3 ay öncesine kadar her gün 6 7 tane bira tüketen biriydim, 3 aydır hiç içmiyorum ve 2. Birada başım dönmeye başladı. ben bu durumlara düşecek insan miydim he?
Siz kaç tanede gidiyorsunuz?
Siz kaç tanede gidiyorsunuz?
Arkadaş ortamında fasıl ve hoş sohbet arasında içtiğim 70'lik rakı bile dokunmazken, evde efkarla tek başıma içtiğim 3 bira bile çakır keyif edebilir. Bu biraz o an ki psikolojik durum ve ağzının tadının iyi olup olmamasıyla ilgili sanırım.
Ara verince demek öyle oluyo. Senin vücut sağlam dayanir
her gun 6 7 bira icmek inanılmaz bir kalori patlaması nasıl yaptin onuu? ve birayı bende severim bak canım istedi :/ :((
Yok 2 3 kilo almıştım 😅 yalan yok şimdi
Bira değilde rakı böyle 2 -3 arası kafamda bişiler oluyor aptal aptal siritiyorum 😂
Cevap
24Cevap
Herkes limitini bilmeli, ben bira olarak 3 kırmızı tuborg-3 extra shot veya 4 bomontiden sonra ufaktan sersemlemeye başlarım ve orada bırakırım. Daha önce bırakmadığım zamanlarda çok rezil olmuşluğum var çünkü :(
bira değil de viski çok iyi bence ama illaki kafa yapması için 2 tane tuborg spesial yeterli olur.
Valla 1 hafta içmezsem 2 efes ekstra da benim de başım dönüyor.
Bira olarak 8-9 dan sonra ama Extra 5 -6 da bayiltiyor :D
2. birada çakır keyf olmaya başlarım 6 ya kadar çakır keyf ondan sonrası kafamın durumuna göre sarhoş olaabilirim
Sarhoş olmak istedikten sonra tek biraylada kafa yaşayabilirim ama istemezsem 6 felan
İmkanın Varsa 7 Tane #SnakeVenom İç Ne İstersen Alacağım Sana!
bira neymiş amele içkisi içiyosan jack veya comino filan için
6 da tık yok sonrası miğdem almıyor kısaca bira bana etki etmiyor ya hamallık gibi bişey
35lik + 12 bira ile ayakta durdugumda oldu 1 bira ile g. t oldugumda
Ben bir bardakta kafa güzel oluyor
Ruh haline göre 1 birayla bile olur.
Alkol kullanmadigim için problem yok😊👍
Ben alkol kullanmam kullanani da sevmem
Rakı daha iyi. Üstelik arkadaş ortamı varsa eğer.
bomonti istermisin :)
sarhoş olmak isteyince öyle oluyor
Ben kurucuyum sulu içmem :-)
1 bardak suyla ben iptal
Birayı sevmem arada bir votka tek içerim.
3 4 tane
Bira isi hamallik.
bilmiyorum denemedim
ben vodka insanıyım
10 tane
12 tane galıba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar