesini okuyorsunuz ve melekler nurani varlıklar ben bir iki kere hissetmiştim yani günahsız Allah’a sürekli zikreden ve sizi koruyan bir nurani varlıktan korkmanıza hiç gerek yok 😊 hayırlı geceler
404 Yorumla- 2 ay
@Efekangcu ben okudum tesirini yaşadım
İnanmıyorum böyle şeylere. Yok 100 kere yok 1000 kere. Benimle hemfikir olan hocalarda var hatta bununla ilgili güzel bir derviş hikayesi var. Araştır oku.
37 Yorumla
Soran+1 yılDerviş hikayesi elma götüren kız biliyorum. Bunu diyen büyük bir evliya ve sayı Peygamberimiz de söylemiştir. Neden namazlar da tesbihatlar da 33 çekiyoruz.
- +1 yıl
"Dilek" kavramına inanıyorsun da sayıya mı inanmıyorsun? O da enteresan...
- +1 yıl
Kardes Allahin rivayet ettiklerini eger o hocalarda yalanliyosa ben o kisilere hoca demem denemesi bedava dene 40 gun dendigi sekilde ama tam iyikatle şuhu ici de olacaksin bak gor bakalim neler oluyo bakin bu verilen okuma sayilari aslinda birer sifredir bu sayilar adedince vird edinen dualar ayetler esmalar ondaki enerjiyi aciga cikarir olay bukadar basit
- 1 yıl
Ablacım boş yapmanıza gerek yok ben okudum sesler duyuyordum bir süre sonra bıraktım keşke bırakmadaydım
- 1 yıl
Bende sana inanmıyorum. yaşayan yapan biri olarak söylüyorum. havvas ilmi gerçek. o hocaların okumuş hoca mı bilmiyorum ama eskiden bunlar çok vardı …sizin gibi düşünenler için hiç kendimi hiç yormak dahi istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
37Cevap
+1 yılBen 17 yaşımda bilmeden çok zikir ve dua ediyordum iki üç sene sonra aklımı kaybedeceğimi sandım rüyalarım gerçekleşiyordu ertesi gün bütün mah biliyordu safsin onun için diyorlardı kötü bir şey olmadan bir saat veya bir kaç saat önce den huzursuz oluyordum hissediyordum duaya sariliyordum bu beni çok rahatsız ediyordu çünkü normal disiydi gençtim cahildim kaldiramadim tasiyamadim ağlıyordum psikiyatri ye gittim anlattım ilaç yazdı bitti ilaç tedavisi bende değişiklik yok gene Dr hep aynı döngü sonra bilen bu işin ehli olan kişilere danıştım yaşadıklarımin normal olduğunu bu duaları zikirleri kafama göre okuyamiyacagimi her mertebenin ayrı zikri olduğunu bunun ilkokulda okuyanın üniversite dersi alması gibi olduğunu tabikide ağır olucağini bir mürşid veya bir hocanın vermesinin daha uygun olacağını demişlerdi kalp gözü açılması her türlü ruhani varliklarida görmektir böyle şeylerin şakası olmaz yapilmiyacakmi zikir tabikide yapılacak herkesin günlük çektiği zikirlerin belli bir sayısı vardır bunu yavaşça artırabilir insan ama bir cami hocasına vs danisirsa daha iyidir bir yol gostereni mutlaka olmalı 23 senedir zikir kuran hatmi yapan biriyim birini bitirsem yeniden başlıyorum kuran hatmi zikir bazen günlük 37/20 bin bazen 5 bin bazen hiç bazen yasin suresi günde 21 bazen 7 bazen hiç okuyan biriyim okadar araştırdım ki söyleseler inanmazdım ama yaşadığım için diyorum bir cami hocasına sorun bilgi alın birşeyin aşırısı zarardır ama okumussunuzdur yıllarca bazı şeyleri kaldirabiliyorsunuzdur bir mürşit cami hocası yol gösteren vardır bu duaları yaparken korunmak için nas Felak ayetül kürsü Fatiha ihlas sabah akşam okuyorsunuzdur 51/101 adet niyetiniz korunmak içindir sorun yok zaten kendinizi her türlü şeylere korunmaya alırsınız kaza bela büyü sihir vs bilip bilmediğiniz ruhani varlıklara karşı onun için bir dua hatmi veya çok zikir vs yapmadan önce mutlaka korunmak için bu duaları okuyun yinede bilir kişilere danışmadan da hicbirseyin asirisina kaçmayın
