Surekli duyuyorum bu olayı emin olmak istedim yapan deneyen gören gördüğü kişi ile evlenen var mı?
Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için tuz yemek?
Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için tuz yemek?
Bu gerçekten doğru, bizim akrabalar, annemler yapmış ve gerçekten olmuş. Hatta annem gece kalkıp dayanamayıp su içmiş, babamın elinde küçüklükten kalma bir yara izi var sadece o izi görmüş babam ona su verirken rüyasında. Ben 20 Mart gecesi yapılıyor diye biliyorum ama hiç emin değilim bunu anneme soracağım ve buraya dönüş yapacağım. Ama şundan emin olabilirsiniz ki gerçekten işe yarıyor bu
20 Mart gecesi mi yapılıyo kesin?
Ben onu zeytinle diye duymuştum. Ve zeytinle yaptım. Gece 11 tane zeytini her birini birer fatihayla yiyorsun. Kimseyle konuşmadan su içmeden uyuyorsun. Sonra evlenecegin kişi sana bir bardak suyla geliyor. Ben bunu yaptığımdA 16 yaşında ve toplu kiz arkadaşlarımla yapmıştım. Hepimiz gördük birini. Ama ben anlatmamıştım tipini falan. Çünkü gobekliydi. Bira göbeği. ve benim boyumda. O yas da hepimizin hayali tabi manken gibi bir erkek. Alaya aldık. Şu anda 23 yaşındayım. Arkadaşlarımla görüşmüyorum. şimdi ister ınan ister inanma ama ben evliyim hemde o gördüğüm erkekle. Düğün günümüzde de onu takim elbiseyle görünce ruyami anımsadım. Ve ona aşığım. Göbekli ve benle aynı boyda olan erkege
Nasıl Niyet Etmeliyiz Bilgi Verirmisiniz? Rica Etsem 😊
Ya bende yaptım da yakın zamanda ayrıldığım eski sevgilimi gördüm elinde su vardı ama ben içmedim ne anlama geliyor
Ben bunu birilerine söylesem bilinçaltı yüzünden hepsi beni görür 😂
Bir erkek arkadaşım ona benzer bir şeye inanıp denemişti. Oğlum kötü bir haberim var erkekle eğlenecek daha kötüsü evin karısı olacam Şahin K yı gördüm diye dolanıyordu
Cevap
16Cevap
Birde bu çıkarsa görürsünüz
https://i.hizliresim.com/G5Np4Z.jpg
Dogru ananem demisti... yapmisti ve dogru cikti... ama o hamurun ozel bir tarifi vardi...
Sen bunu soyledinya nah buraya yazıyorum buradaki kızlardan bazıları bunu denemzse bana ne diyorsaniz deyin
Bu ciddi anlamda işe yarıyor, Karslıyız biz, karsta neredeyse herkes bilir bunu, tüm akrabalarım yapmış zamanında ve gerçekten hiç sekmeden doğru çıkmış, hatta bir tanesi gece rüyasında mezarlığa ekmek götürdüğünü gördüğünü söylemiş kadın 1 2 yıl sonra ölmüş.
Belki tesadüüüf belki de batıl inanç ama oluyor
Ben hıdrallezde tuz yiyip uyumuştum alt komşumuzun oğlu su vermişti adam nişanlı evlenicek yakınlarda :D
Çok Güldüm😂 Buna Hayırlısı Neyse O Olsun Sıkmayın Canınızı 😊
Çoçuk 2 senede 4 nişanlı değiştirdi hayrını şimdiden gördüm☺️ Bende olabilirdim o garip kızların yerinde demekki her su verenin suyunu içmemek lazım 😂
Sen Beni Güldürdün Rabbimde Seni Güldürsün Mutlu Etsin 😂Kesinlikle Rabbim Korumuş Seni Harbi
Ya annem genç kizken yapmış bir çocuğa gunahsiz olduğu için hamur yogurtmus ve cok tuzlu işte onu yemiş ve i gün boyunca hiç şu içmemiş rüyasında babam anneme şu vermiş.
Öyle bir şey olsaydı şimdi kimilerinin eşi ya şişeydi ya musluktu ya akarsuydu :D
Hayır o öyle değil anlatırım ama uzun yazmaya üşendim
Böbreklerinden olursun en çok vücutta yeterli su olmayınca emilim. kemiklerden olur cahillik bu olsa gerek :D
Sacmalamayin ya rüya senin genellikle kafana taktığın şeyler olur
Anahtar veya su koyuyolar yastigin altına ama kız bilmeyecek bana yaptılar gördüm birini ama onla evlenmeyecegim (o zamanlar sevdiğim biriydi)
anahtardır o yoksa yastık ıslanır
Ben bu zamana kadar öyle bir şey görmedim :) Hala yalnızım
:) denemek lazım ben ilk defa duydum mesela :)
Bir arkadaşım yaptı ve sevgilisini Şelalenin önünde avucunda su vermis ve 3 4 gün önce nişanlındi o kişiyle. Ve netten baktığımda görüp ve ayni kişi ile evlenen cok var.
Al benden de o kadar
yok artık = ) emin ol deniyenler olacak =D
Beynin yanmış kız aklı :-D
Kim uyduruyo l*n böyle şeyleri? asdasd :D
Bunu Hangi Lavuk Söyledi?
fena kandırmışlar seni :D
anestezi yan etkisi..
beni görürsen saplarım :D
ilk kez duydum saçma salak şeylere inanmayın :p
oha gerçek mi l*n bu
He he ak sakallı dedede gelebilir 😄
hurefedir bunlar dua etse daha hayırlı