Dudişlerinin her hali güzel ve öpülmelik :) Kırmızı çok yakışmış, şekli ve büyüklüğü mükemmel.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1- Traş sonrası tahriş olmuş surat dudişi 2- Üfff snne be slk ifadeli dudiş 3- Hıı sen çok biliyon sanki ifadeli dudiş 4- Dişimde maydanoz var mı kanda dudişi
al işte soruyorsun sonrada bozuluyorsun ozaman sormayacaksın... çok güzel çok hoş falan deseydim nasılda toton kalkardı çirkinsin işte ne saklıyon mk :D
sende resim koyup totonu kaldıracak yorumlar bekleme bence ayrıca gerçekten dudakların normalin bir tık altında ve bir artısıda yok ayrıca rujla ufaktan şekil vermişsin doğruyu söyleyince totonu kaldırmayınca hemen küfür ediyorsun bazı şeyleri kabulenmek lazım demi...
Yoo bn biliyorum evet ruj olmasa dudaklarım çook fazzlaa küçük hatta öpüşürken insanın ağzında kalır o derece küçük yani ben egolu bir insan değilim bunuda bilmeni isterim.
valla burdaki yorumlara verdiğin cevaplarda baya bir ego var neyse kısaca benim yorumum allahın verdiği herşey güzeldir allah sahibine bağışlasın varsa devgilin falan bunları bence ona sor o beğeniyorsa sıkıntı yok iyi günler...
En İyi Cevaplar