320 Yorumla
1 yılSelamun aleyküm kardeşlerim. Allah’ın izniyle ben 9 sene önce okumuştum. Her namazın sonunda 14 ve geceye kadar bin e tamamlıyordum. bazen öğlen bitiyordu. Gerçekten daha takvalı bir insandım. ve o gün gelmişti cuma namazı bittiğinde bir zaat yanıma gelip sorular sordu. çok yumuşak bir insandı. kalbinin derinliklerinde huzur vardı. gerçekten öyle biri olmayı çok istemiştim. şantiyede çalışan bir işçiydim. yanındakiler geliyor u dedi namaza vs hayır dedim koşanı var kılmayanı var hangisi doğru bu cevapların. bir daha da karışma çıkmadı. bana söz vermişti oraya geleğim demişti ama asla gelmedi 😞 . bazen yine yapmaya çalışıyorum terkibi fazla az tutturamıyorum. baş ağrıları artıyor çok uğraşıyorlar. Ama okadar huzurlu olursunuz ki ısrarla devam eden için çok çok çok çok çok huzur verici bir sığınak gibi. Allah’ın 17 gizli 17 de açık ismi şerifi vardır. bu sürede. onları zikr ediyorsunuz da. demem o ki Allah’ın her süresinde koruyucuları ve görevlileri vardır. inananlar için ne mutlu 💓
120 YorumlaAllah c. c. bir çok ayette tesbih edin diye telkinler de bulunmuştur. Allah rasulu a. s. efendimiz bir çok hadisi şerifinde bazı müjdelerde vermiştir. Mesela kim her akşam mülk süresini okursa kabir azabı çekmez kabri nur dolar. Kim her gece naziat suresi okursa kelimeyi tevhid ile gözlerini kapatir. Kim her gece vakıa süresi okursa zenginlik nasip olur kim her gün yasin süresi okursa kötülüklerden korunur daha bir sürü hadislerde var dır. Meselenin özü şu ki bir isi allah için yapmak lazim yani sonucunda bu var diye yapmak uygun olmaz diye düşünüyorum. Namaz kılıyorsun mesela cennet için kılıyorsan kıldığın namazın sevabı yok denecek kadar azdır. Namazı Allah c. c. için kılıp bisey beklememek lazım Allah c. c. onu Zaten farz kılmıştır. Allah c. c. herşeyi hakkıyla bilir. Vesselam
163 Yorumla- 1 yıl
@Nazlı4242 okudunuz mu
+1 yılÇok eski bir konu olsada yazmak istedim kimse tam okumamış galiba Gün-de 1000 ayetel kürsiye bismillah deyip başladım. Allahasukur bugün 21 inci günümdeyim. inslalh kismet olurda tamamladigimda tekrardan yazacagim. burada yorumlarda korkuturlar yazmış çoğu kardeşim ALLAHA YEMIN EDERIMKI benimde rüyamda insan kılığında üç harfliler 2 kez girdi ve 1 kezde denizler kaynayıp kıyamet kopuyor du muhtesem bi korkuya kapılmıştım tesadüfüdür duadanmidir bilmoyorum.. ama Allahın ayetinden zarar gelmez şükürki inançlı insanlarız INSALLAH SONU GUZEL OLACAK BU DUAYI KALP GOZUM ACILSIN DIYE DEĞIL ALLAH RIZASI ICIN ALLAHTAN BI DUAM OLDUGU ICIN BASLADIM.. ALLAHA EMANET OLUN
502 Yorumla- 1 yıl
Sonuc nedir?
Sonuçta neye varmak amacındasın?
Kuran , içten terennüm edilebilir , sure sure okunabilir ama böyle sayısallar ile hiç bir sonuca ulaşmaz, arkasında dileğim dediğin şeye bu şekilde allahı borçlandırarak gerçekleştirtemezsin , bu pazarlığa girer , eğer böyle bir amacın varsa.
Günde 1000 defa ve 40 gün işi gücü bırakıp sadece bunu yapman ile 1 kere okuman arasında hiç bir fark yok30 YorumlaSelamünaleyküm. adam bir süt ineği alacakmış, araştırmış günde 40 litre süt veren bir inek almış ama aldıktan sonra süt miktarı gittikçe azalmış. satın aldığı kişiye gidip durumu anlatmış. adam : ben sana inek sattım, çayır satmadım, sen ineği güzel yemlemessen tabi yeterince süt alamassın demiş. dualarda bunun gibi. sen önce nefsini terbiye et, duanın kabul olma şartlarını uygula yerine getir. bizim dünyaya gönderiliş amacımızı öğren. araç ayrı, amaç ayrı. sen aracı, amaç yaparisen şirke girmen kaçınılmaz olur. vesselam
40 Yorumla
1 yılAslı var arkadaşlar günlük ilk başlamada 500 falan çekin ben 1000 çektim ruhaniyetim kaldırabiliyormuş 15 günde bana bikaç kez seslendiler aldırış etmedim cinler yüks k enerjinizi merak edip rahatsız edebiliyor bazen nas felak okumayı unutmayın bana bir abi önermişti ondan sonra beni korkuttu abi
Bende bıraktım Gmail adresimden yardımcı olabilirim isteyene firavunbuz1@gmail. com
Bu arada kendinizi deneyin ilk gün 1000 tane okuyun ona göre ruhani maneviyatınız kaldırırsa devam edin kaldırmaz ise 500 okuyup yükseltin
20 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. şöyle bir bilgi vereyim Esma ül Hüsna okuyan varsa ya da okuyorsan oradaki Allahın İsimlerini orada bazen sayılar var sallıyorum 300 kere sunu 500 kere sunu 65 kere sunu oku diye onu okur isek ve bilincsizce yani tespitini dogru yapmadan okur isek bizde yan etkileri cok agır oluyor bu senin dediğin Ayetel Kursi için değil esmalar için diyorum bilgin olsun.. 1 kere söylemneniz yeterli
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTabiikide onemli olan Temiz kalp niyyetle Allah rizadi icin okumak ama cok okumanin ne zarari varki Allahin ayeti sonucda😊
- +1 yıl
Fakat o esmaların anlamları egerki bizde tezahur ediyorsa ve biz daha fazla bunun sutunde ismini zikredince ters etki yapıyor ama eksik olan kısmına odaklanırsan dengeler oyle dusun ama yinede 1 kere okunması gerkeiyor cunku sana o isteği veriyor belki ama sonucları agır oluyor cunku orada bir dengeleyici unsur yok oyle dusunmek gerekiyor
Gizli Soran+1 yılSizin dediyiniz imanla okunursa insanda o haller zuhur eder. Kamil imana sahib insan bu devirde bulmak zor. Ben 1000 defa okumadim ama 313 defa okudugum cok oldu. Huzurlu hissediyor insan. Hem de o duanin hurmetine mi bilmem zor dediyim seyler cozuldu cok sukur
Gizli Soran+1 yılOlabilir Kardesim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl" Şeyhül Ekber, Arifi Billah, Şeyh Muhyiddin-i bin Arabi (K. S) der ki:Her kim gece ve gündüz içerisinde Ayet'el Kürsi'yi 1000 defa okur ve buna 40 gün devam ederse (ara vermeden), Allah'a yemin ederim , Allah'a yemin ederim , büyük olan Allah'a yemin ederim ki, Kur'an-ı Azime yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalp gözü açılır, Melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler, o kimsenin her muradı hasıl olur. ''
120 YorumlaBen okumaya niyet aldım ve ilkgun 1000 adet okudum fakat gördüm ve anladım ki sen niyetini alsanda bu maneviyata hazır olmayan kullarına rabbim 40 gün art arda okumayı nasip etmiyor. Deneyin görün ama çok ağır. Onun yerine hazır olana kadar her hafta 9999 fetih okuyun (Inna fetehna leke fethan mubiyna) RABBİM NİYETLERİNİZİ HALİS KİLSİNDUALARİNİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH. 🤲
71 Yorumla
+1 yılOkumadım ama okuyanı tanıyorum. Ben böyle şeylere inanmazdım. ama gerçekten var. Kalp gözü açılıyor ve de sırlar veriliyor. ilimler veriliyor. Bu kişinin Youtube'da videoları var kitabında var PDF indirebilirsiniz ücretsiz. Adı Alina Azim. kitabın adı sır katibi
70 Yorumla
+1 yılBen yapmadım. Yorumda okudum. Bilgi için teşekkür ederim. Tepkikeride merak ediyorum. Tepkiler gelirse güncelleme yaparsan sevinirim.
