Güncelleme için tekrar özür dilerim...
Gidenin arkasından söylenecek en güzel söz,"Allah yolunu açık etsin..."dir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncelleme için tekrar özür dilerim...
söz söylemek hiç bi zaman zor değildir 5 kelime enerji bile harcamazsın ama öyle söylesen dahi öyle düşünemezsin bu imkansız ne kadar kırıldıysan kızgınlığın o kadar artar ya ona ya kendine
mutluluklar dilenmeli..ya da karşı taraf kötülük yapmışsa Allaha havale edilmeli.
teşekkürler.
En güzeli, kalsaydın daha karpuz keseceğdik. her zaman.boşverin duygasalı
"şimdi sen gidiyorsun ya, herkes sana benzeyecek."
yılmaz erdoğan
Gitmesi gerekiyordu gitti gitme dedim ama sadece kendim duydum pişman mıyım? Bilmiyorum. Giderken ağır laflar etti bana hemde hiç hak etmediğim halde bunlar insanı delirtir bunlar insanın ciğerini söker.
ciğerini de söker, nefessiz de bırakır,tüm hayatını da s.ker atar...Seviyorsan bunların hepsini hesaba katarak sevmişsindir...ama gideni gerçekten sevdiysen, sana ne yapmış olursa olsun (aldatmak hariç) her zaman iyi olmasını beklemektir "AŞK"...
Ya da bu kadar saf düşünen bir tek ben miyim :/
Saflıktan ziyade bizim ki bariz mallık olmuş reis kendimizi yeyip bitiyoruz gençliğimiz gidiyor ama onların umurlarında değil.
Umarım dediğiniz gibi olur. Görüşmek üzere.
Cevap
0Cevap
beddu etmeler küfür etmeler zaten çocukların yapacağı iş .zaten mutluluk dilemek delikanlılık erdemlik büyüklüktür.''sana sevdanın yolları bana kurşunlar '' buda mantıksız iki tarafta mutlu olmalı ;)
Bir adam ayrıldığı kızın arkasından zaten hiç sevmedim diyorsa, cümlenin başındaki adam kelimesi için özür dilerim --elif şafak--
adı üstünde alıntı :)
ne kadar kibarsınız beyfendi rica ederm :)
yok kızmadım neden kızayım sana :)
tanımadıgım kimse için bişey düşünmem sen de düşünme :)
boşveer hayat kısa :)
gidenin dostu olmaz derler
https://www.youtube.com/watch?v=fMXw3W7yUvosadece bir hoşçakal...
İntikam duygularını körelten bir insanın, düşmanına dahi yapmayacağı kadar acı verici bir durum :)
Bazen o kadar seversin ki, giden gidişinden utanır.En güzeli de söylediğini düşünüp içini yemesi değil, hiç yoktan yere giderek seni kaybetmesidir.Gittiği zaman anlamaz belki kıymetini ama hayatına başkaları girdiği zaman anlar, onlardan daha iyi olduğunu...
Aptal de,saf de,kör de...Adı neyse işte.
Mutlu olsun, yeter benim için...
mutlu ol, iyi bak kendine. ya da ne .ok yersen ye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar