Annemle babam bosandi?

Benim babam annemle evliyken annemi defalarca aldattı. Annem bu yuzden cok ağladı. Babami seviyorum ama baya serefsiz biri kendi yaptıklarına bakmadan annemi ve diger insanlari elestirebiliyor ve hic utanmadan! Babami anlamiyorum hemde hic anlamiyorum. Babam ahlaki anlamda igrenc bir insan ama kendisi bunu farketmiyor. Herneyse annemle 2 yil once boşandılar.

Buna ragmen babam hala erkeklik tasliyor. Annemin şu an görüştüğü biri var.. Annemi orsplkla sucluyor igrenc kadinmis.. Cunku daha evden çıkmamış 2 kızı varmis yani once bizim evlenmemiz gerekiyormus o anneymis boyle seyler yapamazmis. Ee be seref yoksunu adam sen gevsek gevsek sırıtarak annemi defalarca aldatirken cok mu adamdin, 2 kizin oldugunu defalarca unuturken cok mu adamdin filan diyemedim. Susmak zorundayim. Cunku biraz psikopat bir tip. Ama icimde kaldikca şişiyorum. Babamdan biyandan tiksiniyorum buraya tam olarak yansitamadigim cok sey var. Babamin hala anneme hesap sorabilme yüzünü nerden buldugunu anlamiyorum

Ve şu an babam evli bir bayanla yazisiyormus bide söylüyor utanmadan herneyse hadi herseyi gectim evli bir kadinla yazisan sen evli olmayan bir kadinin cesitli bahanelerle nasil ahlaksiz olarak suclarsin. Evet belki annem ahlaksiz biridir. Ama bunu babamin soylemesi cok dokunuyor. Böyle insanlar cok fazla ve babamdan (19 yasindayim) bu konuda cok cektim. Surekli pürüz sorun problem surekli... Malesef babamdan utaniyorum. Bunu buraya yazma sebebim hakkinda bir fikrim yok sadece yazdim. Sessizce babamin artislik taslamasini izliyorum.. Siz olsaniz ne yapardiniz demiycem. Sizinde cevrenizde buna benzer durum/ insan var mi ve sizin durusunuz ne?
Annemle babam bosandi?
Cevapla