03 Yorumla- +1 yıl
Anladım , o zaman buraya bir kelime yazarsan sevinirim. Böylece haberim olmuş olur. :-)
- +1 yıl
Peki konuyla ilgili mesele nedir seni buna götüren sebep nedir?
Bunu yapmak tarikat işi değil ki her kulun vazifesi Rabbini tesbih etmek bunu hepimiz yapmamız lazim
60 YorumlaEvet 40 gün boyunca her gün 1000 Ayetel Kürsü okudum
812 Yorumla- 1 yıl
@Nazlı4242 okudunuz mu bacım
- 2 ay
@Nazlı4242 bende okudum çok güzel şeyler yaşadım dene istersen
+1 yılNeden 40 gün? Ayetel kürsi hergün okunabilir. Sayılar önemli değil bence.
02 Yorumla- +1 yıl
" Şeyhül Ekber, Arifi Billah, Şeyh Muhyiddin-i bin Arabi (K. S) der ki:Her kim gece ve gündüz içerisinde Ayet'el Kürsi'yi 1000 defa okur ve buna 40 gün devam ederse (ara vermeden), Allah'a yemin ederim , Allah'a yemin ederim , büyük olan Allah'a yemin ederim ki, Kur'an-ı Azime yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalp gözü açılır, Melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler, o kimsenin her muradı hasıl olur. ''
- +1 yıl
Bu şeyhleri tanımıyorum neye dayanarak söylemişler bir fikrim yok. Çünkü Kuran ı kerimde böyle bir ibare yok bildiğim kadar hadiste yok.
40 gün de 1000 ayetel kursi okunursa pek faydalı şeyler olmaz
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKim soyledi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zor ya keşke yapabilsem. ama 1000 diyorsun. çok çabuk sıkılan bir yapm var okusam bile biliyorum sıkılıcam ve baştan savma okuycam hemen bitsin gibi.
21 Yorumla
+1 yılokuyunca ne oluyor? normal günlük okurum ama bu kadar okumanın bir sebebi olmalı
00 Yorumla
+1 yılNiyetim var bakalım sen neler biliyosun bunun hakkında
02 Yorumla- +1 yıl
düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yapmak için tarikatta mı olmak lazım? Tarikatta olanlar böyle mi yapıyor? Eğer öyleyse bunu sen nerden biliyorsun?
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir soru.. sanırım niyetler önemli. o günlerde muaf tutuluyorsun sanırım.
10 Yorumla
1 yılBen 313 defa okuyarak devam ettim anlatılması tarif edilmesi mümkün olmayan şeylere vakıf oldum ama 1000 defa okuyan bı arkadaşım vardı dilediği oldu imkansızı olduran oldurdu şahit oldum
40 Yorumla
+1 yıl999 okuyunca olmuyomuymus.
1001 kez okuyuncada mi olmuyomus.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 gün yapsak bunu sonunda ne oluyor tam?
