Güzellik & Bakım Tırnaklarım nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Manikürü kendim yaptim birazcik ufacik yara olmus olabilirr Tırnaklarım nasıl? Cevapla Tırnak Soruları Manikür Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. iyi bence 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 865 cevap paylaştı. Ya abla sen o tırnaklarla totonunu nasıl yıkıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 19 yasindayim ne ablasi🥺🥺🥺 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Yaşa takılma sen soruma cevap ver Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Tırnak dibiyle birleşen kısmı çok geniş, parmaklarınla orantısız duruyor 0 0 Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Ne kadar meraklisiniz Batı'nın batıl pagan adetlerine... 0 0 Yorumla
g4mzew1 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl güzel bence yorumlardaki bazı erkekler aglamis... neys askom gayet iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayy iste aradigim hemcinsim🤗🤗💗💗💗 Yorumla
whopperadam Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Gayet güzel ama uzun tırnak sevsem de bence pek kullanışlı değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tisikkurlerr Yorumla whopperadam +1 yıl İyi günlerde , kırılmadan mutlu ojeli günler sjsj 🥰😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayy çok sağolun 🙈😇 Yorumla
şifaismim Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl güzel ama manikürü düzgün yapamamışsın sanki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ay biraz öyle oldu dimi Yorumla şifaismim +1 yıl evet ama kötü gözükmüyor merak etme Yorumla Soran +1 yıl Ay tesekkurler💗💗🤗 Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cadı gibi olmuş 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Cadiyimdir belkidee Yorumla Soran +1 yıl Anladim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok yorum kaldirdim, artık kaldiramiyorum 🤣 Yorumla Wínchєnzσ +1 yıl Takma mi bu Yorumla Wínchєnzσ +1 yıl Hayır link yorumunun yanında 3 noktaya bas bunu görmek istemiyorum de kalkar tamamen kaldır demiyorum Yorumla Soran +1 yıl Onu diyorum bende, çok görüş kaldirinca artık kaldirtmiyor Yorumla Soran +1 yıl Evet takma Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 450 cevap paylaştı. Bıçak gibi bunlar korktum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İvit kullanışlı, damarima basan olursa çizerim ahahshs Yorumla Jn_kaan +1 yıl Evli isen vay kocaba Yorumla Soran +1 yıl Degilim daha 19 yasinda minik bi kızımm Yorumla Jn_kaan +1 yıl Minik kızda böyle tırnak nasıl oldu 🤣🤣🤣😇😇 Yorumla Soran +1 yıl Takma😛 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Takma ise iyi insan sa boyu kadar tırnak olmazdı 🥸🥸🥸🥸 Yorumla Soran +1 yıl Ne var yani boyum 163se🥺 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Minnak kızda böyle güzel tırnak yakışıyor kadına farklı guzellik Yorumla Soran +1 yıl İvitt Yorumla Jn_kaan +1 yıl Senin roller ufak olunca tırnak büyük duruyor Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kedimisin mübarek bunee 0 0 Yorumla
ultramarineedt Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bu kadarı çok abartı değil mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yioo Yorumla ultramarineedt +1 yıl Seks yapmadığın çok belli Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Muhteşem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tisikuurler Yorumla SİTENİNDİNAZORU +1 yıl Ne demek baby Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzelmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tisikuurler Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kôtü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niden🥺 Yorumla Benchbas +1 yıl Hijyenik bulmuyorum yemek yapamazsin totonu bile yikayamazsin o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Ahh keske altini da cekseydim cok temiz çünkü 🥺 Yorumla
Donsuzbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Korkunç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sensin korkunc🥺 Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oys cok tatli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tisikkurler😇 Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Keske sirtimi çizsen bunlarlaa jfjf Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cadı tırnağı gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güzel ama oje rengi pek guzel değil bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorum😇😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım onu zaten ama kötü yorum için yazmadım bu arada 🥺🌸 Yorumla Soran +1 yıl Herkesin zevki farklıdır, yok öyle algilamadim🤗🤗🤗💗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 💕💕 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Güzel knk beğendim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Tisikkurlerr Yorumla myd1oez +1 yıl Baş parmağının uç kısmı kırık gibi geldi Yorumla Soran +1 yıl Yandı🤣🤣 ocağa fazla yaklastirdim Yorumla myd1oez +1 yıl Takılırım detaylara 🤔Dikkatli ol Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla myd1oez +1 yıl Tırnak etlerini kesmek çok iyi bir şey değilmiş enfeksiyon sebebine yol açabiliyor. Bu yüzden sürekli olarak yapmamalısın kötü sonuçlar olabilir 🤔Minik bir tavsiye sadece Yorumla Soran +1 yıl Sık sık yapmam 😊 Yorumla myd1oez +1 yıl Kendin bilirsin artık. 😂Anladığım konularda insanlara yardımcı olayı seviyorum sadece. Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla myd1oez +1 yıl Rica ederim knk Bye Yorumla
OğuZнааи_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çay kaşığı gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bıçak diyende vardi bak ne güzel işte çok kullanılışlı😄 Yorumla OğuZнааи_ +1 yıl Git kes Yorumla Soran +1 yıl tamam of Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
iyi bence
Ya abla sen o tırnaklarla totonunu nasıl yıkıyorsun
19 yasindayim ne ablasi🥺🥺🥺
Yaşa takılma sen soruma cevap ver
Tırnak dibiyle birleşen kısmı çok geniş, parmaklarınla orantısız duruyor
Ne kadar meraklisiniz Batı'nın batıl pagan adetlerine...
