Yeme & İçme 4 tane bira alacağım sarhoş etmeye yetmez ama en çok hangileri sarhoş eder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisinden 4 tane alıyım? Güncellemeler+1 yıl 35lik votkalar şişenin bitmesine yakın körkütük sarhoş ediyor ona göre 4 bira yeter mi merak ediyorum. 4 tane bira alacağım sarhoş etmeye yetmez ama en çok hangileri sarhoş eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Amsterdam güzeldir, alkol oranı yüksek ama tadı güzel içimi hoş. Efes ekstra veya kırmızı tuborg falan da var, ama ben tatlarını sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bira nedir aga viski al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 80 tl var. Yorumla Serqts +1 yıl Kart yok mu Yorumla
sjksjkskj Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl volim al 1 tanesi uçurur seni 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Heryerde bulunur mu? Yorumla sjksjkskj +1 yıl bulunur heralde ama heryerden de alma yani sonra zehirlenip ölüp geberecen falan sakın ha :d Yorumla Soran +1 yıl 2 tane aldım ve yarım bardak kadar 35lik votka var umarım yeter. Yorumla sjksjkskj +1 yıl yavaş iç o zıkkımı Yorumla Soran +1 yıl Neden yavaş? Sonradan mı çarpıyordu bu? Yorumla sjksjkskj +1 yıl hayır genel konuşuyom gece gece iş çıkarma başına. bidaha da terkedilirsen hemen alkole sarılma , 2 saate ayılınca sorunların tekrar nüksedecek. kendine kalıcı çözümler bul Yorumla Soran +1 yıl Kalıcı sayılır her gün sarhoşumda bugün votkaya yetmedi. Yorumla sjksjkskj +1 yıl tm Yorumla Soran +1 yıl Çok beğendim sağol 1 tanesi sarhoş yaptı nerdeyse. Sende olmasan işimiz zormuş. Yorumla Soran +1 yıl Baya sarhoş oldum ya bayıldım. Votkaya boşuna para vermişim. Yorumla sjksjkskj +1 yıl daha fazla karıştırma ve dışarı da çıkma bu saatten sonra. rica ederim iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Yok be ne dışarısı. Sarhoş olup eski sevgilimi arıyorum evde masummasum Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 664 cevap paylaştı. Sen en iyisi elma suyu al. 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. İçmeden sarhoş olan ben ☺️☺️ 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl shot alabilirsin alkol oranı daha yüksek 0 0 Yorumla
filozofmuolduk Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sarhoş eder hızlı içersen 4 tane 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 70 lik cin al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 80 tl var 35liğe yetiyor sanırım. Sarhoş eder değil mi? Yorumla egerkan +1 yıl İçinden geçer Yorumla
byistekli Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Mubarak ay da içme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mübarek ayda terkedildim. Yorumla byistekli +1 yıl Olsun sen belki çok sıkıntılı Bi ilişkiden kurtuldun. Hayırlısı değilmiş demkki. Neden alkolde arıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sarhoşken arayıp ağlayabiliyorum. Yorumla byistekli +1 yıl Seviyeni dusuruyorsun farkindamisin. Bırak o pişman olsun sen dimdik ayakta kal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Amsterdam güzeldir, alkol oranı yüksek ama tadı güzel içimi hoş. Efes ekstra veya kırmızı tuborg falan da var, ama ben tatlarını sevmiyorum.
Bira nedir aga viski al
80 tl var.
Kart yok mu
volim al 1 tanesi uçurur seni
Heryerde bulunur mu?
bulunur heralde ama heryerden de alma yani sonra zehirlenip ölüp geberecen falan sakın ha :d
2 tane aldım ve yarım bardak kadar 35lik votka var umarım yeter.
yavaş iç o zıkkımı
Neden yavaş? Sonradan mı çarpıyordu bu?
hayır genel konuşuyom gece gece iş çıkarma başına. bidaha da terkedilirsen hemen alkole sarılma , 2 saate ayılınca sorunların tekrar nüksedecek. kendine kalıcı çözümler bul
Kalıcı sayılır her gün sarhoşumda bugün votkaya yetmedi.
tm
Çok beğendim sağol 1 tanesi sarhoş yaptı nerdeyse. Sende olmasan işimiz zormuş.
Baya sarhoş oldum ya bayıldım. Votkaya boşuna para vermişim.
daha fazla karıştırma ve dışarı da çıkma bu saatten sonra. rica ederim iyi geceler
Yok be ne dışarısı. Sarhoş olup eski sevgilimi arıyorum evde masummasum
İlla bira alıcaksan amsterdam al izle
Votka al votka candır
Sen en iyisi elma suyu al.
1 Taneden sarhoş olursun sen
İçmeden sarhoş olan ben ☺️☺️
shot alabilirsin alkol oranı daha yüksek
4 tane yeter sana bence
Sarhoş eder hızlı içersen 4 tane
bunu bilmiyorsan 1. de yamulursun sen
70 lik cin al
80 tl var 35liğe yetiyor sanırım. Sarhoş eder değil mi?
İçinden geçer
tuborg
Alkol oranına bak
Ramazan degilmi knk
Mubarak ay da içme
Mübarek ayda terkedildim.
Olsun sen belki çok sıkıntılı Bi ilişkiden kurtuldun. Hayırlısı değilmiş demkki. Neden alkolde arıyorsun
Sarhoşken arayıp ağlayabiliyorum.
Seviyeni dusuruyorsun farkindamisin. Bırak o pişman olsun sen dimdik ayakta kal
Tuborg gold al