Arkadaşlar saçı uzatıyorum yandaki fauller çok fazlalaştı kulağıma kadar giriyor rahatsız oluyorum bizim tanıdık levent abi var kuaför dayımın arkadaşı normalde senelerdir ona giderim 20 tl ye kesiyor saçı + yıkıyor sonradan pahalı ama rahat mekan ortam güzel diye gidiyorum en son gittiğimde adam faulleri keselim sakallarıda düzeltelim demişti 20 tl patladı adama o yüzden faulleri kestirtmeye gitmek istemiyorum levent abiye :D
yaş 20 benim fakat şuana kadar hiç jilet vurmadım suraya sadece bıyık ve çenede tüyler var belli oluyolar şu an uzaktan bakınca sakal istiyorum artık jilet vurucam fakat o fauller baya uzun olduğu için vuramadım henüz traş makinem var faulleri nasıl alcağımı bilmiyorum yana yatırdım kulağın arkasına fazlalıkları geri kalan faulleri mi kesiyim yoksa biraz daha toplayıp mı kesiyim? komik durur mu ondan emin olamıyorum nette de bulamadım fauller nasıl kesilir diye bir video
yaş 20 benim fakat şuana kadar hiç jilet vurmadım suraya sadece bıyık ve çenede tüyler var belli oluyolar şu an uzaktan bakınca sakal istiyorum artık jilet vurucam fakat o fauller baya uzun olduğu için vuramadım henüz traş makinem var faulleri nasıl alcağımı bilmiyorum yana yatırdım kulağın arkasına fazlalıkları geri kalan faulleri mi kesiyim yoksa biraz daha toplayıp mı kesiyim? komik durur mu ondan emin olamıyorum nette de bulamadım fauller nasıl kesilir diye bir video
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer