geniş omuzlu kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? iyi mi kötü mü sizce?
İyi
Kötü
Fena değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geniş omuz, asilliktir..
Herkese olmaz, genellikle "ters üçgen" bedenli insanlarda olur.
Ha birde, boyu uzunlara yakışır.
Aynı zamanda narinde olmak önemlidir..
Şans işi.. Ama; asil..
Bence kötü yanı bilemiyorum sende yoksa kötüle şeysinden yapıyorum galiba ama gerçek düşünceme gelirsek bence çok güzel yakışıyor da claviculaları uzuncanam oluyor bu hem cinslerimin güzel yani
yok sevmem falan diyonuz ama voleybolcu hatunlara dibiniz düşüyo değilmi çakallar :) iyidir iyi :)
ahaha :D bu iyiydi :D
Kavgaya çagırmak için iyi :D
aahaah +1
Cevap
67Cevap
çok çok geniş ve erkek omzu gibi kalın olmadığı sürece, kadında geniş omuz her zaman iyidir. kıyafetlerin duruşu, kişinin yürüyüşü ve öz güveni üzerinde inanılmaz olumlu bir etkisi vardır kesinlikle.
Geniş omuzluyum artıları da var eksileri de kıyafetleri genelde iyi taşıyorum bu bir artı ama aynı zamanda bazı kıyafetler omuzdan olmayabiliyor ve straplez bana yakışmıyor ama onun dışında bence bu güzel birşey :)
itiraf ediyorum. geniş omuzları çok seviyorum. omuz başlarını öpesim geliyor. fazla bilgi oldu bu farkındayım sşdlfksşdf
adfasfdG ds :D
muhteşem şanslı insanlar:D dar omuz ya da düşük omuz bence itici olan, geniş omuza estetik değil diyen bence önce bi bu dedkiklerimi gözlerinin önüne getirsinler. nasıl bir estetik anlayışısıysa
Omuz önemlidir.Çok dar omuzlu bayanlarda üst giysilerinin omuz dikişleri aşağıda duruyo.Buda düşük omuzlu görüntüsü veriyo ve giyinilen giysi hoş durmuyo.Çok geniş omuzda estetik durmuyo.En iyi orta karar :)
Bizim bir hoca vardı yüzmeyle uğraşıyormuş. Kadın geniş omuzluydu ve resmen üçgen vücutluydu. Onu görünce aklıma direkt süpermen geliyordu düşün. Bir bayan için çok kötü bir görüntü bence. :(
İster vücut şekli, ister hareketler veya giyimiyle de olsa; erkeksi bayanlar hiç çekici gelmezler bana.
(Geniş omuzla ilgili şöyle bir istisnai durum olabilir. Kendisi vücut geliştirme amacıyla yapmamışsa; yani ev işi veya ağır işler yapmaktan genişlediyse ama diğer herşeyiyle kadınsıysa çok da itici gelmez o zaman.)
valla ben bi kızım bilemiycem ama modacılar geniş omuzlu kızları destekliyo ama orantılıysa kız fazla kılolu değilse ve boyu uzunsa neden olmasın
geniş omuzlu diyince iri cüsseliyse kötü ama zayıfsa normal sadece ne giydiğine dikkat etmeli omuzlarını daha büyük gösteren kıyafetler giymemeli.
Geniş omuzlu kadınlar birer afet, yurdum erkeği cidden ağzının tadını bilmiyor.
çok geniş omuzlular erkeksi olurlar ve iyi durmaz bence.
geniş omuz güzeldir ya. ben de hep daha geniş olsaymış keşke derim
sevmem öyle kocaman.ben kocamanım zaten
minnak olsun böyle minyon sempatik sıcak.her yaptığı sevimli görünür o zaman
ay canını yerim onun :)))))
Bence cok guzel duruyor ama uzun saclarla dengelemek gerek,saclarini toplamak veya kisa kestirmek boyle kisilerde omuzlari on plana cikarar,hos olmaz.diger turluu,cok iyi bence:-)
bence süper güzel bır kız görünce ilk dıkkat ettığım omuzlarıdır geniş olması daha cok etkıler uzun boylu geniş omuzlu ve kılosu da orantılıysa harıka derım
kıyafet sorunu var...omuzdan geçmeyince üzerine tam ola bile büyük beden alıyorsu yada tişört ve ceketlerin kol boyu kısa kalıyor falan falan...
bence iydir daha bi atarlı yürür tesbih flan sallar mevzuda bıcak flan daa çeker geniş omuzlu kız candır kadındır kanının dibidir karekökü pi sayısıdır. tamam sakinim :)
Komple vücut harmonisi önemli. Dengeliyse hoş bir proporsiyonu olabilir.