güzel bence yorumlardaki bazı erkekler aglamis... neys askom gayet iyi
Ayy iste aradigim hemcinsim🤗🤗💗💗💗
Gayet güzel ama uzun tırnak sevsem de bence pek kullanışlı değil
Tisikkurlerr
İyi günlerde , kırılmadan mutlu ojeli günler sjsj 🥰😂
Ayy çok sağolun 🙈😇
10 üzerinden 7 :D
güzel ama manikürü düzgün yapamamışsın sanki
Ay biraz öyle oldu dimi
evet ama kötü gözükmüyor merak etme
Ay tesekkurler💗💗🤗
Cadı gibi olmuş
Cadiyimdir belkidee
Anladim 😂
Çok yorum kaldirdim, artık kaldiramiyorum 🤣
Takma mi bu
Hayır link yorumunun yanında 3 noktaya bas bunu görmek istemiyorum de kalkar tamamen kaldır demiyorum
Onu diyorum bende, çok görüş kaldirinca artık kaldirtmiyor
Evet takma
Bıçak gibi bunlar korktum
İvit kullanışlı, damarima basan olursa çizerim ahahshs
Evli isen vay kocaba
Degilim daha 19 yasinda minik bi kızımm
Minik kızda böyle tırnak nasıl oldu 🤣🤣🤣😇😇
Takma😛
Takma ise iyi insan sa boyu kadar tırnak olmazdı 🥸🥸🥸🥸
Ne var yani boyum 163se🥺
Minnak kızda böyle güzel tırnak yakışıyor kadına farklı guzellik
İvitt
Senin roller ufak olunca tırnak büyük duruyor
Kedimisin mübarek bunee
Bu kadarı çok abartı değil mi
Yioo
Seks yapmadığın çok belli
Muhteşem
Tisikuurler
Ne demek baby
Güzelmiş
Tisikuurler
Kôtü
Niden🥺
Hijyenik bulmuyorum yemek yapamazsin totonu bile yikayamazsin o yüzden
Ahh keske altini da cekseydim cok temiz çünkü 🥺
Korkunç
Sensin korkunc🥺
Oys cok tatli
Tisikkurler😇
Keske sirtimi çizsen bunlarlaa jfjf
Cadı tırnağı gibi
Güzel ama oje rengi pek guzel değil bence
Ben seviyorum😇😇
Anladım onu zaten ama kötü yorum için yazmadım bu arada 🥺🌸
Herkesin zevki farklıdır, yok öyle algilamadim🤗🤗🤗💗
💕💕
Güzel knk beğendim
Tisikkurlerr
Baş parmağının uç kısmı kırık gibi geldi
Yandı🤣🤣 ocağa fazla yaklastirdim
Takılırım detaylara 🤔
Dikkatli ol
😊
Tırnak etlerini kesmek çok iyi bir şey değilmiş enfeksiyon sebebine yol açabiliyor. Bu yüzden sürekli olarak yapmamalısın kötü sonuçlar olabilir 🤔
Minik bir tavsiye sadece
Sık sık yapmam 😊
Kendin bilirsin artık. 😂Anladığım konularda insanlara yardımcı olayı seviyorum sadece.
Tesekkurler
Rica ederim knk
Bye
Ayaklarda oje var mı
geçir tırnaklarını sırtımaa
ürktüm
Çay kaşığı gibi
Bıçak diyende vardi bak ne güzel işte çok kullanılışlı😄
Git kes
tamam of