Sizce hangi uyruğun kızları daha güzel.Ankete katılırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Özbek Kızları
Kazak Kızları
Azeri Kızları
İran Kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk üç seçenek ciddi ciddi tehlikedir bir Türk erkeği için. Çok güvenilmezdirler ve başına akla hayale gelmedik türlü türlü şeyler sarabilirler..
Son seçenek ise daha yeni yeni tabularını yıkıyor.
O yüzden, Kolombiya can'dır.
link
azeri kızları çok güzel
yalan
iranlı kızlar güzeldir, estetik olanları tabi.. digerleri pert.. genelde burun yaptrrlar.. hemen hemen hepsinnburnu estetiktir ama gözleri güzeldir güzel bakar
gözleri mükemmel oluyor aynen. burun meselesini bilmiyordum doğrudur. zaten bir tanesiyle tanıştım sadece bugüne kadar diğerleri orada burada gördüklerimiz
kazak. ozbek.. keske onlar kdr güzel olabilsem lan:( ?¦
zevkler ve renkler tartışılmaz.
Cevap
17Cevap
nefes alsın yeter ya gerisi yalan.:)) insan olsun gelişimini karakterini tamamlamış olsun çocuk gibi iki yüzverince biyerleri kalkmasın insan olsun herşeyden önemlisi vefalı olsun ozaman ne olsa sana güzel görünür
özbek ve kazak aynı..azeriler türkiyedeki kızlardan farklı değil...iranlılar hernekadar mollaların zulmünde olsada en çekicisi aralarında...
Abimin sevgilisi Kazak, güzelliğinden ziyade onlar erkeklerine daha bir bağlılar. Yani Türk kızlarının olmıycağı kadar:D ne trip atıyo kız ne üzüyo baya ilerideler yani o konuda :D
bence azeriler en güzeli. iranlı kızlar da güzel ama bildiğin kokuyorlar :(
Fars kızları tabiki..
Her biri ayrı bi güzellik abidesi..
İri gözlerini şekilli kaşlarını doğal güzelliklerini yerim onların..
Alacağın olsun humeyni..!
İsrail kızları. :D Seçeneklerden Azeri kızlarını tercih ederim İranlı kızlarda güzeldir. :D
sen nerde yasiyosun ? turkiye de bu seceneklerin hepsinin bulundugu bi yerdesin sanirim.
Türkiyede ama Türkiye dışını diğer Türk devletlerini değerlendirmek istedim İran hariç .:)NOT:Türk kızlarına güvenim kalmadı
turk erkekleri de cok guvenilebilirdi zaten
Öyle bi iddam yok zaten ama Türk kızları gerçekten sınırı aşmaya başladı
İran ve Azerbaycan kızları. Dünyaya inen huriler resmen
türk kızları. ilişkili bir anket: link
Türk kızına güvenim kalmadı kardeşim
türk kızları derken iran dışındaki seçeneklerin tümünü kastettim ki ne çektin ne gördük kızlarımızdan. :)
Ne çekmedim ki .neyse uzun hikaye ama %90 nına güvenmiyorum.Kalan %10 nu da aten benim karşıma çıkmaz. Türkiyedeki kızlar çok fenalar.(%90 nı)
seçeneklerde yok ama ukraynalı kızlar süper olur . öyle bi fizik, öyle bir düzgün bacaklar yok yani... kendileri de çok tatlı oluyorlar. ısırası gelir insanın :)
Saygı sınırlarını aşmayalım :)
azeriyim ve memnunum :)
Azeri ve iran kizlari tbikide:-D
türk kızları tabiki :) ama d dedim şıklardan
Türkiye şıkkını eklemedim Diğer Türk devletlerini koydum bunların arasından seçim yapsan daha iyi olur
seçtim zaten ;)
nerde türk kzları ? bnce seni dövmeden ... :)) :P
Türk kızlarına güvenim kalmadı :)
Malesef :/
iran hariç diğerleri türk de türk zaten.
Trkiyede ki Türk kızlarından bahsediyo arkadaş
Aslında Türk kızlarıda güzel be demeyin öyle :D
güzel yer yerde güzeldir
Hiçbiri ukraynalı kızların eline su dökemez.
bunların içinden İran
Kazak kızları evrenin en güzel kizlari ♥️♥️♥️
azeriyim.bi şikayetim yok :D
Kazak kızlari daha iyi
Tabikide kazak kızları ;)
Azeri kızları tabikide
Çerkes
Çerkes kızları :p
rus kızları.
öğğ.. ><
niye eksiliyonuz kezbanlar siz italyan erkekleri isveç erkekleri diyince oluyo biz diyince olmuyo.
valla ben eksilemedim -.-
kız.
B. Kazak kızları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar