Tuz yiyip yatmak: Tuz yiyip uyuyan rüyasında evleneceği kişiyi görür mü?

Bu 1000 yıldir yapilan birseymis. Gürcistan'da sadece Mart ayinin son carsambasinda yapilirmis.
1 kahve fincanı unla fındık büyüklüğünde tuz koyup az suyla ufak bir bazlama yapıp tavada pişiriyormussun. Yatmaya yakın bu tuzlu bazlamayı yiyerek yatıp içinden evleneceğin kisiyi görmeyi diliyormussun. (Yalnız yedikten sonra kesinlikle kimseyle konusmadan uyumak gerekiyormus ve sag yanina dönerek uykuya dalman gerekiyormus.)
Gece uykunda susadigin icin rüyanda bir kisi sana su verirmis, o suyu veren kisiyle evlenirmissin.
Bilmiyorum inanilacak birsey mi ama denemek isteyenlere duyurulur.
Ben denedim ama bir çay kaşığı tuz yedim su içtim ve yattım bi anime de görmüştüm sonra rüyamda bir erkek gördüm ve bugün o erkeği canlı canlı gördüm kendisini tanımıyorum 😶🤔
su ıcmeden yatıcaksın ruyanda evleneceğin kısı su getırıp senı sulayacak :D oyle seyler duymustum evet
Bende duymuştum bunu bir arkadaşımın eşinden ama biraz daha farklı anlatmıştı ve kocasını gördüğünü daha o zaman tanışmadıklarını bile söyledi hatta nizim arkadaşı görünce rüyamdaki buydu deyip hemen evlilik hazırlıklarına başlamış ben onun yalancısıyım
ulan bu tuzla bu milletin alip veremedigi ne ya :) yok ye evlenecegin kisiyi gor... birde kiz istemeye gidince damadin kavesine tuz atarlar.. kiz istemeye gidersem ne olayim evlenmicem anaaa :)) tuzla kafayi bozmus millet :D
O kahveye tuz atma meselesi, eskiden kizlarin damat adayini pek tanima sanslari olmazmis, kahvedeki tuzu icmez, begenmez, bisey söylerse kiz o kisinin huysuz oldugu kanaatine varir, "bu ilerde yaptigim yemekleri de begenmez" diye o kisiyle evlenmek istemezmis :D enteresan fikir
ya bırak zehir resmen abartiyorlar ve yanlis yapiyorsun insan evlencegi adama oyle yaparmi be.. asıl onu yaparsa ben almam :)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!uyuyamazsin ki
susuzluk
bu yaz gununde:D
olayın gerçek boyutu eski zamanda kokaini çok kişi bilmediginden kokain çeken halisilasyon hayaller vs sevdiklerini görürler bunu uzaktan izleyen masum köylü bir vatandaş aa tuz yalayıp sevdiklerini görüyorlar diye yorumlayıp order tabagında servis etmiştir piyasaya :)
Sen tuz yiyip yatarsan sabah kadar su içersin sabahın köründede wc ye gidersin hangi ara göreceksin :D ben gördüm rüyamda evleneceğim kızı ama öyle görmedim düşündüm dua ettim bi namaz kıldım
sarışın uzun boylu fiziği yerinde bir kızdı 2 katlı evleri vardı :) hiç görmediğim bir kızdı hatta eski sevgilimle karşılaşıyoruz el ele o şekilde gördüm :D
Bir bok sağlamaz tam tersine sağlığa çok zararlı vücuttaki sıvı elektrolit dengesi bozulur ve vücudunuz şoka girebilir. HURAFE ŞEYLERİ DENEMEYİN. 2 REKAT HACET NAMAZI KILIN DAHA MANTIKLI
Avrupa kızları astronot oluyor bilim insanı oluyor. Türk kızları büyü peşinde boş iş peşinde 😐. Bu yüzden tercih sebebi Rus kızlar
Yok öyle bişey saçmalama tuz yeme muhabbetinin hikayesi başka o bir kıssadan hisse başka bir mevzu yani
Tuz yiyip yatarsan rüyanda anca şırıl şırıl akan nehirler ve musluğundan kol gibi su akan pınarlar görürsün. Erkek aklına bile gelmez.
Aman ha bu batıl inançlar ile islami kirletme hikayeleri bitmiyor wallahi böbrekler zarar görür mide yanar.
hayalimdeki iş gücünde olup olmamasını da görebiliyor muyuz? :(
Hurafeden başka birşey değil. Ama günah almak istiyorsan bununla alakalı büyüler var. Ya da durugörü, durusezi ve duruişiti hakkında biraz bilgi edin.
Batıl inanç bunlar kanka inanma :D mantıklı düşünün biraz :D
* yiyip uyursanda gelecekte yapacağın ilişkiyi görüyomuşun
Yapılan tüm batıl inanç zırvalarının gerçek olmadığı kanaatindeyim. Zaten fazlasıyla düşündüğümüz şeyleri rüyamızda görüyoruz. Böyle gereksiz ritüel ve batıl inançlar kolesterolünüzü fazlasıyla yükseltir.
gülemiyorum kilitlendim. en azından tuz yiyorsun en fazla böbreklerin iflas eder.
Tabi Tuzdan Böbreklerini iflas ettirip
Ebenin fotoğrafını görme ihtimalinde var
Hicmi saglikli bilgi verilmez yaw yeter ama
Onu yaparsan ancak cesmeden akan sulari gorursun , cesmenin basinda erkekleri gorme ihtimalinde var tabi :)
ooo tabi tabi görür. sirke içip yatarsan bu haftaki sayısal loto rakamların görürsün. mesala elma yer yatarsan iyi bir işin olur. örnekler çoğaltılabilir.
Başka bişey yesen başka neler görülebilir? Bildiğin başka yöntemler var mı?
öyle bir saçmalık duymuştum. ama neyseki akılsız değilim inanmamıştım :)
Canim onlar yalan da namaz kilip niyet edip yatinca oluyor.
En İyi Kız Görüşleri