Popo da daracık pantolon kafada türban ne anlama geliyor?
Arkadaşlar bunudamı islam emretmiş yoksa emredilen şey yanlış mı yapılıyor?
Arkadaşlar bunudamı islam emretmiş yoksa emredilen şey yanlış mı yapılıyor?
Bunlar İslama küfür eden insanlar..
Cihad nedir?
Cihad dine saldıranlara karşı yapılan mücadeledir..
Eğer cihad için birine saldırılacaksa o kişiler kesinlikle bu tüğr sahte müslümanlar olmalı, açıklar değil..
Çünkü açığın açık olması İslama zarar vermez..
ama sen "inancım gereği başımı örttüm" deyip kıçını açarsan o İslam'a iftira atmaktır, İslam'a zarar verir..
Valla kapali nir bayanin dar pantolonu birak normal pantolon giymesi bile gunahtir kaldiki dar bir pantolon giymesi bu sadce kendilerine tarz yapiyorlar ve dini kullaniyorlar
Of yeter ya dışarıdan etkilenip ya da aile zoru ile kapanmış insanları islamla bağdaştırmayın onlar araştırmadan yapıyorlar ya da bilseler bile kendilerini nasıl güzel görüyorlarsa öyle giyiniyorlar
Allah ıslah etsin öylelerini.1.bp.blogspot.com/.../...91_706772_771275441_n.jpg
Cevap
29Cevap
yahu bizi ilgilendirmez yargılamak bizlere düşmez kurallar belli sanki herşeyi doğru yapıyoruzda onları yargılıyoruz
Dun kapalı birini gordım daracık pantolon topuklu çizmeler kısa ve dar bir kot ceket bir kilo makyaj ve agızda sakız ben açık olduğum halde öyle dişarı çıkamam bunlar ne içiyorsa kafaları böyle bilmiyorum.
Tabikide yanlis bunlar.. Yalniz kimse doğru degil yargilamak ve kinamak bize dusmuyor..
Herkes giyiminde hürdür
Benim kıyafetime karışılmadıkça ben de karışmam onların öyle hoşuna gidiyorsa öyle giyerler
Ama sen daha iyisini yapabiliyorsan emti yerine getirebiliyorsan öyle yap !
Allahın kapnın emri sadece başı kapatmak olarak biliniyor ve modaya döndü bu iş yanlıştır ama bunu sorgulamak ve hüküm vermek bize düşmeş kimseyide ilgilendirmez. hesabı Allah ile kendisi arasındadır
Bizi pek ilgilendirmez demek oluyor. Din Allah ve kul arasındaysa madem. Herkes kendi işine bakmalı
Islam cok ince Konu hemen islama bahane uydurmamali ,
aile baskısıyla kapanmış, ego baskısıyla daraltmış, yaniii arafta kalmış sıkışmış...
saçma bir filim
adam içki şişesi elinde birde hakaret ediyor
toto, açık, bel açık denize giriyorlar
bence hespi mantık hatası
Bu ilerleme, merkezden daire çizerek yol alıyor, şahsen gideceği son noktayı pek hoş görmüyorum
Vücut hatları belli olmayacak şekilde açık açık söylenmiş.
dalga geçiyorlar resmen tamam vericisin ona göre giyin yok ben müslümanım ama erkeklerlede yatarım malımı gösteririm azdırırım onları çünkü böyle zevk alıyorum ben yok öyle şey onların yaptığı sadece kaşarlık
ya açık gezeceksin ya da adam gibi kapanacaksın o sacını kapayıp başka yerini açanlardan nefret ediyorum
mini etekli bir kıza neden bunu giydin demek bize düşmezse onlara demek düşmez yaptıkları yanlış Allah affetsin
Bu tür şeyler kıyamet alametleri arasında gösteriliyor. .. kapalı Çıplaklık dekolte dekolte giyinen kadınlardan daha çok ilgi çekiyor
Ben turbanliyim ama gondiklenmek istiyirum demek oluyor 😃
Onlar hadiste gecen kıyamet alameti.. yanı kapali ciplaklar
Ben namuslu gözüküyorum ama bir posta veririm demek
Saçımı göstermem ama g*tüm bütün hatları ile meydandadır demek oluyor o.
Yanlış cok yanlış bişey Kapalı bir bayan vucut hatlarını belli etmeyecek bir şekilde giyinmeli Üstü minare altı kerhane diyoruz buna biz :)
yandaş sadece, inanç vs için öyle giyinmiyor yani. parti yandaşı
G.. tümü açar başımı örterim, her boku yerim ama elhamdülillah müslümanım.
Anlamı yok sadece çok seksi türbnı saymassak.
Üstü mekke, altı basmane. :):
Döt Baş Ayrı Oynuyor Demektir
Yanlış yapıyorlar. Allah hidayet versin
cümlenin devamı daha mantıklı..
üst allah allah alt yallah yallah :D
Zihnim kapalı
gotum açık demek oluyor
altı kaval üstü şişane anlamına gelyor
Mübarek gün günaha sokuyon milleti :D
üstü minare altı kerhane
Üstü minare altı kerhane.
Valla anlarsan bizi de aydinlat :))