14 Yorumla
Soran+1 yılKırk gün bin ayet-el kürsi okursan eğer büyük evliya ibn-i arabi hazretleri yemin ederek söylüyor. Melekler seni ziyarete gelir , kalp gözün açılır bazı sırlara vakıf olmaya başlarsın , tüm arzuların gerçekleşir , Peygamber (S. a. v) efendimizi rüyanda görürsün.
Cevap sahibi+1 yılMelekler ziyarete mi gelir? Biraz tırsıtıcı değil mi
Soran+1 yılRahmet melekleri niye tırsıtıcı olsun ki. : )
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefon ekran resmi yapmıştım da o kadar okumadım. Bu dua sonrası aşk dışında herşey çok iyiye gitti.
00 Yorumla
9 ayBende 4 günde 1000 Ayetel Kürsi okudum inşallah dualarım kabul olur istediğim işe girerim amin der misiniz🤲🏻
00 Yorumla
+1 yılKardeşim rabbimin Lütfü keremi ile nasip etti 40 gün gunde 1000 kere okudum sormak istegin varsa insa Allah yardımcı olayım
02 Yorumla- 1 yıl
Banada yardimci olur musunuz
+1 yılOkuyunca noluyomus peki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen iki kere 40000 okudum vakti gelince açılır kalp gözünüz ama kaldırabilecek misiniz. Bence okumayın tavsiye etmem.
01 Yorumla
Cevap sahibi3 ayBende iki kere okudum
+1 yılkeşke günde 1000 kere okuyabilsem :(
04 Yorumla
Soran+1 yılKırk gün bin kere okumanı tavsiye ederim eğer olmasını arzuladığın istek ve dileklerin varsa ve kalp gözünün açılıp bazı sırlara vakıf olup meleklerin ziyaretine gelmesini istiyorsan. : )
- +1 yıl
günde 1000 kere okuma fırsatım olamıyor malsef gün içinde çalışıyorum ve sürekli telefonla konuşmaya mağruz kalıyorum ama fırsat buldugum her anda okuyorum ayetel kursi :(:(:( keşkeo kuya bilsem ama bundan sonra dahada dikkat edicem elimden gelin yapmaya çalışıcam
40 gün bin Ayetel kürsiyi okusaydım uçardım inan..
20 Yorumlahayır belli bir sayıda okumadım..
00 Yorumla
+1 yılHiç okumadım. Onu ne yapacağız
00 YorumlaBen sana 2 günde ok uyum
00 YorumlaPeki neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yıl40 gün 1000 ayet-el kürsi okuyunca ne oluyormuş _?
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. 41 gün 100 000 Ayetel Kürsi okuyan var.
00 Yorumla
+1 yılyok yapmadım hemşerım ya
00 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılokudum cennetten yazıyorum.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHe tamam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDuanin sayisi olmaz inanmayin boyle. seylere
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen 50 gün 500 ayetel kürsi yaptım.
Tarikattayım015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizim tarikatta 50 gün 500 ayetel kürsi var. Biz konyada böyle yapıyoruz başka şehirde farklı olabilir. Birde yaşa göre değişiyor 22 yaşımdayım ben 500, ablam 32 yaşında 800 yapıyor. Annem 55 o binbyapıyor ama 50 gün
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBen 500 okuyunca tıbbı kazandım dua ettim oldu
Cevap sahibi+1 yılSen okuyo musun?
Hangi tarikattansın
Cevap sahibi+1 yılRabbim nasip eder inşAllah
Cevap sahibi+1 yılSen çok güzelmişsin tesettürlüymüşsün. Gözlerin yanakların güzelmiş. Sevgilşn yoksa sevgili olalım mı
Cevap sahibi+1 yılEvlilik Allahu tealanın emridir
allah. cc hayırlısını wersin..
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAmin
Gizli Soran+1 yılNeden?
Gizli Soran+1 yılBide Allah ismini buyukle yaz lutfen
+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yılne için?
00 Yorumla
+1 yılnoluyormus okuyunca
02 Yorumla- +1 yıl