Muska takılmalı mı? Muska hakkındaki düşünceleriniz neler?

Bana 3 harflilerin nazari deymiş. Hoca muska yapti verdi birde su... Sadece Allah'a duâ etsem o beni korur diye bir dusuncede olduğumdan muskayi takmayi ve suyu icmeyi reddettim. Geceleri uyuyamiyorum sabah namazina kalkicam ezandan bir saat sonra kalkabildim çünkü rüyamda benimle ugrasti bir tanesi. Onu cok net gordum bizim eve yakin bir evin balkonundan bana iki kez bakmasiyla agzim dilim uyuştu sesim çıkmıyordu bismilla... deyip devamini getiremedim. Nas suresini okumaya çalışıyordum sesimi disima veremiyordum annemleri ariyodum evin icinde. Annem ve babamin arasında bir seccade (annemle babam namaz kilmiyor) annemin karşısında bir hoca ve ellerinde kahve fallari vardi. ben konusamadigimdan mimiklerimle "hayiirr bakmayin fallara" gibisinden hareketler yaptim (annem onceden fal akardi tovbe etti bakmiyor ama neden o sekilde gordum bilmiyorum) sonra hoca onunu döndü iyi biri oldugunu gordum beni karsisina aldi dua etti okudu agzimin uyusuklulugu gecti azcik konusabilmeye basladim ve sonra patt diye uyandim. anneme anlattiktan sonra namazimi kilip hocanin verdigi suyu ictim tekrardan ve muskayi taktim. Sizce iyi mi yaptım. Boyle konularda bilgisi olan yazabilir mi lutfen. Cok gerginim arkadaslar bu konuyu tiiye almayın nolursunuz cunku cok hassas konular bunlar. Hâlâ etkisindeyim
Muska takılmalı mı? Muska hakkındaki düşünceleriniz neler?