Ocakta 20 yaşına giricem sakalim hâla boyle çıkıyor permatikle tras oluyorum sarımsak suruyorum daha önce badem yagi yılan yağı da surdum ama aynı hâla. uzatamiyorum çirkin duruyor diye napicam :( ?
#SAKALIM neden boyle hep böyle mi kalır :( :( :( :( ?
Kardes yavas yavas cikio millete bakma sikinti etme kose degilsin 1 en gec 2 snee sonra normal sakalina kavusursun gonlun rahat olsn kiminin erken kiminin gec cikio
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Söylemi olur dersin :) eyvallah ya en sağlam cvbı sen verdin canini yerimmm :)
Kardeşim jiletle traş olduktan sonra sarımsak sür 1 saat beklesin sonra yüzünü yıka her 3 güne bir yap sakın jiletle ters falan vurma
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sarımsağı çok denedim yaklaşık 7 ay yaptim bende işe yaramıyor jilet vuruyorum ama aynı jilet vurmak sakalı kalın ve siyah yapar çıkmayan yerden sakal çıkarmaz sarimsak ise sakalı besler fakat cildin üst yüzeyinden sürülen hic bir madde sakalını köklerine asla ulaşmaz ve etki etmez..
7 sulalemde köse yok herkeste orman gibi. benimle yaşıt 3 amcaoğlu 2 dayıoğlu var onlar hacı gibi geziyor babamda 15 yasında çıkmış niye boyle ya doktora gittim testesteron hormonumda normal
E neden dalga geciyosun kardeş ben bu sorununa kafayı takiyorum sen gelmiş ergen diyosun seninde birgün bir sağlık sorunun sun birisi dalga geçsin nasıl uzulurmusun üzülme misin görürüz.
En İyi Cevaplar