Vatka dediğimiz destekleyicilere ihtiyacı olmayan,askılı giydiğinde yakışan (küçük omuzlularda hele kalın askılıysa omzu nerde kaldı bunun diyorsun),mankenlerde aranan bir özelliktir.Tabii diğer ölçüleri de düzgünse :)
kilolu bi kızsa çirkin durur baya iri görünür hantal yani... ama zayıf bi kızsa yada normal kilodaysa yakısır
taşıyabiliyosa iyi sılanında omuzları geniş on numara duruyo bence
Sempatik ve güler yüzlü olduğu müddetçe sıkıntı yok... Ama mal mal durursa itici olur erkeksi olur..
Bende geniş omuzluyum koca kollarımı atarım yarısı boşta kalmaz :)
elinde olan birşey değil ama pek estetik değil açıkcası
Ben daha ince kadınları beğeniyorum geniş omuz erkeğe daha çok yakışıyo bence ama yapacak bi şey yok omuzlarım geniş :((
Benimki geniş ama spor da yapmadım genetik genelde beğenirler omuzlarimı bir ara basketbol oynadım ondan da olabilir ama aşırı geniş değil
Kadın dediğin böyle ufak tefek çıtı pıtı bişey olur.O ne öyle geniş omuzlu 40 numara ayakkabı numarası nasırlı el :D
38 numara ya 40 çok büyükk :O :D ellerim hiç nasırlı olmadı :D
ihihihi :D
Kadın dediğin senin gibi kalıba sığdırılmaz. Kendini nasıl mutlu hissederse öyle yaşar. Ayak numarasıyla kadın nasıl oluyor diyen birisi... Çok var aslında şaşırmamam gerek. Ne kadar umursanmasa da kadınların sorumlulukları büyük ve kendileri de istemezler "nasırlı el"e sahip olmayı ama işte hayatın zorlukları onları bu hale getiriyor. Yerinden oturup bu yorumu yapman çok saçma. Bir işe yaramayacak biliyorum ama haksızlık ediyorsun.
ahah soruya bak..çok kötü..hele bide uzun boylu elmacık kemikleri cıkıksa igrençtir bu tarz kızlar:) erkekdede süper vücut karında baklava 1.90 boy çekilmez ztn...
Hiiim bazilarina yakisiyo,genelde kucuk daha iyii benimki gibi :D
Diğer yan ögeler de önemli tek başına omuz neyi ifade eder? :)
Benimkiler geniş.Hiç de sevmiyorum.
Kötü.Kadın dediğin ince yapılı olur.
orantısız genişse kötü ama vucuduyla oranlayınca göze çarpmıyorsa sorun yok
en güzel kızlar bence geniş omuzlu olanlar. :)). ve çok çekici oluyorlar :))
kalçası omzundan geniş erkek hakkında ne düşünürsün mesela.
cevabı aldın sanırım
Kimisine yakışıyor ama genelde biraz itici duruyor...
yaaa genis omuzlu kizz onunlaa ben güresirim ahahah
yaaa benim icin kiz kibarr nazlii aa uuu kizz cocuksu hareketler
:D
geniş omuzluyum arada kendimi bülent ersoy sanıyorum
geniş omuz kalın bel böyle kızlardan hoşlanmam dış görünüş olarak ama içi iyidir arkadaş oluruz o ayrı :D :)
geniş omuzlar kızlar hakında ne düşünelim işte ekstradan bi düşüncemiz yok insan olsun biraz işte o.
Görünüşte pek iyi değil ama geniş omuzlular sporcu olduğundan(genelde dolaylı bir iyilik vardır tabi)
ben geniş omuzlu bir kızla arkadaş olmak isterdim ben seviyorum
Badigart araniyor varsa genis omuzlu kizlar onceliklidir iletisim mesajla yapilsin afafabfnw
Bayağı geniş omuzlu kız var. Şu oranlara baksanıza.
Ya bende geniş omuzluyum 168 boy 56 kilo ince belliyim genellikle severler fiziğimi ama aşırı geniş omuz bence kötü duruyor herşeyin ortası güzel bence
ahahahah senin omzun geniş ve hiç iyi düşün müyoruz.:D ucundan aldır biraz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
İyidir, güzeldir, atletik olmak şartıyla.
iyi tabi. ecik bücük olup napalım :P
Bana göre itici olumsuz yani kız dediğin narin zarif olmalı bana göre
tabi geniş olmasa daha iyi ama herşey dış güzellik değil
kalçalar dar değilse, bel inceyse, boy uzunsa bu özelliklerin en az birine sahip olmak kaydıyla kadını kadın yapan özelliklerden biridir.
Dar omuzlular pinokyo gibi
super Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
kötü ne lan öyle kıro kız gibi oldu olcak çıksın sokağa artislik yapıp sataşsın millete bari
farklılık iyidir göze batarsın şahsen benim ilgimi çeker.
aşırısı iyi değil ama olursa hoş olur
İticiiiiiiiiiii erkek gibi kızı sevmem ve şişko kızlarda hoş gelmez çekici gelmez
en guzel ornegi Maria Sharapova :)
iyi çünkü ben de öyleyim genetik sebebli. ve seviyorum:)
Ya bende geniş omuzluyum bence gayet yakışır ama fazlası zarar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar